Koti Uutisia Ulkomaat Amerikkalainen anarkisti tapettiin Meksikossa

Amerikkalainen anarkisti tapettiin Meksikossa

12

Yhdysvaltalainen anarkisti surmattiin ampumalla Meksikon Acapulcossa. Tapaus tuli julkisuuteen, kun ammutun anarkisti John Galtonin tyttöystävä Lily Forester julkaisi YouTubessa hysteerisen videon, jolla hän kertoo tapahtuneesta välittömästi teon jälkeen. Galton ammuttiin pariskunnan yhteiseen kotiin eikä tekijöistä ole tietoa.

Anarkistipariskunta oli alun perin muuttanut Meksikoon vuonna 2016 pakoon kotimaassaan odottavia huumesyytteitä. He organisoivat Acapulcossa säännöllisesti pienemmän tason anarkistikokouksia, mutta suunnitteilla oli myös helmikuulle järjestettävä isompi konferenssi, johon he aktiivisesti rekrytoivat puhujia ennen ampumatapausta.

Vuonna 2017 julkaistulla videolla Forester hehkuttaa Meksikon ja Acapulcon hienoutta sekä turvallisuutta, ja kutsuu kaupunkia turvallisemmaksi kuin yhdysvaltalaiset suurkaupungit. Todellisuudessa Acapulcon murhaluvut ovat kaksi kertaa korkeammat kuin yhdysvaltain ”murhapääkaupunki” Chicagossa.

Lähde: Daily Mail 

12 KOMMENTIT

 1. Anarkomarko taisi diilamalla rahoittaa aatetta ja itseään, liekö ollut väliveto Ville ja yrittänyt kusettaa meksikaaneja.

 2. Taisi mennä diilit persiilleen vai jäikö kinni välistävedosta aka kuormasta syömisestä.
  Muistutus vasemmistokapitalismin maailmasta.

  • ¡Muerte a los chivatos!

   Tiedän erään joka meni Meksikossa makaamaan kiskoille ja odotteli junaa. Tyyppi potkittiin Meksikosta takaisin jenkkeihin. Oletteko moista ennen kuulleet!

   Tämä kaveri otti loparit duunista ja osti kaikilla rahoillaan (25 000 $) kokaainia ja pilveä. Nämä vedettyään hänen piti tappaa itsensä, mutta päätyi sitten takaisin USA:han kuitenkin… Lienee edelleen elossa.

 3. Eiköhän se ole niin että siten kuolee kun elääkin. Ihminen muokkaa ympäristönsä aina haluamkseen. Ja kun nämä lähtivät Amerikan yhdysvalloista pois, eivät he ymmärtäneet että muokkasivat uuden asuinpaikkansakkin samanlaiseksi. Mutta joku oli sitä mieltä että entinen rauha tuli palauttaa. Ja helpoimmin se onnistuu poistamalla ongelma. Asia, jota suomalaiset politikot eivät ymmärrä.

 4. Anarkonarkkien ihanneyhteiskunnassahan ei ole sen enempää viranomaisia kuin minkäänasteista valvontaakaan ja saivat hyvän näytteen siitä, miten kivaa se on.

 5. Nyt on tainnut Kansalliselta vastarinnalta jäädä faktat tarkistamatta. John Galton ei ollut anarkisti vaan oikeistolibertaari, joita kutsutaan Jenkeissä joskus “anarkokapitalisteiksi” mikä on voinut hämätä tässä tapauksessa. “Anarkokapitalisteilla” ei kuitenkaan ole mitään tekemistä äärivasemmistolaisen anarkismin kanssa, kuten jokainen voi googlella tarkistaa.

  • Anarkokapitalisti? En ole koskaan kuullut tuota nimitystä. Perus rastapää hihhulille tuo näyttää minun silmiin. Ja vielä joku huumerotta. Mitään tärkeää ei menetetty.

   • Joo ei tätä käytetäkään Euroopassa. Ja hyvä niin, koska tosi harhaanjohtava termi. Täällä puhuttaisiin jostain äärimmäisistä markkina(talous)liberaaleista. Tällä ei ole siis mitään tekemistä täkäläisten anarkistien kanssa, vaan tyyppi oli oikeitolainen. Jutun kuvituksen henkilöt eivät liity tapaukseen mitenkään, joten se olisi kannattanu merkitä selvemmin.

 6. Niin. Sanooko vielä joku, että Donald Trumpin muurihanke on “rasismia” ja sydämetöntä politiikkaa sekä kansallismielistä vihapolitiikkaa.
  Jos idiootti -puolue demokraatit saisivat päättää. USA olisi täydellisen anarkian vallassa, joka olisi vielä pahempi kuin Yhdysvaltain sisällissota v. 1861-65, jossa oli kaksi toisiaan sotivaa armeijaa, mikä oli kyllä niin tuhoisa kuin sisällissota vain olla voi, mutta olihan siinä sentään jokin “järjestys”.

  Anarkistille voisi sanoa, että sitä saa mitä tilaa ja oli oikein terveellinen opetus siitä kuinka kauaksi ne omat pähkähullut utopiat ja väkivaltakulttuuri kantavat tässä maailmassa, jonka yhteiskuntajärjestystä ja -järjestelmää on pyrkinyt kaatamaan ja pilkannut koko ikänsä suurenenakin maailman parantajana kuvitellen itsestään uutta Vladimir Leniniä tai Che Guevarana, joka taistelee kapitalismia ja kapinoi kaikkea normaalia yhteiskunnassa toimivia instansseja vastaan kykenemättä tarjoamaan sille mitään parempaa vaihtoehtoa kuin pelkän itseistarkoituksellisen rähjäämisen ja mellakoinnin.

Comments are closed.