Koti Uutisia Amerikkalaiset antifasistit ampuvat toisiaan

Amerikkalaiset antifasistit ampuvat toisiaan

6

Poliisin mukaan mies, joka ampui toista keskiviikkona Washingtonin yliopistolla, väitti, että ammuttu mies kävi hänen kimppuunsa ja että tämä oli “valkoisen ylivallan kannattaja”. Kriittisesti loukkaantuneen miehen ystävät kiistävät väitteen.

Välikohtaus sattui, kun joukko antifasisteja oli protestoimassa yliopistossa käynnissä ollutta oikeistolaista luentoa “rasismin ja naisvihan takia”. Häiriköiden yritettyä päästä luennolle syntyi kärhämä, joka johti aseen laukeamiseen.

Loukkaantuneen 34-vuotiaan miehen tila oli ensin kriittinen, mutta lieveni vakavaksi leikkauksen jälkeen. Mies on yhä hoidettavana Harborview Medical Centerissä.

Ammutun miehen ystävät kertoivat, ettei hän ole valkoisen ylivallan kannattaja vaan äänesti juutalaista Bernie Sandersia. Lisäksi hänellä on yliviivattu hakaristi tatuoituna. Haastatellun Max Vohran mukaan mies otti tatuoinnin “jouduttuaan kestämään todella paljon rasisteja punk-skenessä”.

Paikallinen antifasistiryhmä on ilmoittanut ottavansa vastaan lahjoituksia antifasistisen väkivallan uhrien sairaalamenoja varten – tosin ei näillä sanoin.

Lähde: Seattle Times

6 KOMMENTIT

  1. Porukka ei enää ymmärrä tai näe kuka on omia ja kuka ei. Harmi ettei ollut suurempaa rähinää josta olisi tullut suurempi tulos.

  2. HAH, HAH, HAAAAA….!!!! Kuinkas sitä sanotaan? “Vahingon ilo on paras ilo.”

    No, joo. Tulee tässä mieleeni Talvisota v. 1939, jossa en toki itse ollut mukana. Silloinhan ei neuvostoliittolaisella hyökkääjällä kaikki ei mennyt ihan putkeen. Hekin kärsivät huomattavia tappioita, kun sekavissa olosuhteissa ja huonosti johdettuina sotivat toisiaan vastaan. Eikäpä tämäkään vielä riittänyt. Tuossa armeijassa oli hälyttävä puute ammattitaitoisista upseereista, kun Stalin oli v. 1930-luvun “puhdistuksissa” tapattanut pätevimmät. Siksipä tuossa masentavan näköisessä armeijassa parveili sen sijaan “politrukkeja”, jotka saarnasivat kommunismia ja aatetta. Mutta kaikki ei ollut vain pelkkiä “paperihommia”. Nämä ampuivat omia hyökkääviä sotilaitaan selkään ja etenkin perääntymään pyrkiviä joukkoja, jotka eivät halunneet mennä väistämättömään teurastukseen suomalaisten lumipukuisten sotilaiden konekivääri tulen alle. Vaikka kyse oli selvästi elämästä ja kuolemasta, eivät suomalaiset sotilaat voineet olla tuntematta edes jonkinlaista myötätuntoa venäläisiä rivisotilaita kohtaan joiden henkeä ei pidetty minkään arvoisena. Mutta siinä onkin pienen ja suuren kansankunnan välinen ero. Niillä joilla on “resursseja”, vaikka lampaille syöttäisi. Ei yksittäisen sotilaan henkeä pidetä tärkeänä, kun reservejä riittää.

    • Sillon kun nää ei syö paskaa niin ne ammuskelee toisiansa tai hakkaa porukalla naisia.

  3. Nähtävästi väkivallan vastainen väkivalta on parempaa väkivaltaa: otapa siitä selvää…

  4. Antifasismi on aina full HD idiotismia.

    Myös suomen omat Full HD-idiootit on itkeneet tätä tapausta, kun ampujaa vastaan ei tulla nostamaan syytteitä. Suomalaisten idioottien mukaan kyseessä on natsi ja Trumpilla on varmasti jotain tekemistä asian kanssa. Lukisi nekin enemmän Kansallista Vastarintaa niin ei tarvitsisi levittää valheita.

Comments are closed.