Koti Uutisia Ulkomaat Amsterdamin oikeusasiamies: “Kaupunkimme muuttuu öisin viidakoksi”

Amsterdamin oikeusasiamies: “Kaupunkimme muuttuu öisin viidakoksi”

5

Alankomaiden pääkaupunki muuttuu öisin viidakoksi, jossa poliisilla ei ole minkäänlaista kontrollia samalla kun rikollisuus rehottaa. Tätä mieltä on kaupungin oikeusasiamies. Suurin vaiva kaupungille on käsistä karannut huumekauppa sekä henkilöryöstöt ja väkivalta.

– Keskusta muuttuu öisin viidakoksi. Pimeä raha virtaa, eikä poliisilla ole minkäänlaista kykyä tehdä asialle mitään, kertoo Amsterdamin oikeusasiamies Arre Zuurmond.

Kun kaupunki alkoi tutkia, paljonko rikollisuutta todella tapahtuu kaupungin ytimessä, saivat he erittäin huolestuttavan kuvan tilanteesta. Tutkimuksen aikana kaupunki sijoitti kolme valvontakameraa keskustan vilkkaimmille baarikaduille.

– Pelkästään yhden yön aikana pystyimme todistamaan 900 eri rikosta. Suurin osa näistä tapahtui kahden ja kolmen aikaan yöllä. Keskustan ilmapiiri on hyvin synkkä, ja ilmassa leijuu laittomuuden tunne. Mopoja kulkee kävelyteille, ihmiset huutavat kovaan ääneen, huumeita myydään avoimesti kaduilla ja varkaudet ovat jatkuvia. Keskustasta löytyy myös noin 2 000 pimeää taksia. Poliisi ei yleisimmin edes yritä tehdä asialle mitään, kertoo Zuurmond.

Rikollisuus rehottaa muutenkin Alankomaissa. Maassa esimerkiksi liikkuu vapaalla jalalla 160 000 tuomittua rikollista, joita viranomaiset eivät saa kiinni. Näistä noin 10 prosenttia asuu Amsterdamissa. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että nämä karkuteillä olevat tuomitut vangit voivat saada uuden passin ilman mitään taustakontrollia. Tämä vaikeuttaa poliisin kykyä saattaa heidät vankilaan.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Pakkomonikulttuurisuudella ei varmasti ole mitään tekemistä asian kanssa.🙂

  2. No ilmankos vasemmistolaistaustaiset tyypit aina puhuu niin ihailevaan sävyyn Amsterdamista. Aivan kuin se olisi jokin maanpäällinen paratiisi.

  3. Kylläpäs ovatkin holtittomiksi herenneet nuo alankomaalaiset puukenkäkolistelijat. Onneksi heidät on tätä menoa melko pian korvattu ählämkumsählämeillä ja mustan Afrikan säyseällä väestöllä ja näin saadaan konfliktit loppumaan ja rikollisuus katoamaan.

    Ainoa riskitekijä kulttuuririkkaissa Alankomaitten valtiossa tulee siitä, että pygmejä rassaa kun zulut on niin pitkiä ja se saattaa aiheuttaa eripuraa etenkin tulvan sattuessa kohdalle, jolloinka zuluilla on paremmat mahdollisuudet pitää jalat pohjassa ja pää pinnalla samanaikaisesti.

  4. Apinat elävät viidakossa — tai tässä tapauksessa eläintarhassa. Onneksi tuli aikoinaan reissattua paljonkin keski-Eurooppaa. Enää sinne paskareikään ei ole menemistä.

Comments are closed.