Koti Uutisia Amerikkalainen senaattori: “Olemme Syyriassa Israelin eduksi”

Amerikkalainen senaattori: “Olemme Syyriassa Israelin eduksi”

5

Mississippin republikaaninen senaattori Roger Wicker myöntää, että Yhdysvallat sekaantui Syyrian sisäisiin asioihin, koska tämä oli Israelin eduksi. Wicker myönsi tämän Fox News -kanavalla Tucker Carlsonin haastattelussa.

Vaikka Wicker myönsi Israelin olevan pääsyy sille, miksi Yhdysvallat on Syyriassa sotimassa, hän ei aivan suorasanaisesti tätä myöntänyt. Kun Carlson kysyi Wickeriltä, mitä hyötyä Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle olisi siitä, jos Syyrian johto vaihtuisi, hän vastasi: “Jos välität Israelista, sinun tulee olla kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu Syyriassa.”

Wicker väitti myös haastattelun aikana, että Iranilla on tavoitteena kontrolloida koko Lähi-itää ja että tästä syystä Yhdysvaltain intressit ovat uhan alla. Hän sanoi myös, että Yhdysvallat aikoo jatkaa taistelua Isisiä vastaan, minkä vuoksi läsnäolo Syyriassa on olennaista. Kun Carlson kysyi, eikö olisi järkevämpää, jos Yhdysvallat ja Syyria taistelisivat yhdessä Isisiä vastaan, kun kummatkin maat näin jo tekevät, sanoi Wicker, että Carlson on oikeassa, mutta hän vältteli kommentoimasta asiaa lähemmin.

Carlson kysyi senaattorilta, mitä näytteitä on olemassa siitä, että Syyrian presidentti Bašar al-Assad olisi käyttänyt kemiallisia aseita siviilejä kohtaan. Wicker vältteli kysymykseen vastaamista ja vihjasi, että Carlson on Venäjän presidentti Vladimir Putinin taskussa.

5 KOMMENTIT

  1. Ja? Täytyy olla vahvat denialismit jos ei ole tähän mennessä tajunnut että Israel sanelee yhdysvaltain ulkopolitiikan 100%

  2. Näköjään USA:n hallinto, sisältäen nämä perähikiän senaattorit ovat ihan jutkujen marionetteja. Kansallinen turvallisuus(USA)=Israel

  3. Olipas haastattelu. Ei oikeastaan vastannut mihinkään kysymyksiin mutta antoi ymmärtää senkin edestä. Venäjän agentteja on taas(jälleen kerran) joka oksalla lännessä, uuskonservatiivit menettää jenkeissä uskottavuuttaan tuon jatkuvan Venäjällä pelottelun takia. Parempi näin.

  4. Tuon ovat kaikki meikäläiset eli ne, jotka näkevät kuinka amerikkaa ja goyimeja viedään kuin pässiä narussa. Juutalaiset ovat ikiaikaisia goyimien kusettajia ja etenkin Yhddyvalloissa juutalaiset hallitsevat koko maata ja hallitusta presidenttiin saakka siten, että tuota “suurvaltaa” voidaan kutsua Israelin vasallivaltioksi ja palkkasotilaiksi, joille se ei edes maksa palkkaa vaan öösää heidät tykinruoaksi, joka itse asiassa on vasta nk. holokaustia, joka on täyttä totta.

Comments are closed.