Koti Artikkelit Kansanmurha Amerikkalaislehti varoittaa: monikultturismi syynä Brysselin terrori-iskuihin

Amerikkalaislehti varoittaa: monikultturismi syynä Brysselin terrori-iskuihin

1

UK_Abdelhamid_Abaaoud

Tiistaiaamuna Brysselissä tehtyjen jihadisti-iskujen kuolonuhrimäärä on nyt 31. Iskun poliittiset vaikutukset ovat lähes yhtä katastrofaaliset; jihadisti-iskut Brysselissä näyttivät jälleen kerran, että Euroopassa harjoitettu monikulttuurisuuspolitiikka ja muslimien maahanmuutto ovat epäonnistuneet pahasti.

Viime vuonna Islamilainen valtio eli Isis varoitti, että se aikoo lähettää Eurooppaan 500 000 pakolaista, joiden joukossa olisi tuntematon määrä jihadisteja. Nyt Isis on tehnyt sen. Eurooppalaisten tulee torjua tämä politiikka ja laillisesti vaihtaa poliitikot, jotka ovat siitä vastuussa. Euroopan selviytyminen vapaana elävien ihmisten asuinpaikkana on vaakalaudalla.

Sama pätee Yhdysvalloissa, mutta jatkamme silti samalla linjalla. Vastauksessaan Brysselin iskuihin Hillary Clinton sanoi, että joukkomurhat olivat “syvästi ahdistavia”, mutta “unelma kokonaisesta, vapaasta Euroopasta […] ei saa kuihtua pois”. Hän lisäsi, että “meidän täytyy selvittää tämä arvojamme mukaisella tavalla”.

Johtopäätös oli selvä: Euroopan nopeasti sodaksi muuttuvaan tilanteeseen ei saa puuttua tavalla, joka johtaa monikulttuurifantasioista luopumiseen, vaikka ne tämän ongelman alun perin loivatkin. Muslimimaahanmuuttajien, joiden joukossa voi olla vaikka kuinka paljon jihadisteja, pitää päästä edelleen Eurooppaan, koska maahanmuuton pysäyttäminen lopettaisi “unelman kokonaisesta, vapaasta Euroopasta” eikä se olisi “arvojemme mukaista”.

On aika sanoa, että nyt riittää. Poliittiset eliitit pitää torjua, koska ne ovat epäonnistuneet. Olemassa olevat hallitukset ovat valitettavasti kykenemättömiä hoitamaan käsillä olevaa ongelmaa. Ne ovat vastuussa politiikasta, joka on muuttanut Euroopan sota-alueeksi – ja tuo sota on vasta alkamassa.

Politiikan ja median eliitit ovat pettäneet Euroopan ja vapaan maailman luottamuksen. Ne ovat laittaneet Euroopan kurssille kohti sisällissotaa ja uusia verilöylyjä. Bryssel on kaaoksen vallassa. Jos Eurooppa haluaa selviytyä vapaana elävien ihmisten asuinpaikkana, sen tulee vaihtaa koko poliittinen eliitti ja media.

Eurooppa tarvitsee hallituksia, jotka tunnustavat, että heidän maihinsa rynnineiden “pakolaisten” joukossa on nyt lukematon määrä jihadistisia murhaajia, jotka aikovat tappaa heidän kansalaisiaan ja tuhota heidän yhteiskuntansa. Eurooppa tarvitsee rohkeutta nousta ylös sekä rohkeutta pysäyttää pakolaisvirrat ja käännyttää ne takaisin. Tämä on sotaa – sotaa eloonjäämisemme puolesta.

Tämä sota ratkaisee, tuleeko Eurooppa (eikä Pohjois-Amerikka ole kaukana jäljessä) elämään vapaana vai alistuuko se orjuuteen. Ei ole ollenkaan selvää, kumpi osapuoli tulee voittamaan.

Lähteet: The Detroit News, MV-lehti

1 KOMMENTTI

Comments are closed.