Koti Uutisia Amnesty näreissään espanjalaisten äärivasemmistolaisten vangitsemisista – ei mainitse mitään kansallismielisten sensuroinnista Pohjoismaissa

Amnesty näreissään espanjalaisten äärivasemmistolaisten vangitsemisista – ei mainitse mitään kansallismielisten sensuroinnista Pohjoismaissa

2

Juutalaisten omistaman globaalin aktivistijärjestö Amnesty Internationalin mukaan Espanjan terrorismilainsäädäntöä sovelletaan yhä useammin sananvapauden kaventamiseksi. Viime vuonna 39 henkilöä tuomittiin maassa terrorismin ihannoinnista tai terrorismin uhrien pilkkaamisesta. Espanjan terrorismilainsäädäntöä vuodelta 2011 laajennettiin edelleen valtamedian uutisoinnin jälkeen niin kutsutuista Pariisin iskuista vuonna 2015.

“Ei ole laitonta räpätä tai twiitata pilaa, nämä eivät ole terrorismia. Sinua ei myöskään tulisi tuomita vankilaan vain siksi, että olet pitänyt nukketeatteria”, kirjoitti Eda Seyhan, Amnestyn terrorisminvastaisen yksikön edustaja lehdistötilaisuudessa.

Amnesty nostaa tavallisesti raporteissaan esiin useita julkisuutta saaneita tapauksia ja kritisoi viranomaisten toimintaa näiden selvityksissä. Yksi Amnestyn esiin nostamista tapauksista on äärivasemmistolaisen “muusikkokollektiivi” La Insurgencian 12 jäsenen tuomiot. La Insurgencian jäsenet tuomittiin jokainen vähintään kahdeksi vuodeksi vankeuteen joulukuussa 2017 äärivasemmistolaisen Grapo-liikkeen ihannoinnista. Grapon epäillään olevan lähes 80 murhan takana. Amnesty kirjoittaa, että Espanjan terrorismilainsäädäntöä on käytetty myös muun muassa toimittajia vastaan.

Helmikuun 2018 lopulla räppäri José Miguel Arenas Beltrán tuomittiin kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan. Hän oli “musiikissaan” ylistänyt terrorismia, panetellut Espanjan kuningashuonetta ja uhannut nationalistipoliitikkoa väkivaltaisesti Mallorcalla. Maaliskuun alussa lakia sovellettiin taas räppäri Pablo Haselin tuomitsemiseen. Hasel sai kahden vuoden vankeustuomion niin ikään terrorismin ihannoinnista sekä kuningashuoneen ja muiden espanjalaisten instituutioiden panettelusta.

“Hallitusten tulisi säilyttää terrorin uhrien oikeudet eikä kaventaa sananvapautta heidän nimissään. Espanjan armotonta lainsäädäntöä tulee muuttaa, ja itseään rauhanomaisesti ilmaisseiden henkilöiden syytteet tulee hylätä”, kirjoitti Seyhan.

Vaikka Seyhanin kirjoitukset kuulostavat tässä kohtaa poliittisesti neutraaleilta, hän ei kuitenkaan suostu kommentoimaan mitään lisääntyvään määrään “oikeistokansallisten” vangitsemisia. Hän vaikenee, sillä nämä “oikeistokansalliset” vastustavat muun muassa juuri Amnestyn kannattamia globalistisia näkemyksiä. Amnesty ei ole myöskään kommentoinut mitenkään valtavaa Ruotsin kansallismieliseen oppositioon kohdistuvaa juutalaisomisteisten medioiden suorittamaa sensuuria.


Lähteet: Nordfront.se, Sydsvenskan

2 KOMMENTIT

  1. Jotain positiivisia jäänteitä Francon ajoilta nämä Espanjan lait? Tai ainakin oikean suuntaisia. Amnesty nyt tukee kaikkia jotka vaan viitsivät valittaa että “pahat natsit kiusaa ja tuomarit antaa rötöksistä sapiskaa”.

  2. Tämä Amnestyhän on sionistien käsikassata. Kuka muistaa vuoden 2011 ja sen kun Amerikka, Englanti ja Ranska hyökkäsvät Libyaan? Samana vuonna YK oli myöntämässä Gaddafille Vuoden Rauhanpalkintoa koska Gaddafi oli edistänyt eniten kansansa hyvinvointia ja rauhaa koko Afrikan mantereella. No, Gaddafihan piti demonisoida äkkiä koska hän suunnitteli kultadinaria, joka olisi syrjäyttänyt petro-dollarin. Palkonto vedettiin pois kaikessa hiljaisuudessa ja Libyaan hyökättiin. Maa pommitettiin keskiajalle eurauksena nykyinen massa-matujen vyöry. Tarkkaa laskelmoimista sionisteilta.

    No, kun sitten Amnestyn sivuilla käynnistyi syksyllä äänestys Vuoden Ihmioikeus Aktivistia, oli Muammar Gaddafi (murhansa jälkeen) selkeässä johdossa. Koko Afrikan mannes ja sen kansat jotka olivat hyötyneet Gaddafin lahjoituksista ja rahoituksista, äänestivät häntä. Ja kas kummaa, ennen äänestyksen päättymistä, äänestys kesksytettiin ja ainakaan vuonna 2011 ei valittu Vuoden ihmioikeus aktivistia.

    Ja nyt, tänä päivänä kun katsoo Amnestyn agendaa ja sen artikkeleita, se on räikeämmin kuin koskaan kulttuuri-marxistis-sionistisen ideologina eteenpäin ajaja. Aikaisemmin toiminta oli verhottu mutta nyt se on selkän räikeää.

    Ja jos joku vielä haluaa tietää sen toisen rikoksen minkä Gaddafi teki kulta-dianrin lisäksi, löytyy paljon tietoa “Great Man Made River” projektista. Sen tarkoitus oli puhdistaa vettä välimerestä, kuljettaa sitä 4m halkaisijaltaan olevilla putkissa ensin Saharaan ja sittemmin myös kuiville napurivaltioille. Mutta Britit ja Ranskalaiset pommittivat 1600km putkilinjoja paskaksi koska ne olivat “tykinputkia”. Virallisesti Libyalaiset suunnittelivat valtavia tykkejä satojen metrien pituisilla putkilla joilla voi ampua Amerikkaan asti. Öööö… ja paljonkos tuollainen 4m halkaisijaltaan oleva tykinputki kuluisi yhdellä laukausella?

    Em. valtio tahallaan aukaisivat viimeisn tulpan joka suojeli eurooppaa ja mahdollistivat nykytilanteen.

Comments are closed.