Koti Uutisia Antifasististen partisaanien liiton johtajalle kenkää islamofobian takia

Antifasististen partisaanien liiton johtajalle kenkää islamofobian takia

4

Italian antifasististen partisaanien liiton johtaja on joutunut eroaamaan virastaan islam-mielipiteidensä takia. Entinen firenzeläinen syyttäjä Ubaldo Nannucci joutui jättämään virkansa hänen kerrottuaan julkisesti, ettei islam ole yhteensopiva vapauden ja demokratian kanssa.

“Kuinka monta massamurhaa vielä tapahtuu, koska länsi ei tunnusta, ettei islam ole yhteensopiva ihmisoikeuksien ja yksilönvapauksien kanssa, jotka on turvattu perustuslaissamme?”, Nannucci kirjoitti Facebookissa.

Viime vuonna entinen syyttäjä kritisoi jälleen Facebookissa länttä, “joka kieltäytyy näkemästä, että islamin doktriini on yhteensopimaton vapauden ja ihmisten tasa-arvon kanssa”. Hän myös sätti ihmisiä, jotka yrittivät tehdä eroa eri muslimien välille. “Se on sen faktan väistelyä, etteivät ihmiset uskalla vaatia tämän uskon seuraajilta selvää tuomitsemista väkivaltaa kohtaan, joka yrittää alistaa kaikki ihmisoikeudet, joita tarjoamme kaikille ulkomaalaisille.”

“Lepyttääksemme heitä annamme heille moskeijoita, joihin naiset eivät pääse ja joissa opetetaan jotain, mitä emme tiedä. Meidän pelokas asenteemme saa meidät mukautumaan periaatteen tasolla ja pelkäämään selkeyden vaatimista niiltä, jotka sanovat, että he seuraavat tätä uskontoa. Sen nimissä he suorittavat ‘vääräoppisten’ massamurhia ja hirvittävää väkivaltaa ei-musliminaisia kohtaan. He myös kiduttavat niitä, jotka eivät tunne Koraania. Oletko nähnyt muslimien marssivan tätä väkivaltaa vastaan?”

Nannucci tuskin suostuu kysymään itseltään, olisiko Italialla muslimi- ja afrikkalaisongelmaa, mikäli partisaanit eivät olisi murhanneet Mussolinia.

Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

4 KOMMENTIT

  1. Merkittäviä sanoja vassarilta. Oliskohan hänestä vanhemmmiten kasvanut kansallis sosialisti?

  2. Ainoastaan miehet voivat herätä koomasta ja muuttuu mielipidettään. Olkoonkin tuon miehen menneisyys mikä tahansa, hän teki rohkean ja kunnioitettavan teon ulostulollaan tehden sen tietoisena siitä, että hän tulee saamaan “toveriensa” vihan ja halveksunnan päälleen vielä konsanaan raivokkaamiana petturuudesta kuin kuin tuon kommunistisen järjestön “äärioikeistolaiset” vastustajansa.
    Ubaldo Nannucc tarvitsee kaiken tuen, jos hänen valaistumisensa on niin selkeää laatua, että hän lopullisesti siirtyy järki-ihmisten puolelle lopullisesti. Tuota kehitystä tukee se, että hän menetti työnsä ja asemansa yhteiskunnassa, joka jo tuolla teiollaan osoittaa olevansa läpimätä itsemurha -hakuinen suvakki-ideologiaa noudattava valtio, joka vie italialaisia kohti heidän varmaa väkivaltaista ja kivuliasta arvotonta kuolemaa.
    Tuota miestä lyödään vasemalta kuin vierasta sikaa, siis laskeutukovat kädet lyömästä oikealta, sillä ihminen on erehtyväinen, mutta harvat pystyvät tunnustamaan oman heikkoutensa ja tyhmyytensä sekä vielä tuomaan sen esiin ympäristössä, joka on äärimmäisen vihamielinen suvakki-diktatuuri, jossa ei tunneta sananvapautta, eikä oikeutta edes ajatella asioita eritavalla kuin aivokuollut vallassa oleva klikki.
    Euroopan kaikki kansakunnat tarvitsevat Ubaldo Nannuccin kaltaisia näkyvässä asemassa olleita henkilöitä, jotka kertovat totuuden ja vain totuuden lakaten valehtelemasta itselleen ja kansalaisille.

    • Mies selvästi uskoi “demokratian” ideaan mutta ymmärsi vihdoin ja viimein ettei systeemi vastaa mainospuheita ja nykyisillä päättäjillä ei ole minkäänlaista motivaatiota solveltaa kansanvaltaa. Onhan se söpö idea, mutta jos demokraattinen valtio palvelisi kansaa ei Eurooppa olisi tietenkään nykyisessä tilassaan, ja tämä varmaan valkeni Nannuccillekkin. Ducen aikaan eivät ulkomaailaiset eivätkä kotimaiset rikollisliigat ja terroristit hyppineet silmille. Noh, länsiliittoutuneita lukuunottamatta mutta sama terroristi ja rikollisliiga hyppii yhä koko maailman silmille.

Comments are closed.