Koti Uutisia Amerikkalaiset aselobbarit radikalisoituvat – ottavat kantaa Etelä-Afrikan valkoisten puolesta

Amerikkalaiset aselobbarit radikalisoituvat – ottavat kantaa Etelä-Afrikan valkoisten puolesta

3
NRA puolustaa oikeutta kantaa asetta sekä valkoisten oikeutta olla olemassa.

National Riffle Association on yksi USA:n vaikutusvaltaisimmista lobbariryhmistä, jolla on miljoonia jäseniä. Nämä jäsenet haluavat suojella Yhdysvaltain perustuslain kohtaa kaikkien oikeudesta kantaa asetta.

Eräässä NRA:n omassa uutislähetyksessä ohjelman vetäjä Grant Stinchfield kävi läpi valkoisten vastaista yhteiskunnallista ilmapiiriä, jota George Sorosin kaltaiset ihmiset ja hänen sponsoroimansa Black Lives Matterin mustat aktiivit yhteistyössä USA:n sionistimedian kanssa ruokkivat. Ilmapiiri on eurooppalaisperäisiä ihmisiä kohtaan niin vihamielinen, että heidän tulisi Stinchfieldin mukaan “pelätä henkensä puolesta”.

Stinchfield jatkoi nostamalla Etelä-Afrikan ylös kauhuesimerkkinä: “Missään muualla ei kuitenkaan ole aivan sellaista kuin Etelä-Afrikassa, jossa valkoisia kidutetaan ja tapetaan rasistisin perustein päivittäin. Tämä on USA:lle varoitus, jota et tule koskaan kuulemaan maan valtamediasta.”

Uutisselostaja Chuck Holton jatkoi tämän jälkeen: “Kyllä, tämä on eräänlainen varoitus siitä, mitä voi tapahtua USA:ssa, jos jatkamme nykyisellä tiellämme. Tämän rasistisen vihan pakottavat amerikkalaiseen kulttuuriin Black Lives Matterin kannattajat.”

Sitten Apartheidin kaatumisen 1994 maata ovat vaivanneet yleistyvät väkivaltaisuuksien aallot. Tuhansia valkoisia maanviljelijöitä on murhattu, usein brutaaleilla ja sadistisilla tavoilla.

 

Lähteet: Nordfront.se, The Huffington Post

3 KOMMENTIT

  1. Hyvä, että vihdoinkin Etelä-Afrikan tilanne nostetaan USA:ssa mätä-valtamedian eli jutkujen vasemmiston likaisten paskaviemäreiden aktiivisen vaikenemisen jälkeen vuosikymmeniä.
    Jokaisen valkoisen henki on paljon arvokkaampi kuin ainoankaan likaisen jutkun ja neekerin henki.
    Aina kun valkoinen kuolee, silloin kuolee myös älykkyyttä, ahkeruutta, taloudellista menestystä, rakennusteollisuutta ja kaikkein tärkeintä. Ihmiset, jotka osaavat tuottaa ruokaa paljon ja halvalla, jos vain ilmojen haltija sen suo. Kuten wanha kansa sanoo: “Ei ole vaivatonta viljaa!” Tuohon lauseeseen kiteytyy kaikki se, mitä sana rodun määritteenä valkoinen merkitsee. Sitkeyttä, sisua, työtä, viisautta, pitkämielisyyttä, periksiantamattomuutta, hyväntahtoisuutta, ymmärrystä, armoa ja luottamusta itseensä sekä kunnioitusta isien ja äitien työtä kohtaa, peinnettä ja vankkumatonta tahtoa olla heidän työnsä ja vaivannäkönsä arvoisia pettämättä heitä vain siksi, että haluaa päästä helpolla ja valehdella.

  2. Aseenkanto-oikeus on ihmisoikeus. Nekruille ei pitäisi pyssyjä kuitenkaan antaa. Valkoiset ovat ainoat vapaat ja vastuulliset asenkantajat MOT.

  3. Vuoden 1994 alusta tähän vuoteen 2017 on noin 54 000 valkoista murhattu! Kyse on jo pienimuotoisesta kansanmurhasta. Valtamediahan on hiljaa ollut asiasta. Yllättäen kyllä Maaseudun Tulevaisuus pari viikkoa sitten uutisoi E-Afrikan valkoista viljelijäväestöä koskevasta murha-aallosta. Läpimätä läntinen valhemedia ei uutsoi joukkomurhista, joissa kokonaisia valkoisia perheitä on neekereiden toimesta äärimmäisen brutaalisti murhattu. Naiset ja lapset on aina myös raiskattu äärimmäisen väkivaltaisesti. Tarja Halosen kamujahan nykyinen kansamurhaaja presidentti Zumakin on. Mies on tunnettu raiskaaja ja talousrikollinen. Kaiken lisäksi mies on käytännössä luku ja kirjoitustaidoton mies, mutta silti presidentti.

Comments are closed.