Koti Uutisia Rikos Antifasistinen terroristi ammuttiin Yhdysvalloissa

Antifasistinen terroristi ammuttiin Yhdysvalloissa

8
Willem Van Spronsen.

Äärivasemmistolainen antifasistinen terroristi Willem Van Spronsen ammuttiin kuoliaaksi Yhdysvalloissa, kun hän pyrki hyökkäämään erääseen liittovaltion vankilaan. Van Spronsen oli iskun aikana aseistautunut asein ja pommein.

Iskun kohteena oli Yhdysvaltain liittovaltion vankila, jossa maasta karkotettavia muukalaisia säilytetään karkotusprosessin aikana. Poliisin mukaan Van Spronsen oli myös sytyttänyt lähellä sijaitsevan auton palamaan, ja yritti myös sytyttää propaanitankin sekä yhden rakennuksen tuleen.

– Hän heitti esineitä rakennusta kohti, ja yritti sytyttää nämä tuleen. Tämä ei onnistunut, sillä rakennukset ovat betonista, kertoi Loretta Cool poliisista.

Tapahtumien yhteydessä poliisi huusi käskyjä Van Spronsenille, joita hän ei totellut. Koska Van Spronsen ei poliisin käskyistä piitannut ampuivat poliisit häntä. Ampumisen jälkeen Van Spronsen löydettiin kuolleena.

Vasemmistolaisaktivistit ovat teon jälkeen yrittäneet puolustaa Van Spronsenin tyhmyyttä väittämällä, että hänen aikeensa ei ollut sytyttää betonirakennuksia tuleen, vaan seinien takana olevia busseja joita käytetään muukalaisten maastakarkotuksen yhteydessä.

Van Spronsenin ystävien mukaan hän oli anarkisti ja antifasisti. Osa heistä oli vastaanottanut Van Spronsenin tekemän manifestin ja viimeiset sanat.

Tapahtunut ei ollut ensimmäinen kerta, jolloin Van Spronsenin oli riehunut kyseisellä vankilalla. Vuonna 2018 hänet pidätettiin saman vankilan edustalla, kun hän hyökkäsi poliisin kimppuun erään mielenosoituksen aikana. Tuolloin hän oli aseistautunut teleskooppipampulla ja puukolla. Tästä hänet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  1. Haha mikä luuseri, kuten kaikki muutkin vähä-älyiset antifasistit. Henki pois vaan tuollaisilta ihmissaastoilta.

  2. melko riutuneen narkkarin näköinen tämäkin tapaus. no mut sitä porukkaahan nää vasemmistolaiset usein on. ei tavallinen terve ihminen, voi näihin samaistua.

    • Viina, aineet ja vähäinen älykkyys ne on kyllä terveydelle haitallinen yhdistelmä. Punapersepaviaani ei keksinyt parempaa kuin lopettaa vahingollisen ja täysin turhan olemassaolonsa avustetulla itsemurhalla.

      ANARKISTI, ANTIFA – RAHAVALLAN KASSARA!

  3. Kaverin manifesti on hauskaa luettavaa. Täysin narsistinen ja koko homma keskittyy lähinnä siihen miten hänestä tuntuu.

    • En ihmettelisi vaikka seuraavassa Voima-lehdessä olisi “sydäntäsärkevä” juttu liian varhain keskuudestamme poistuneesta suuresta ajattelijasta ja toimijasta.

Comments are closed.