Koti Uutisia Rikos Amerikan PolPo: valkoiset kansallismieliset yhtä kova uhka kuin ISIS

Amerikan PolPo: valkoiset kansallismieliset yhtä kova uhka kuin ISIS

2
fbi-israel-sionismi-juutalainen

Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI on kenties maailman tunnetuin PolPon eli poliittisen poliisin yksikkö. Jo viime vuonna FBI julisti, että “eliittivastaisuus ja toisinajattelu ovat ‘terrorismiuhka'”. Todellisten rikollisten sijaan FBI jahtaa yhä useammin niin sanottuja mielipiderikollisia, joiden ajatukset ja arvomaailma eivät miellytä valtaeliittiä.

Nyt FBI on laittanut valkoiset kansallismieliset ja “uusnatsit” samaan uhkakategoriaan ääri-islamistisen ISIS-terroristijärjestön kanssa. Siinä missä Amerikan ja Israelin tukema ISIS ajaa asiaansa siviilimurhien kautta, kansallismieliset pyrkivät takaamaan turvallisen ja valkoisen kotimaan jälkeläisilleen. FBI:n mukaan molempien ryhmien toiminta on yhtä tuomittavaa.

Käytännössä FBI tulee käyttämään tulevaisuudessa entistä enemmän veronmaksajien rahaa vakoillakseen, ahdistellakseen ja lavastaakseen syyllisiksi isänmaallisia amerikkalaisia, jotka pyrkivät taistelemaan hallituksen sionistista korruptiota sekä hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan. Kun FBI keskittyy toisinajattelijoiden vakoiluun, aidot murhaajat, raiskaajat ja huumekauppiaat saavat toimia vapaasti Yhdysvaltojen kaduilla.

FBI on luonut uuden työryhmän, jonka henkilöstöön kuuluu “viharikollisuuden” ja “kotimaisen terrorismin” asiantuntijoita. Viime kuukausina Yhdysvaltojen kongressi on järjestänyt toistakymmentä kuulemista liittyen siihen, kuinka valkoinen kansallismielisyys voitaisiin tuhota.

Lisäksi ulkoministeriötä on vaadittu luokittelemaan esimerkiksi eurooppalaiset kansallismieliset ryhmät “terroristijärjestöiksi”. Yleensä aloitteiden takana ovat juutalaiset lobbaajat, kuten demokraattien Max Rose.

Lähde: Vice

2 KOMMENTIT

  1. Alkaako USAn asevoimat pommittaa nyt valkoisten kansallismieliset kimppuun käyviä ryhmiä ja antamaan valkoisille kansallismielisille rahallista tukea kun kerran ovat verrattavissa ISISiin?

    • Kansallissosialismi, nationalismi sekä Lähi-idän antisionistinen vastarinta-akseli ja arabinationalismi, jotka ovat eliitille paljon pahempia uhkakuvia kuin ääri-islamistit.

Comments are closed.