Koti Uutisia Antifasistit juoksutettiin ulos Berkeleyn kaduilta

Antifasistit juoksutettiin ulos Berkeleyn kaduilta

5

 

Kansallismieliset amerikkalaiset järjestivät lauantaina tapahtuman Berkeleyssä Kaliforniassa Martin Luther King Jr. Civic Center Parkissa. Tapahtumaan osallistui useampi sata ihmistä. Tapahtuman järjesti Trumpia kannattava Liberty Revival Alliance, ja turvamiehiksi oli ilmoittautunut muun muassa moottoripyöräilijöitä sekä ihmisiä Oath Keepers -järjestöstä.

Antifasistit olivat jo kauan etukäteen uhanneet murskata tapahtuman. Häiriköinti antifasistien puolelta alkoi lähes heti, ja kello 10:n aikaan tusinoittain vastamielenosoittajia alkoi repiä alas poliisien pystyttämää muoviverkkoa, joka erotti osapuolet. Tämä johti välittömästi muutamiin nyrkkitappeluihin ja pidätyksiin, mutta antifasistien alettua heittää M-80-sähikäisiä ihmisten joukkoon tapahtumat kärjistyivät hyvin nopeasti.

Seuraavaksi antifasistit alkoivat kiertää puheidenpitopaikkana ollutta puistoa yrittäen päästä lähemmäs, ja kummatkin puolet pakkautuivat tiiviisti puiston laidalle. Antifasistit aloittivat sähikäisten heittämisen ja pippurikaasun käytön, mihin kansallismieliset vastasivat pulloilla ja rynnäköllä.

Osapuolten taisteltua muutamia kymmeniä minuutteja kaduilla antifasistit jäivät ilmiselvästi alakynteen huolimatta siitä, että satoja ihmisiä oli tullut paikalle. Antifasistit alkoivat ensin hiljalleen ja sitten paniikinomaisesti paeta pois puistosta, kun heidän laumansa hajotettiin.

Antifasistit juoksutettiin kauas pois puistosta, ja kansallismieliset pitivät katuja hallussaan tuntikausia juhlien mahtavaa päätöstä tapahtumalle.

Kansallismieliset ja antifasistit dokumentoivat tapahtumaa päinvastaisin reaktioin:

 

Lähde: Daily Stormer

5 KOMMENTIT

 1. Itse en kyllä Trumpin puolesta suostuisi lyömään yhtään ketään, mutta toisaalta kyllähän kommunistin lyöminen kuuluisi olla jokaisen ihmisen kansalaisvelvollisuus.

  • Niin, Trumphkaan ei ole täydellinen, mutta sehän olisi sula mahdottomuus tässä täydellisyyteen pyrkivässä maailmassa, joka pääsisi lähemmäksi tuota tavoitettaan olla yrittämättä niin kovasti tuohon optimitilaan.
   Sellainen mies ei voi olla läpitteensä paha, jota kommunistit ja juutalaiset vihaavat sydänjuuriaan myöten. En haluaisi elää maailmassa, jota olisi johtanut Hillary Clinton pedofilisti miehensä kanssa mukaan keikkumassa heidän lehtolapsensa, joka on varmuudella perinyt äitinsä viheliäisen luonteensa ja mikä pahinta. Moraalinsa.

  • Itsekään en kannata Trumpin jutkujenpaapomista, mutta varsinaisestihan tapahtuma ei ollut Trump-tapahtuma vaikka tämän kannattajia löytyikin paljon kansallismielisten riveistä. Tapahtuman puhujista ainakin Anthime Gionet on avoimesti vastustanut juutalaisia. Ja äärivasemmisto tuli paikalle varta vasten metsästämään “natsien päänahkoja”, niin eihän tästä voi muuta kuin nauttia 😀

 2. Antifasistien oma itku on löyhässä kun vähänkin osuu omaan “pataan”. Huomasin naispuolistenkin “rauhan kyyhkyjen” saaneen maistaa millaista se konkreettinen tasa-arvo on maailmassa, joka “lyö” takaisin ilman, että vasemmistolaine “poliisi” tulee heti avuksi viemällä “syylliset” eli Trumphin kannattajat “mustaan maijaan” aiheuttamasta “järjestyshäiriöistä”. Luullakseni isänmaalliset valkoiset konservatiivit ovat huomanneet, ettei kommunisti-roskasakin kanssa on turha keskustella mitään älyllistä dialogia.

 3. Amerikassa kansallismieliset ovat osanneet erinomaisesti hyödyntää edellisiin presidentinvaaleihin liittyneen hypen. He ovat onnistuneet radikalisoimaan tavallisia ihmisiä ja ottamaan monet massatapahtumat omaan käyttöön.

  Tästä kannattaa ottaa oppia myös Suomessa.

Comments are closed.