Koti Uutisia Alzheimerista kärsivää entistä SS-komentajaa syytetään useiden puolalaiskylien tuhoista

Alzheimerista kärsivää entistä SS-komentajaa syytetään useiden puolalaiskylien tuhoista

1

Puolan syyttäjälaitoksen viranomaiset väittävät tunnistaneensa nykyään 98-vuotiaan USA:n Minnesotassa asuvan miehen entiseksi SS-komentajaksi. Miestä syytetään määräyksistä tuhota useita puolalaisia kyliä vuonna 1944. Hänen väitetään olevan vastuussa 44 puolalaisen kyläläisen murhista.

“Olemme vakuuttuneita, että tämä USA:ssa asuva mies toimeenpani kyseisten kylien rauhoituksen”, syyttäjä Robert Janicki kommentoi.

Vaikkei väitetylle rikokselle ole enää elossa olevia todistajia, viranomaiset ovat varmoja siitä, että he ovat löytäneet oikean miehen. Tähän tulokseen he sanovat päätyneensä vertailemalla eräiden dokumenttien allekirjoituksia, jotka on tehty sekä sodan aikana että heti sodan jälkeen.

Rikostutkintaa on päätetty jatkaa miehen korkeasta iästä ja hänen Alzheimerin taudistaan huolimatta. Miestä epäillään myös “rikoksista ihmisyyttä vastaan”.

 

Lähteet: Nordfront.se, Barometern.se

1 KOMMENTTI

  1. Mies on aina “oikea”, kunhan se on valkoihoinen. Sillä valkoihoinen on aina syyllinen, silloinkin kun hän on uhri. Jos nimittäin tekijä on vain musta ja kommunisti.
    Häenen sairastamansa vakava sairaus, joka on muunten sivumennen sanottuna ollut Yhdysvaltain entisellä 1980-luvun Presidentillä Ronald Reaganilla (Reb.) – jota myös YLE demonisoi ja haukkui mielestään oikeaa puuta – ja vielä elossa oleva entinen Suomen Presidentti Mauno Koivisto (SDP) muöskin 1980-luvulla vallassa.
    – on vapauttanut tämän miesparan tästä elämästä ja tuomareiden ja juomareiden rienaukset eivät tavoita tuota miestä lainkaan. Jos mies olisi ollut vakaumuksellinen kommunisti Josif Stalinin Neuvotoliiton salaisenpoliisin niskalaukaus-pedagogi. Häntä ei olisi “muistanut” kukaan edistyksellinen vasemmistolainen “ihmisoikeus”-kellokas eli kansankielellä Anarkisti-feministinen lesbo -juutalainen kommunisti. Edm. olisi vedonnot vielä toteennäyttämättömän syytetyn korkeaan ikään. Mädätynyt YK lähtöisen korruptoituneen laitoksen päätös olisi jäänyt voimaan. Todennäköisesti päinvastoin ikämiestä olisi nostettu esille “tykkääjiä” kertyisi pilvinpimein itkuvirsineen.
    Maailma ei ole hetikään samanlainen kaikille. Sen pitäisi jo lapselle opettaa, jääköön se ikiaikainen joulupukki valkoiseksi valheeksi.

Comments are closed.