Koti Uutisia Antifasistit hyökkäsivät kansallismieliseen tapahtumaan Englannissa

Antifasistit hyökkäsivät kansallismieliseen tapahtumaan Englannissa

3

Joukko antifasisteja hyökkäsi kansallismielisen South West Forumin tapahtumaan viikonloppuna, mutta heidän suunnitelmansa kostautuivat, kun osanottajat ajoivat heidät mustelmilla ulos tapahtumasta.

Tapahtuma oli alkanut hieman myöhemmin kuin yleensä. Ensimmäinen puhuja Kevin Layzell oli juuri viimeistellyt puheensa, kun kivenmurikoita alkoi lennellä ikkunasta peittäen lähinnä olevat katsojat lasilla.

Katsoessaan ulos kansallismieliset näkivät tusinan verran hupuilla ja huiveilla naamioituneita henkilöitä hyökkäämässä kahden kansallismielisen kimppuun kadun puolella. Osanottajat ryntäsivät välittömästi pihalle haastamaan hyökkääjät, ja useammat antifasistit saivat kunnon löylytyksen ennen kuin he ryntäsivät karkuun. Äärivasemmistolaisten yllätykseksi liikkeessä vuosikymmeniä toimineet veteraanit ryntäsivät puolustamaan tovereitaan samalla innolla kuin nuoremmat toverit ja antoivat antifasisteille opetuksen.

Ainoana haittana kansallismieliset joutuivat jatkamaan kokousta toisessa osoitteessa, kun pitopaikan työntekijät siivosivat ja korjasivat lasit. Tapahtuman järjestäjä ja taisteluun osallistunut Julie Lake vannoi, etteivät pelkurimaiset antifasistit tule pysäyttämään kansallismielisiä. Hän kertoi, että seuraavaan tapahtumaan tulee osallistumaan enemmän turvamiehiä.

Tapahtumaan osallistunut Max Musson kysyi retorisesti, milloin viranomaiset kieltävät antifasistit poliittiseen väkivaltaan yllyttävinä terroristeina, kun National Actionin terroristijärjestöksi julistamiseen riitti Twitterin “terrorisointi”.

Lähde: WesternSpring.co.uk

3 KOMMENTIT

 1. Koskakohan tämä militantti antifa-porukka ymmärtää olevansa suurpääoman likaisen työn tekijöitä? Jos he todella olisivat systeemiä vastaan, saisivat he osakseen oikeata repressiota ja kieltovaateita. Aikaisemmin kansallismielisiä ryhmiä pystyi ehkä vielä ainakin jonkun verran painostamaan tällä systeemin tukemalla väkivallalla, mutta vasemmiston epäonnistuttua heille suodussa tehtävässä, joutuu valtio käyttämään nyt poliisia ja sopivasti fiksattuja lakipykäliään kansallismielisyyttä vastaan. Nolottaakohan vasemmistoa edes, etteivät he onnistu tässä(kään)?

  Antifa-joukkioille terveisiä: aina ei voi voittaa, ei edes ikinä.

 2. Nämä kasvonsa peittävät ja puskista hyökkäävät Eurooppalaisten valtioiden ja etenkin EU:n suojatit, ns. rähinäremmi, jotka sivistyneeseen Eurooppalaiseen tapaan “poskisuutelevat” kuten Judakset näyttäen isännilleen ruman työnsä, joita hallitukset tappelukoirinaan käyttelevät.
  Tämän oiminnan “hohto” ja vaikutusvalta on saavuttanut jo aikaa sitten lakikorkeutensa ja tuo musta tähti olisi jo laskenutkin mailleen, ellei poliisi seisoisi samassa rintamassa tuon väkivaltaisen terroristijoukon kanssa, joista molemmista löyhkää se mätä lahjottu liha, josta raatokärpäset niin paljon pitävät.
  He uskottelevat pitävänsä “järjestäytynyttä” yhteiskuntaa pystyssä, mutta sitä vastoin he vain vartioivat ruumista ettei kansa näkisi sen jo kuolleen ja muiden vetelevän naruja kulisseissa omien mielihalujensa ja rahan ahneuden viitoittamalla tiellä, josta ei koidu rahvaalle mitään hyötyä.

 3. Antifasistit = hallituksen tukijoukot
  Asemilla notkuvat afrikkalaiset = EU:n miehitysjoukot

Comments are closed.