Koti Uutisia Antifa luokiteltiin terrorijärjestöksi New Jerseyssä

Antifa luokiteltiin terrorijärjestöksi New Jerseyssä

6

New Jerseyn The Department of Homeland Security on virallisesti luokitellut Antifan kotimaiseksi terroristijärjestöksi.

Julkisuuteen annetun tiedotteen mukaan Antifa on aktivoitunut ympäri maata, ja se käyttää useita tapoja esimerkiksi mielenosoitusten häiritsemiseksi. Antifa on myös paljastanut useiden yksityishenkilöiden tietoja saattaakseen nämä alttiiksi väkivallalle ja häiriköinnille. Lisäksi tiedotteessa listataan useita järjestön suorittamia iskuja.

Vaikkei Suomessa ole omaa varsinaista Antifa-järjestöä, löytyy silti monien julkisuudestakin tuttujen henkilöiden suunnalta tukea sitä kohtaan.

Kuvassa järjestyksessä Puotilassa vanhuksen tappanut Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen, vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed, kulttuurimarxisti Karri “Paleface” Miettinen, vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja Paavo Arhinmäki, Suomen tunnetuin anarkisti Suvi Auvinen ja kulttuurimarxisti Riku “kaarnavene” Rantala.
Juutalainen Varisverkoston perustajajäseniin kuuluva Dmitry “Dimmu” Gurbanov uhosi Vastarintaliikkeen aktivisteille vuonna 2012 Jyväskylässä Antifa-lipun vieressä.
Li Anderssonin tietokonetta koristavat Antifa-logot.
Koivulaakso violetissa paidassa Antifa-banderollin vieressä.
Helsinki Pride -tapahtumassa heilui Antifa-lippu.

 

Lähde: Kansalainen.fi

6 KOMMENTIT

  1. “Loppu rasistiselle väkivallalle” ja samalla juutalainen uhoaa siinä 😀 Voi tätä ironian määrää.

    Mikähän mahtaa olla Dimmun näkemys Israelin toiminnasta?

  2. Palefacen mukaan tuon hänen vieressään olleen vanhuksen tappajan teko oli “surullinen case”. Sen sijaan hän on osallistunut vaikka mihin tapahtumiin jeesustelemaan “case” Karttusen jäljiltä. Musiikkivideolla pyörii terrorijärjestön lippu. Jos Paleface menisi uimaan ja unohtaisi uimataitonsa rannalle, ei se olisi surullinen case.

  3. Äärivasemmisto harrastaa oikeasti terrorismia, joten kaiken järjen mukaan Varisverkoston kaltaiset järjestöt pitäisi nykyisen lainsäädännön puitteissa päätyä kieltolistalle Vastarintaliikkeen sijaan. Maanpetturuudesta sai ennen jopa tuomioita. Mutta siis järjellä ja totuudellahan ei ole mitään tekemistä valkoisten kansamurhaa edistävälle sionistieliitille.

  4. Hyvä, että Amerikka herää Barak Obaman sortokaudesta. Vielä on jutkut jäljellä.

Comments are closed.