Koti Uutisia Ulkomaat Amerikkalaisesikoulu kieltää parhaat kaverit

Amerikkalaisesikoulu kieltää parhaat kaverit

3

Uusin “tasa-arvohitti” on saapunut kartalle. Nyt lapsilta kielletään parhaat kaverit, ainakin verbaalisesti. Esikoulu Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa on kieltänyt lapsia käyttämästä ilmaisua “paras kaveri”. Päätös on herättänyt suurta ihmetystä etenkin lasten vanhempien keskuudessa.

Esikoulu motivoi päätöstään sillä, että he haluavat estää “ryhmien syntymistä ryhmien sisällä”. Heidän mielestään lasten tulisi pikemminkin keskittyä isomman ystäväryhmän hankkimiseen.

Päätös on saanut kritiikkiä asiantuntijoiden keskuudessa. Esimerkiksi psykologi Gregory Young varoittaa, että sanalla “paras” on lapsille paljon merkitystä eikä sen kieltäminen ole hyvä ajatus.

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Kaksosetkin ajattelevat eri tavalla ja heillä on eri henkilöitä joiden kanssa mieluusti viettävät aikaa. Miksi siis kaikki pitäisi tasapäistää? Eri intressin omaavat henkilöt ohjautuvat automaattisesti eri henkilöiden kanssa. Ja siitä syystä tulee “parempia” kavereita. Se on luonnollista.

    Esim. juuri lapsilla tehtyjen testien mukaan valkoiset lapset hakeutuvat automaattisesti valkoisten luo. Ja mustat lapset mustien luo. Merkittävää on kuitenkin se että vo vauva-aseteella mustat ovat agressiivisia valkoisia kohtaan.

    Omalla kohdallani en sanoisi että värilliset ovat yhtä hyviä kavereita kuin valkoiset. Siitä on kokemusta.

  2. Huomaatteko kuinka vastapuoli joutuu aina pakottamaan taikka kieltämään asioita saadakseen tahtonsa läpi? Tässä on siitä loistoesimerkki.

  3. Ehdotan, että seuraavaksi kielletään vaikkapa työkaverit, perheystävät yms. Olisi kamalaa, jos jollakulla olisi töissä se ns. “bestis” kun voisi olla käskystä koko työmaan kaveri. Samoin ne perheystävät ovat turhia, kun voisi seurustella ihan randomeiden kanssa ja kutsua heitä kotiinsa. Liberaali maailmankatsomus ansaitsisi jo oman tautiluokituksensa

Comments are closed.