Koti Uutisia Amerikkalainen journalisti ei löydä todisteita kemiallisten aseiden käytöstä

Amerikkalainen journalisti ei löydä todisteita kemiallisten aseiden käytöstä

3

Amerikkalainen tutkiva journalisti Pearson Sharp ei ole löytänyt todisteita Syyriassa siitä, että maan hallitus olisi käyttänyt kemiallisia aseita. Hän on nyt vakuuttunut siitä, että Yhdysvaltain, Ranskan ja Ison-Britannian väitteet ovat valheita.

Toisin kuin monet muut länsimaiset journalistit, Sharp kävi Syyriassa tutkimassa niitä paikkoja, joissa länsimaat väittävät Syyrian hallituksen käyttäneen kemiallisia aseita. Paikan päällä hän myös haastatteli paikkakuntalaisia, jotka ovat todistaneet Sharpille, että he eivät ole nähneet kenenkään käyttävän kemiallisia aseita.

Paikkakuntalaiset ja Sharp ovat vakuuttuneita siitä, että terroristit ovat sen väitteen takana, että kemiallisia aseita olisi alueella käytetty.

https://www.youtube.com/watch?v=wnkhQu-e0n0

3 KOMMENTIT

 1. Tuonhan tiesi jo umpisokea kissanpoikakin.
  Mikään ei voi enää olla feikimpää kuin valkokypärien surkeat esitykset, jotka eivät kelpaa kuin sionistien ja heidän juoksupoikien kehnoiksi rakennelmiksi, jotka kaatuvat pelkästä perhosen siiveniskusta.
  Olisikohan Donald Trumpilla syytä esittää anteeksipynntönsä sattuneen aiheetoman Tomahawk iskun johdosta, joka Israelin mielestä oli aivan liian vähän. Suosittelen Israelille, että hoitelee itse omat asiansa, eikä itke kuin pikku-kersa jäätelötuutin pudotessa maahan.

  • Se on niin helppoa kun on iso ja vahva mutta hiukan mieleltään simppeli kaveri jota voi vedättää tekemään likaiset hommat.

   Kuten tuolla jo aikaisemmin toisessa topicissa totesin on se mitä todennäköisimmin Mossad joka näitä järjestää. Ihmetyttää vaan miksi Venäjä oli jyrkästi syyllisen etsimistä vastaan. Saattaa olla oma lehmä ojassa.

 2. Myös valtamedian kanava nimeltään MSNBC osasi vielä vuosi sitten 2017 suhtautua asiaan objektiivisesti ?

  President Bashar al-Assad Gives First Interview Since Syria Airstrikes
  https://youtu.be/7OwObMIIkvo

Comments are closed.