Koti Uutisia Ulkomaat Amerikanjuutalainen globalisti pelkää “fasismin” nousua

Amerikanjuutalainen globalisti pelkää “fasismin” nousua

5
Madeleine Albright. (Scott Olson / Getty)

YK:n suurlähettiläänä ja Yhdysvaltain ulkoministerinä vaikuttanut globalistipoliitikko Madeleine Albright varoittaa uudessa kirjassaan “fasismin” olevan osa trendaavien poliitikkojen toimintamallia.

– Olisi houkuttelevaa jälkiviisautta sivuuttaa viime vuosisadan kaikki fasistit täysin pahoina tai mielipuolina, mutta se olisi liian helppoa ja kaiken lisäksi vaarallista, kirjoittaa Albright. 80-vuotias demokraatti näkee uutta fasismia Egyptissä, Unkarissa, Pohjois-Koreassa, Filippiineillä, Puolassa, Venäjällä, Turkissa, Venezuelassa ja Donald Trumpin kotikentällä Yhdysvalloissa.

Albrightin mukaan “demokratianvastaiset johtajat” voittavat demokraattisia vaaleja eri puolilla maailmaa. Tämän kehityskulun päätepiste on hänen mielestään täysimittainen fasismi, ellei asioihin puututa. The Economistin yhteiskunnallisessa kartoituksessa Yhdysvaltain demokraattista arviota laskettiin, ja se on nyt “täysimittaisen demokratian” sijaan “puutteellinen demokratia”. https://www.eiu.com/public/topical_report.aspx?campaignid=DemocracyIndex2016

Syitä tälle demokratian vastaisuudelle Albright löytää karismaattisista johtajista ja pettyneelle kansalle luvatuista asioista, mitä hän nimittää populismiksi. Hän muistaa mainita Italian fasistijohtajan Benito Mussolinin, joka on hänen mukaansa populistisempi kuin ideologisemmin suuntautunut Adolf Hitler. Jos näiden menneiden johtajien yhteys Venäjän Vladimir Putiniin tai Yhdysvaltain Trumpiin ei olekaan täysin selvä, niin Albright neuvoo katsomaan tarkemmin ja kiinnittämään enemmän huomiota niihin “signaaleihin”, jotka osoittavat fasistien nousun olevan käynnissä.

Albright pelkää myös laman, Hillary Clinton -tyyppisten korruptioskandaalien, “rodullisten levottomuuksien”, suurten terrori-iskujen, luonnonkatastrofien ja odottamattomien sotien nostavan fasistien suosiota. Hän ei kuitenkaan tarjoa löyhästi määritellyn “demokratian” tueksi mitään konkreettisia ratkaisuja, joilla edellä mainittuja ongelmia voisi korjata.

Lähde: The New Yorker

Lue Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suhteesta demokratiaan: Olemmeko “demokratian vihollisia”?

5 KOMMENTIT

  1. Jutkuvanhus ei kykene tarjoamaan vastauksia ongelmaan, koska oman pesän likaamista ei edes koukkunokkien leirissä katsota hyvällä

  2. Tämä vanha juutalaislehmä taitaa olla näitä holoxoasin “tuhoamisleirien” selviytyjiä, missä todistanut kaikki kauhut, “kaasutukset” ja “uunittamiset”. Nähnyt kuinka”true evil nazit” pelaa juutalaisvauvoilla pesäpalloo ja kuinka tohtori Mengele tekee “sadistisia kidutuskokeita slaaveilla.” Haha.🙂

  3. No jos sionisti on huolissaan niin sehän on vain hyvä merkki.

  4. Vieläkös tämä hengittää? Maailma on aina vaarassa kun tällaiset vanhat ssosiopaatit johtavat sitä. Kuollessaan niillä ei ole muuta tehtävää kuin kostaa “kokemansa epäoikeudenmukaisuudet” nuorille. Ja jälki on sen mukaista.

    No, tämänkin aika tulee kohtapuolin. Ja maailma on jälleen pikkuisen parempi paikka.

Comments are closed.