Koti Uutisia Amerikkalaista valkoista nationalistia uhkaa 35 vuoden vankeustuomio

Amerikkalaista valkoista nationalistia uhkaa 35 vuoden vankeustuomio

6

Craig Cobb, 62, on ollut vangittuna viime vuoden marraskuusta lähtien. Cobbia syytetään naapurien terrorisoinnista, josta häntä uhkaa jopa 35 vuoden vankeustuomio. Vähän ennen uutta vuotta Cobbin takuusummaksi määrättiin miljoona dollaria.

Craig Cobb herätti huomiota ja hämmennystä ostamalla Pohjois-Dakotassa sijaitsevasta Leithin pikkukylästä maatilan. Cobb kertoi muuttavansa kylän “valkoiseksi naapurustoksi”. Pian naapurissa asuva sekarotuinen pariskunta alkoi vastustaa Cobbin suunnitelmia ja järjesti rasisminvastaisen mielenosoituksen tämän talon edessä.

Vuonna 2009 Craig Cobb karkotettiin Virosta ja hänelle langetettiin kymmenen vuoden maahantulokielto. Cobb oli hakenut turvapaikkaa myös Suomesta ja asui kesällä 2009 Helsingissä.

Hieman ennen vangitsemistaan Craig Cobb esiintyi Trisha Exclusive -nimisessä keskusteluohjelmassa. Olipa Cobbin julkisesta esiintymisestä ja esimerkiksi keskusteluohjelmassa vierailusta mitä mieltä tahansa, kertoo hänen vangitsemisensa ennen kaikkea poliittisesti korrektin lainsäädännön epäoikeudenmukaisuudesta. “Vääriä mielipiteitä” esittävät ihmiset voivat monikulttuurisessa lännessä saada moninkertaisia tuomioita pedofiileihin ja murhaajiin verrattuina.

Keskusteluohjelman voi katsella YouTubessa:

http://www.youtube.com/watch?v=mL1x71-AI1k

Lähde: The Raw Story

6 KOMMENTIT

  • No eiköhän nuo “afrojuuret” ole jo kaikkien tiedossa, siksi todennäköisesti:

   “Olipa Cobbin julkisesta esiintymisestä ja esimerkiksi keskusteluohjelmassa vierailusta mitä mieltä tahansa, kertoo hänen vangitsemisensa ennen kaikkea poliittisesti korrektin lainsäädännön epäoikeudenmukaisuudesta. ”Vääriä mielipiteitä” esittävät ihmiset voivat monikulttuurisessa lännessä saada moninkertaisia tuomioita pedofiileihin ja murhaajiin verrattuina.” <– Uutisen pointti.

   Kannattaa muistaa, että DNA-"testien" perusteella Hitleriäkin on väitetty milloin juutalaiseksi, milloin mustaksi. Vaikka liberaalit väittävät, ettei mitään geneettistä rotua ole olemassakaan, niin kummasti sitten eniten vihaamiltaan henkilöiltä löytyykin heti ei-valkoiset geeniperimät 😉

   Muutenkin tuo geenipuhe saadaan helposti liberaalien semanttisella pelillä muutettua täysin harhaanjohtavaksi, vrt. "ei voi olla rotuja, koska yli 99 % prosenttia kaikkien ihmisten perimästä on samaa", jolloin jätetään kertomatta, että myös ihmisen ja apinan geeniperimä on lähes sama, mutta käytännön ero on valtava.

 1. Niin, Craig Cobb näyttää varsin mustaihoiselta afrikkalaiselta. (Tämä siis ironiaa). Ja kuten yllä todettua, rotuja ei ole olemassa, siksi kaikilla sama geeniperimä!
  Adolf Hitlerkin on noiden geenitutkimuksien perusteella juutalainen ja afrikkalainen. Siinä saavat rasistit nenillensä, koska ovat itsekin “kaappiafroja ja juutalaisia”.
  Ai niin, ja kaikki myös tietää että valkoinen iho on 10 000 vuotta vanha geenimutaatio, ja kaikkien valkoisten esi-isä on ei-valkoinen ja itse asiassa aasialainen. Joten, olkaamme siis keltaihoisia aasialaisia!

 2. Hassunkurista on, että eräät hihhulit Suomessa etsivät itsestään lähes pakkomielteisesti juutalaisgeenejä, kalliilla geenitutkimuksilla, ollakseen vissiin parempaa (juutalais)kristittyä verta…?!

 3. Olkoon miten oli, mutta voimme ylpeinä todeta, että valkoiset edustavat herrarotua.

 4. Sen koommin aiheeseen liity, mutta oletteko huomanneet taas tälläkin viikolla miten Yle ja iltalehdet päivittäin demonisoivat Hitleriä.

Comments are closed.