Koti Uutisia Kotimaa Anarkistit: ”Vallatun talon” ikkunat rikottu

Anarkistit: ”Vallatun talon” ikkunat rikottu

24

Talonvaltaajiksi itseään kutsuva äärivasemmistolainen ryhmittymä murtautui tammikuussa hyväntekeväisyystyöstään tunnetun Heikki Hurstin aiemmin omistamaan puutaloon Helsingin Vallilanlaaksossa. He asettuivat taloon asumaan ja ovat julkaisseet ”virallisia tiedotteitaan” anarkistisella sivustolla.

Anarkistien talonvaltaus on aiheuttanut jonkin verran hämmennystä, sillä he ovat talossa ilman lupaa eikä kaupunki, joka talon nykyisin omistaa, ole hyväksynyt sitä asumiskäyttöön. Kaupunki on kertonut neuvottelevansa asiasta äärivasemmistolaisten kanssa.

Aiemmin Soldiers Of Odin -järjestön edustajat vierailivat paikan päällä ja takavarikoivat pihalle viritetyt banderollit samalla, kun anarkistit kurkistelivat ikkunoista. Nyt äärivasemmistolainen Varisverkosto -ryhmittymä sanoo Twitterissä, että vallatusta talosta on käyty rikkomassa ikkunoita. Myös anarkistien omalla tiedotuskanavalla sanotaan, että kolme tuntematonta henkilöä olisi käynyt maanantain ja tiistain välisenä yönä rikkomassa talon ikkunat.

24 KOMMENTIT

 1. Tainnut olla oma porukka, joka hassispäissään on yrittänyt asentaa windowsia. Nyt on pakko löytää syyllinen ja samalla uhriutua.
  Soon porukka jos olisi käynyt kylässä ei olisi ketään uutisoijaa saati uutisoitavaa.

 2. Onpas huomaavaista, että joku on ilmaiseksi asentanut kunnon ilmanvaihdon sosiaalipummianarkisteille.

  Huvittava tuo variksen twiitti, jossa sössötetään “perhetapahtumasta”. Edellisen kerran kun he järjestivät perhetapahtumaa, kyseessä oli yritys saada lapsiperheitä itsenäisyyspäivän 2017 häiriköinnin ihmiskilviksi. Onneksi homma kaatui silloin omaan tekopyhyyteensä, kun porukan fiksuimmilla alkoi omatunto kolkuttaa.

  • Viime sunnuntaina noilla oli siellä “lettujuhlat” johon ne, kas kummaa, yrittivät kovasti saada lapsiperheitä paikalle. Tämä lasten kosiskelu talolle alkoi heti sen jälkeen kun Odinit olivat käyneet ekan kerran ovien takana ja anarkistit yrittivät kääntää asian joksikin lasten uhkailuksi.

   Niillä on nyt tällainen taktiikka jossa taloon pyritään kokoaika tuomaan lapsia ihmiskilviksi jotta voidaan sitten oikein suu vaahdossa alleviivata sitä kuinka viattomat lapset pelkää. Umpikierot lasten hyväksikäyttäjät kyllä tietää mistä naruista vetää.

 3. Jahas, meidän liehulettinatsi käynyt taas iskemässä! Luulin että se jäi jo kiinni Lahdessa!

  • Jep, se on meidän natsi joka käy kohta varmaan polttamassa tuonkin talon! 😀 🙂

  • Jaahas, vastaanottokeskuksen polttaja käyttää taas muiden nickejä. Säälittävä rotta oot!

   • Pikku-Jussi se kaivaa kuoppaa itselleen. Kohta napsahtaa kyllä. Vähän saat elää vielä jännityksessä ja odotella, mutta kyllä se sieltä pian tulee. Tiedät kyllä sitten. Huonosti käy. Ei välttämättä sinulle, mutta ehkä joillekin muille? Tiedät kun se alkaa. Siinähän mietit sitten ja pelkäät, vitun typerys.

    • Tääl’on odoteltu jo aika pitkään, kun on luvattu tulla ottamaan isäntä hengiltä ja kuulemma jälkikasvu raiskataan siinä samalla, vaan ei ole näkynyt. Niitä tietojakaan ei ole julkaistu useista uhkauksista huolimatta, pitäiskö huolestua? xD

 4. Varis on yksi hienoimmista linnuistamme. Kaikki varislinnut ovat mahtavan älykkäitä. Toivottavasti tämä persepummien sosiaaliloisklubi suljetaan pian ja maanviholliset jauhetaan maanparanteeksi.

 5. Eikö punikit anna semmoista kuvaa itsestään että ovat heikoimpien ja köyhimpien puolella? Siis verbaalisesti eivät käytännössä.

  Mutta silti “valtaavat” tyhjän talon ja sisustavat sen sateenkaari/monikulttuurimössöllä henkilöltä joka on köyhimpien ja heikoimpien puolella.

