Koti Uutisia Antifa on ilmoittautunut moskeijan tuhopolttoyrityksen tekijäksi Saksassa

Antifa on ilmoittautunut moskeijan tuhopolttoyrityksen tekijäksi Saksassa

9

 

Viime kuun lopussa Saksan Kasselissa tehtiin tuhopolttoyritys turkkilaiseen moskeijaan. Nyt tekijäksi on ilmoittautunut saksalainen vasemmistoradikaaliryhmä.

Valvontakameravideossa näkyy neljä naamioitunutta henkilöä polttopullot mukanaan. Yksi tekijöistä rikkoo rakennuksen ikkunan ja muut kolme yrittävät heittää rakennuksen sisään polttopulloja.

Antifa Internationalin nimissä julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että “isku tehtiin turkkilaisten fasistien tapaamispaikkaan Kasselissa”. Tiedotteen mukaan tiloissa toimii ATB-yhteisö (Avrupa Türk Birliği), jolla kerrotaan olevan yhteyksiä muihin turkkilaisiin oikeistoradikaaliisiin ja nationalistisiin puolueisiin.
https://de.indymedia.org/node/19772

Tuhopolttoyrityksen kerrotaan olevan osa militanttia mielenosoitusta Turkin tekoja vastaan Afrinissa ja Rojavassa. Moskeijan tiloissa väitetään harrastetun “rukoushetkiä Turkin armeijan ja näiden islamististen sekä fasististen murhajoukkojen suorittamien Syyrian operaatioiden puolesta”.

Tiedotteessa luvataan lisää militantteja toimia, kunnes Turkki lopettaa hyökkäyksensä Syyrian kurdeja vastaan.
“Se joka kiihottaa ja rukoilee sotaa, jossa tapetaan syyttömiä siviileitä, sille tuomme sodan heidän kotiinsa ja ympäristöönsä”, Antifa uhoaa varoituksena “kaikille, jotka tukevat Turkin laitonta hyökkäystä”.
 

Lähde: Kansalainen

9 KOMMENTIT

  1. Tässä taas huomaa kuink nämä antifantit ovat sionistien hyödyllisiä idiootteja.

  2. Rasisminvastustajina esiintyvät valkoihoiset eliitin lellipennut yrittävät tuhopolttaa maahanmuuttajien moskeijaa samalla kun ne esiintyvät maahanmuuttajien liittolaisina ja hyökkäävät jokaisen islamkriitikon kimppuun rasistileimalla.

    • Täydellistä kaksinaamaisuutta mutta mitä muuta voi kyseisen suuntauksen edustajilta odottaa. Minun puolestani voivat kyllä polttaa joka ikisen moskeijan ja synagogan mitä tältä planeetalta löytyy.

  3. Mitenkään ottamatta kantaa puoleen tai toiseen uutiseen, niin kiitokset Vastarinta.comille tämän joillekin kiusanalaisen uutisen julkaisusta.

  4. Ei natseja minnekkään!! Onko nämä nyt niitä rasistifasistinatseja? Polttopulloisku kunniakansalaisten rauhantemppeliin, hävetkää fasistit! Peli poikki miekkaria pystyyn? Toisaalla äärivasemmistolaisia espanjalaisia pidätetty terrori-iskun suunnittelusta: https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2018041 … 6_ul.shtml

    • Siis mitä ihmettä? Löytyykö vielä sellaisia maita jotka tuomitsevat myös punanarkkareiden harjoittaman väkivallan ja toimivat sitä vastaan? Deutschland über alles ja é viva España!

Comments are closed.