Koti Uutisia Sionismi Amerikan juutalaiset perustavat uuden kansainvälisen herrakerhon rahaeliitille

Amerikan juutalaiset perustavat uuden kansainvälisen herrakerhon rahaeliitille

4
Michael Bloomberg vasemmalla.

Juutalainen mediamoguli ja New Yorkin entinen pormestari Michael Bloomberg on ilmoittanut perustavansa uuden rahaeliitille suunnatun herrakerhon. Juutalaismiljardööri tahtoo aloitteellaan päästä käsiksi erityisesti Itä-Aasian rahavirtoihin.

Bloombergin kerho on jatkumoa esimerkiksi Maailman talousfoorumille, Bilderberg-ryhmälle ja Trilateraaliselle komissiolle. Nämä perustettiin toisen maailmansodan päättymisen jälkeen sen varmistamiseksi, että kansainvälinen rahanvalta saadaan keskitettyä pienen eliitin käsiin.

Siinä missä esimerkiksi Maailman talousfoorumi on ollut ennen kaikkea länsimaisten miljardöörien ja poliitikkojen areena, tahtoo Bloomberg saada nyt entistä tiukemman otteen myös Aasian nousevista talouksista. Aihe on ajankohtainen, koska erityisesti Kiinan armeijan voimistuminen uhkaa sionistisen Amerikan etuoikeutettua asemaa omavaltaisena maailmanpoliisina.

Bloomberg kertoo saaneensa hankkeen perustamiseen tukea Amerikan johtavilta juutalaisilta: sotarikoksiin syyllistyneeltä Henry Kissingeriltä, Goldman Sachs -taustaiselta ex-valtiovarainministeri Hank Paulsonilta, entiseltä keskuspankkijohtaja Janet Yelleniltä sekä Goldman Sachs -taustaiselta Donald Trumpin entiseltä talousneuvonantajalta, Gary Cohnilta.

Henry Kissinger.

Kun Bloomberg kertoi hankkeen taustahahmoista haastattelussaan, ei hän maininnut ensimmäistäkään ei-juutalaista nimeä. Hankkeen titteli on New Economy Forum ja sen ensimmäinen kokous järjestetään marraskuussa.

Bloombergin mukaan kerhon tavoite on “tarjota käytännöllisiä ratkaisuja” kehittyvien maiden yksityisten ja julkisten sektoreiden johtajille. Käytännössä herrakerho pyrkii manipuloimaan nousevien valtioiden johtajia, jotta nämä tekisivät globalisteille hyödyllistä politiikkaa.

Lähde: Financial Times

4 KOMMENTIT

  1. Kaikki juutalaisetkaan eivät mahdu samaan kioskiin, vai johtuisiko se enemmän heidän keskinäisestä kilpailusta.

  2. Mahtuisiko Soini Sipilä ja Stubbi mukaan? Tai Liikasen Spede ja Kyrpä Ollila?

    • Tuskin edes kengänkiillottajiksi eikä kokaiinitarjoilijoiksi.

Comments are closed.