Koti Uutisia Andreas Carlsson päästetty vapaaksi

Andreas Carlsson päästetty vapaaksi

2

Kahdesta törkeästä pahoinpitelystä kolmeksi vuodeksi vankeuteen tuomittu Andreas Carlsson päästettiin vapaaksi maanantaina. Tuomio liittyy Malmön Möllevångenillä tapahtuneeseen äärivasemmistolaisten ja nationalistien väliseen yhteenottoon.

Carlsson onnistui välikohtauksen jälkeen pakoilemaan poliisia pitkän aikaa, mutta jäi lopulta kiinni Ukrainassa. Siellä hän oli pidätettynä neljä kuukautta, ja maaliskuussa 2016 Carlsson luovutettiin kotimaahansa Ruotsiin.

Carlsson vangittiin siitä huolimatta, että todisteet kertoivat hänen ja hänen nationalistitovereidensa käyttäneen hätävarjelua. Tuomiosta valitettiin hovioikeuteen, ja hovioikeuskäsittelyjen päätyttyä Carlsson päästettiin vapaaksi.

Hovioikeuden tuomio kuullaan ensi viikon keskiviikkona, mutta tilanne näyttää nyt siltä, että totuus tulee kerrankin voittamaan. Tämänhetkisen tiedon mukaan Carlsson joko vapautetaan kokonaan tai hän saa lyhyen vankeusrangaistuksen, josta hän on jo istunut suurimman osan pidätysaikanaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että homoaktivisti ja vielä vuonna 2015 toimineen äärivasemmistolaisen terrorijärjestön koejäsen Showan Shattak paljastuu valehtelijaksi, nolaten koko Ruotsin “antirasistisen” liikkeen. Antifasistit ja “rasisminvastustajat” ovat yrittäneet tehdä Shattakista syytöntä marttyyria. Carlssonia syytettiin alun alkaen Shattakin “murhayrityksestä” ja toisen kommunistin pahoinpitelystä.

Carlssonia tullaan haastattelemaan tänään kello 21 Suomen aikaa Radio Nordfrontin suorassa lähetyksessä. Spreaker-palveluun rekisteröitymällä voit olla ohjelmassa mukana chatin kautta. Lähetystä voi kuunnella (ruotsiksi) iltayhdeksästä alkaen klikkaamalla seuraavaa linkkiä: https://www.nordfront.se/rn-direkt3-intervju-andreas-carlsson.smr

Lähde: Nordfront.se

Aiheesta lisää:

Andreas Carlsson tuomittu kolmeksi vuodeksi vankeuteen
Syytteet Andreas Carlssonia vastaan nostettu

2 KOMMENTIT

  1. Sehän tässäkin tapauksessa noloa on jo lähtökohtaisesti äärivasemmiston ynnä muiden örveltäjien kannalta, että he turvautuvat nyt sitten vastustusta kohdatessaan oikeuslaitokseen, lakiin ja poliisiin hyvinkin tiukasti, mutta samaan aikaan heiluttelevat oheisen näköisiä lakanoita toreilla, jossa ovat noita instituutioita kuitenkin vastustavinaan.

    http://i.imgur.com/yjzlYSt.jpg?fb

    Nämä äärivasemmistolaiset vastustavat siis juuri sellaista – johon samaan aikaan kiihkeästi turvautuvat?

    Tämä on heidän kannaltaa todella ristiriitaista ja täyttä sekopäisyyttä. Ei mitään logiikkaa tuossa touhussa.

Comments are closed.