Koti Uutisia Sionismi Amerikan asevienti ääri-islamistivaltioihin kasvussa

Amerikan asevienti ääri-islamistivaltioihin kasvussa

3

Sionisti Donald Trumpin hallinto on kasvattanut Amerikan asevientiä Lähi-idän ääri-islamistimaihin. Samalla asevienti sionismia ja ääri-islamismia vastustaville arabinationalisteille on tyrehtynyt lähes kokonaan, ilmenee rauhantutkimuskeskus Siprin uudesta raportista.

Siprin selvityksen mukaan Amerikan osuus kansainvälisessä asekaupassa on kasvanut entisestään, kun taas esimerkiksi Venäjän osuus on pienentynyt. Amerikka vie aseita jo 75 prosenttia Venäjää enemmän. Amerikan osuus globaalista asekaupasta on yhteensä 36 prosenttia.

Yli puolet amerikkalaisesta aseviennistä kohdistuu Lähi-idän valtioihin, erityisesti ääri-islamistidiktatuuri Saudi-Arabiaan. Amerikka vie valtavia määriä aseita myös sionistivaltio Israeliin sekä ääri-islamistiseen Qatariin.

Amerikan asekauppa heijastaa teräväpiirteisesti maan sionistista ulkopolitiikkaa. Asevienti arabinationalistiseen Syyriaan on loppunut käytännössä kokonaan. Syyrian hallituksen vihollisia ovat terroristijärjestöt Isis ja al-Nusra, joiden tärkeimpiä tukijoita Saudi-Arabia, Israel ja Qatar ovat.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Artikkelissa on lopussa paha virhe, ei USA ole vienyt koskaan mitään aseita Syyrialle, ainoastaan Syyriaa vastaan sotiville jihadisteille…

Comments are closed.