Koti Uutisia Kotimaa Ali Taqi Hussein Al-Azzawi raiskasi alaikäisen uimarannalla

Ali Taqi Hussein Al-Azzawi raiskasi alaikäisen uimarannalla

2

Heinäkuun lopulla 2018 17-vuotias tyttö raiskattiin Espoon Lippajärvellä. Hän oli kävellyt puolen yön aikaan Vilniemen uimarannalta kohti Riistatietä matkalla kaverinsa luokse, kunnes englantia puhunut mies lähestyi häntä takaapäin.

Al-Azzawi tarttui tyttöä käsistä ja lantiosta ja pakotti tämän suojaamattomaan anaaliyhdyntään. Raiskaus tuotti uhrille kovaa kipua. Lisäksi väkivallasta aiheutui lukuisia mustelmia ja nirhaumia ympäri kehoa.

25-vuotias rotumuukalainen tuomittiin kolmeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankilaan, sekä maksamaan uhrille 7 400 euron korvaukset.

Lähde: Ilta-Sanomat (arkistoitu)

2 KOMMENTIT

  1. Jokaiselle raiskarille oikea tuomio ois leikata muna ja pallit irti antaa vuotaa hengiltä ja varmuuden vuoksi haulikolla yks kuti päähä

  2. Muistan hyvin tämän tapauksen. Tämä arabiraiskaaaja ei jäänyt kiinni itseteossa ja olin varma tuolloin, että hän ei joudu vastuuseen. Mikä mahtoi johtaa kiinniottoon? Yllättävää tässä on yli kolmen vuoden tuomo. Yleensä maahantunkeutujan raiskatessa tuomiot ovat olleet alle kolme vuotta. Oliko uhri kenties virkamiehen tytär?!!

    Miksi nämä arabit käytännössä aina tekevät anaaliraiskauksen? Onko se heidän geeneissä?

    Arabiraiskaajan nimi on hyvin samankaltainen kuin demareitten kansanedustaja Hussein Al-taeella. Ettei vaan ole sukulaisia?

Comments are closed.