  Miten ne edes voi asua tuolla, kai sinne tulee vesi ja sähkö eli joku sopimus niillä on vai maksaako Hursti ne noiden friikkien puolesta? Vai juoko ne vaan pullovettä kynttilänvalossa? Ihme rottia…

  • Yrittävät harhauttaa köyhiä, mutta eivät todellakaan ole köyhien puolella.

   Kiinnittäkää huomiota siihen miten vasemmistolaiset nimittelevät kansallismielisiä suomalaisia netin eri keskustelupalstoilla sekä somessa.

   Vasemmistolaisten mukaan kansallismieliset suomalaiset ovat:
   – Työttömiä luusereita
   – Roskaväkeä
   – Heillä on puutteellinen koulutustaso. Vasemmistolaiset monesti halveksivat pelkän ammattikoulun käyneitä ja pitävät sellaisia sivistymättöminä idiootteina.
   – Heillä on puutteellinen oikeinkirjoitustaito. Tästä vasemmistolaiset pilkkaavat suomalaisia aina. Se on merkki köyhyydestä ja elämässä epäonnistumisesta = köyhät ovat luusereita ja roskaväkeä vasemmiston silmissä.
   – Sisäsiittoisia autisteja jne. Vasemmistolaiset ihan avoimesti pilkkaavat köyhiä suomalaisia niiden huonosta pukeutumisesta ja köyhyydestä ja ylistävät maahanmuuttajia jotka pukeutuvat paremmin (sossun rahoilla).

   Miten vasemmistolaiset voivat muka puolustaa köyhiä ja pienituloisia kun ne samalla pilkkaavat heitä? Monet anarkistit ovat yliopisto-opiskelijoita joilla ei ole mitään yhteistä leipäjonoissa seisovien köyhien kanssa.

   Esim. vaikkapa Helsingin Jakomäen ja Kontulan kaltaiset lähiöt ovat kuuluisia korkeasta työttömyysprosentistaan sekä alhaisesta korkeakoulutettujen määrästä. Eli oikeilta köyhien alueilta ei tule mitään anarkisteja, vaan ne on kaikki paremmilta omakotitalo-alueilta joissa ei olla oikeita köyhiä nähtykään.

 6. Nythän niiden luulisi olevan tyytyväisiä kun ovat anarkian keskellä

 7. Anni hommaa uudet lasit tuohon varisten tulevaan kulttuurikeskukseen ihan tuota pikaa.

 8. Pistän anarkonarkomaanit rautoihin, yksi lenkki käteen ja toinen jalkaan selän takaa. Kiva nähdä narkomaanien vääntelehtivän tuskasta kuin elävät siat grillissä.

 9. ..ihmisiä kesken (((perhetapahtuman))).. Olisi kiinnostavaa tietää minkälainen (((perhetapahtuma))) oli kyseessä? Illallinen lapsien kanssa vai?

 10. “Paremmassa väkivallassa” (anarkiassa) on lupa rikkoa kaikkea. Onko nyt saatu sitä mitä on tilattu???????

 11. Eiköhän se talo kaivannukkin jo vähän tuuletusta kun löyhkäävät takkutukat siellä nuhjannu. Eivätkä varmaan kirputkaan ulkolämpötiloissa viihdy🤔

 12. Tuskinpa SoO siellä ikkunoita rikkoisi, eikö se ole enämpi uusvasemmiston heiniä se touhu. Kaippa ne kohta suostuu luopumaan tuosta tontistaan, jotenkin tuntuu kylläkin siltä kans että Helsinki saattaa luovuttaa koko talon näille särjettäväksi, porvarien ja muutenkin parempien ihmisten pentuja kun ovat eivätkä todennäköisesti voi hengittää jos poliisi niitä sinne häätämään läksisi. Se on fifti-siksti, sanoakseni.

  • Eipä sabotaasi ole sidottu mihinkään tiettyyn aatteeseen. Riippuu vähän kenen ikkunoita rikotaan. Vasemmisto toki saattaa summittaisesti tärvellä omaisuutta ihan vaan tuhoamisen ilosta.

   Ihan hyvin kansallismieliset voivat tollasta tehdä, enkä ihmettele vaikka tulevaisuudessa nähtäisiin jotain räväkämpääkin isänmaallista suoraa toimintaa, kun yhteiskunnallinen tilanne kärjistyy.

   • kansallismieliseen toimintaan ei kuulu toisen omaisuuden turmelu, eikä varsinkaan ns viattoman omaisuuden turmelu. toki yhteyden otossa vasemmisto runkkujen kanssa, on sinänsä sama mitä heille ja heidän omaisuudelleen tapahtuu, he kun eivät ole viattomia, vaan pelkkiö parasiitteja.

 13. Ihme spurguiluakin nämäkin talonvaltaukset. Hommaisivat lailliset tilat jos on tarve “yhdistystoiminnalle”… Kakaran asteelle jääneitä huumehörhöjä kaikki.

Comments are closed.