Koti Artikkelit Yhteiskunta Anna Kontula kannustaa suomalaisia piilottelemaan kotonaan laittomia siirtolaisia

Anna Kontula kannustaa suomalaisia piilottelemaan kotonaan laittomia siirtolaisia

13

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa kannustavansa suomalaisia “paperittomien” eli laittomien maahantunkeutujien piilotteluun ja pitävänsä asiaa hyvänä. Ohjelmassa Kontula kertoo myös, miten hän itse “auttaa paperittomia”.

Anna Kontula.

Kontulan laittomien maahanmuuttajien piilottelu tuli julkisuuteen ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Hän ei nähnyt tuolloin ongelmaa lain rikkomisessa tietoisesti tai ottamisessa vastuuta laittomien maahamuuttajien suomalaisiin kohdistamasta rikollisuudesta.

– Katson toimineeni oikein, vaikka käytännössä se onkin lain vastaista tai ainakin lain rajoilla, Kontula kommentoi tuolloin.

Uutisointia seuranneet ovat panneet merkille, että PolPo (Suomen poliittinen poliisi) on katsonut vasemmiston laitonta toimintaa järjestelmällisesti sormien läpi. Siinä missä Vastarintaliike kiellettiin vedoten toimintaamme, joka “ei ollut rikollista muttei silti laillistakaan”, poliisi ei pidä äärivasemmiston yhteistyötä laittomien siirtolaisten kanssa tuomittavana.

Kontula on tullut tunnetuksi laittomien maahanmuuttajien piilottelun lisäksi muun muassa vaatimuksistaan insestin laillistamisesta. Hänen mukaansa Suomen seksuaalilainsäädäntö on “joiltakin osin hyvin epälooginen”. Kontula on kertonut olevansa sitä mieltä, ettei lähisukulaisten välistä seksiä tulisi “tarpeettomasti” säädellä lailla silloin, kun “kyseessä ovat omasta tahdostaan toimivat aikuiset”.

Kontula on kirjoittanut tällä viikolla julkaistavan kirjan Eduskunta – Ystäviä ja vihamiehiä. Kirja on Aamulehden mukaan “kurkistus eduskunnan arkeen ja kansanedustajien keskinäisiin suhteisiin sekä kirjoittamattomiin sääntöihin, jotka ohjaavat yhteisön toimintaa”.

Kontula kirjoittaa kirjassaan muun muassa alkoholin käytöstä, salasuhteista ja seksuaalisesta häirinnästä eduskunnan sisällä, jotka ovat hänen mukaansa siistiytyneet. Kontula mainitsee kirjassaan kollegoiden kasvoja suojeltavan eduskuntatalon sisällä. Hänen mukaansa toisen kansanedustajan “polttanutta” paheksutaan, ja paljastaja saa epäluotettavan leiman.

– Poliitikot tietävät, että jokaisen elämästä löytyy ainekset skandaaliin, ja että osalla mediasta on vahva intressi rakentaa näitä kohuja. Siten julkisuus näyttäytyy yhteisenä riskinä, ja synnyttää yhteenkuuluvuutta sellaistenkin edustajien välille, joilla ei ole ideologista yhteismaata, kommentoi Kontula.

Kansanedustajuutensa ohella Kontula on toiminut “tutkijana” aiheinaan muun muassa prostituutio ja “rakenteellinen rasismi”. Pro gradunsa Kontula on tehnyt taistolaisuudesta ja 1970-luvun opiskelijaliikkeestä.

Lähteet: Iltalehti, Aamulehti, Turun Sanomat, MTV

13 KOMMENTIT

  1. Kuinkahan moni sukulaismies on käyttänyt Kontulaa hyväkseen tämän ollessa pieni? Se voikin olla yksi syy miksi tuosta on tullut noin kieroon kasvavut.

  2. Viherpunarkkirikokset ovat sitä parempaa rikollisuutta, josta ei pidä tuomittaman ja jota ei pidä julkistaman. Hovioikeus toteaisi varmaan, jotta “toiminnan ei tarvitse olla laitonta, vaikka se olisikin rikollista”.

  3. Anna Kontula ei ole koskaan ollutkaan mikään järjen jättiläinen, eikä ole nytkään sen osoittaa kannustaminen lainvastaiseen toimintaan ja lakiasäätävän elimen jäsenenä.

  4. Juutalainen trolli maksettu idiootti ja jos ei ole niin voi hyvää päivää kuinka tyhmä saasta ihminen voi olla””

  5. Vastenmielinen naisen irvikuva. Moraaliarvot ovat insestin ja räikeän maanpetturuuden tasolla. Mutta niinhän näillä maailmanhalaajilla aina on.

  6. Kontula on sukurutsaaja ja luultavasti myös roturutsaaja.yök mikä mikä akka.

  7. Ehkä Anna mielellään piilottelee matuja kotonaan ja ehkä matut mielellään asuat Annan kotona ja ylläpitämän. Ei siinä mitään väärää. Mutta on turha hakea yhteiskunnalta apua, tukea ja sairaanhoitoa jatkossa. Elämä on valintoja täynnä.

  8. Eihän siitä ole kauaakaan, kun oli täälläkin uutisotsikko, että poliisi oli ottanut kiinni kaksi miestä Kontulassa/Kontulasta 😀 😀 😀

Comments are closed.