Koti Uutisia Sionismi Amerikan seuraavassa “koronaelvytyspaketissa” jättisumma juutalaisille lobbausjärjestöille

Amerikan seuraavassa “koronaelvytyspaketissa” jättisumma juutalaisille lobbausjärjestöille

5
UK_AIPAC_Schumer
Chuck Schumer.

Yhdysvaltojen senaatin demokraattien johtaja, juutalainen Chuck Schumer vakuutteli keskiviikkona heimoveljistään koostuneelle yleisölle, että Trumpin hallinnon seuraava “koronaelvytyspaketti” tulee merkitsemään juutalaisjärjestöille muhkeita tuloja. Uutinen on hämmentävä, sillä samaan aikaan kun Trump jakaa ilmaista rahaa juutalaisille lobbausryhmille, rehelliset amerikkalaiset pk-yritykset ovat jääneet ilman luvattua kriisitukea.

Schumer piti puheensa Amerikan ortodoksijuutalaisten liitolle. Hallitus tulee jakamaan dollareita valituille “kansalaisjärjestöille, jotka työllistävät yli 500 ihmistä”, Schumer lupasi pelkistä juutalaisista koostuneelle yleisölle.

Trumpin hallinnon tuleva “koronaelvytyspaketti” on jo viides lajiaan. Summat ovat olleet tähtitieteellisiä, sillä esimerkiksi tukipaketeista kolmas sisälsi yksinään 2,2 tuhatta miljardia dollaria veronmaksajien rahaa. Valtaosa “elvytyksestä” on kohdistettu rahaa aidosti tarvitsevien pk-yritysten sijaan suuryhtiöille sekä entuudestaan rikkaille rahaelitisteille.

Jewish Telegraphic Agencyn mukaan Amerikan “juutalaiset kansalaisjärjestöt” olisivat halunneet saada kolmannesta tukipaketista suuremman siivun kuin niille lopulta liikeni. Schumerin esiintyminen ortodoksijuutalaisten tilaisuudessa olikin todellisuudessa hallituksen anteeksipyyntö sionistisille puoluerahoittajille, jotka kokivat saaneensa liian vähän vastinetta korruptiodollareilleen. Seuraavan tukipaketin myötä juutalaiset lobbaajat saadaan kuitenkin rauhoitettua, Valkoinen talo laskelmoi.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

5 KOMMENTIT

 1. Millainen hyönteismyrkky pitäisi kehittää, jotta se tehoaisi ahneisiin juutalaisiin parasiitteihin?.

  • Totuusseerumi, mutta se pitäisi ruiskuttaa miljooniin tietämättömiin hyödyllisiin idiootteihin. Varsinkin heihin jotka kristittyinä ylistävät judaismia ja israelia vaikka judaismissa Jeesus on paskaheppu joka on niin syntinen että kiehuu ikuisesti ripulivellissä helvetissä(Talmud).

 2. Ensitöikseen pitäisi laitta herra Faust, herra Gates ja tuhannet jotka näiden eugenististen satanistien satojen miljardien tienestisuunnitelmia noudattaa vastoin tieteen, lääketieteen, normaalin järjen ja oikeustajun vastaisesti, telkien taaksi.

  Tämä on VERIFIOITU fakta:

  Vilkaiskaa pelkästään Bill Gatesin uusinta patenttia, numero 060606, astunut voimaan nyt maaliskuussa. Se käsittää virtuaalirahan (crypto currency) jota “louhitaan” mittaamalla ihmiskehon tekemää työtä, oli se sitten fyysistä tai vaikkapa katsoo mainosta tai propagandaa ruudulta. Anturit, jotka voivat olla ihan mitä tahansa patentin mukaan, antavat tiedon onko vaadittu tehtävä suoritettu, ja silloin irtoaa rahaa henkilön käytettäväksi arjen tarpeisiin tai muuhun.

  Kun on kyse Gatesista joka sanoo että “kaikille rokote tai ei asiaa töihin eikä lääkärin puheille”, perustuu tämä kryptoraha todennäköisesti ihon alaiseen siruun…

  Toiseksi pitäisi lääkäreiden Suomessakin, jotka tietävät tässä vaiheessa että heidät on HUIJATTU palvomaan valheita, rahaa ja kusetusta kansalaisia liukuhihnalla murhaavan globalisti-kabalin toimesta, antaa itsellensä anteeksi, koska todellakaan eivät tienneet paremmin. Nyt kun tietävät, heidän tulee tehdä kuten monet jo tekevät ulkomailla, astua esille ja yhdistää voimansa globalistikabalin massamurhaavaa patentti- ja sairausteollisuusmafiaa vastaan!

  Katsokaa video. Haasteteltuna henkilö joka menetti kaikki ihmisoikeutensa oltuaan ensin muun muassa HIV-viruksen löytäjien joukossa. Hänet lavastettiin roistoksi ja luottamuksellisen tiedon levittäjäksi jotta hänet saatiin hiljennettyä. Faust oli juuri se paskiainen muiden kanssa, joka piti HIV-rokotteen tiedon piilossa yli 7 kuukautta jotta toinen roisto voisi kirjoittaa samat paperit kopiona, ja saada patentit ja mahdolliset miljarditulot itselleen.

  Kaikki tämä johtui siitä että USA:ssa annettiin valtion leivissä oleville tutkijoilla ja vastaaville oikeus meritä patentteja omiin nimiinsä, vaikka niiden kehittäminen rahoitetaan verovaroin.

  Tuolta ajalta, 1980-luvulta lähtien ei ole ollut todellista lääketiedettä USA:ssa.

  Tänään on melkein KAIKKI ei-patentoitava tieto toimivista hoidoista kielletty, bannattu ja piilotettu koska RAHA. Itse WHO on myös hävittänyt sivuiltaan tiedot monista lääkkeistä jotka ennen nimettiin erittäin tarpeelliseksi peruslääkitykseksi tiettyihin vaivoihin jne.

  • HIV on hyvä asia: se tappaa hinttejä ja nekruja. Nyt kun se vielä yhdistää megatappavaksi CO-HIV-virukseksi, niin hyvä tulee. Saatte nähdä…

Comments are closed.