Koti Uutisia Alex Jones sai raivokohtauksen ja haistatteli Trumpille

Alex Jones sai raivokohtauksen ja haistatteli Trumpille

7

Konservatiivinen vaihtoehtomediapersoona Alex Jones, joka on pitkään ollut Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin lojaali kannattaja, sai tarpeekseen maan ulkopolitiikasta. Trumpin päätös hyökätä Syyriaan oli Jonesille viimeinen pisara, ja hän osoitti pettymyksensä voimakkaalla reaktiolla kameroiden edessä. Tunnepurkausta kuvaa se, että Jones, joka yleensä on siisti suustaan, räyhäsi kamerassa kiroillen kuin viimeistä päivää.

“Voi perkele, mitä vittua, eikö kukaan ole puhdas tässä perkeleen maailmassa? Nyt minua vituttaa. Syyria taisteli al-Qaidaa ja Isistä vastaan ja nyt meillä on Mattis (puolustusministeri) ja muut, jotka paskovat meidän kaikkien päälle! Ja nämä helvetin liberaalifasistit, jotka sensuroivat meitä, kun olemme 36 viime tunnin aikana yrittäneet saada tälle kolmanteen maailmansotaan mahdollisesti johtavalle paskalle jotain tolkkua! Te saatanan liberaalipaskat tuette tätä! Haistakaa paska, saatanan degeneroituneet paskat.”

Jones jatkoi raivoamistaan korostamalla sitä tosiasiaa, että kaikki suuret geopoliittiset asiantuntijat pitävät hyökkäystä Syyriaa vastaan edesvastuuttomana ja että Venäjä on tässä tilanteessa oikeassa. Hän myös alleviivasi, ettei hän koskaan ole ollut mikään suuri Venäjä-fani ja että tässä on kyse tosiasioista.

Raivokohtauksen loppusuoralla Jones totesi, että hänen pitää yrittää pysyä rauhallisena.

7 KOMMENTIT

 1. Sama fiilis tuli itsellä, kun kuulin tästä toteutetusta hyökkäyksestä. Saa olla aika yksinkertainen otus, ettei ymmärrä mitä Syyriaan hyökkäys merkitsee koko maailmalle. Kaikki perustuu valheille ja väärän lipun operaatioille. Ei ainakaan Syyrian hallitukselle. Suomen valtamediakin puskee kovasti russofobiaa joka tuutista ja vastakkain asettelua aivan väkisin lännen ja idän välillä. Koko maailmaa ollaan ajamassa jo kolmanteen valtavaan konfliktiin ja kappas kummaa, katsokaas (((ketkäs))) toimivat jälleen lähtölaukauksena. Kohta löytyy varmaan jotain keskitysleirejä ja hävitysleirejä Syyriasta, jonne Syyrian hallituksen joukot marssittavat viattomia kansalaisiaan…

  Kovasti Jones puolustelee (ainakin puolusteli) Israelia ja juutalaisia, joko alkaa kelkka kääntyä takaisin oikeaan suuntaan tälläkin äijällä? Joskus myös Jones tiedosti Israelin ja juutalaisten tuhoisuuden niin lähi-idässä, kuin maailmanlaajuisesti, sitten taisivat aueta shekelvirrat Infowarsille…

 2. Ensin oli II maailmansota jota seurasi kylmä sellainen. Kommunismin kaaduttua omaan mahdottomuuteensa se lientyi lähinnä kilpailuksi. Venäjä oli vaikeuksissa taloutensa kanssa kun keinotekoinen talousmalli perustui pelkkään setelipainoon. USA mennä porskutti omillaan mutta ainakin maailmassa oli jonkin aikaa vähemmän jännitystä.

  Persianlahden sota 1990–1991 ja Irakin 2003 alkanut alasajo kera Tunisiasta joulukuussa 2010 alkaneen “Arabikevään” ja Libyan eliminoinnin muuttikin sitten taas tilanteen. Tämä yhdistettynä Venäjän toimiin niin Georgiassa 2008 kuin Krimillä ja Itä-Ukrainassa onkin sitten ajanut meidät takaisin kylmän sodan kynnyksen yli. Kiva. Toimintaa tässä wanha weteraani kaipaakin joo…

  Herää kysymys mistä kaikki tämä johtuu. Onko USA se suuri saatana joka riehuu kuin humalainen hunnilauma haaremissa vai Venäjâkö näitä tilanteita provosoi? Vai olisiko jollain muulla kansakunnalla eturistiriita Lähi-Idässä ja jotain hampaankolossa arabeja vastaan? Vaiko Eurooppalaisia kohtaan olisi tämä suunnattu tämä pakolaisiin ja “pakolaisiin” hukuttaminen?

  Jos näitä syy-yhteyksiä pääsisi joku kykenevä tutkija tonkimaan löytyisi sieltä todennäköisesti yksi ja yhteinen nimittäjä. Sellainen joka kaveeraa julkisesti yhden ison kanssa ja punoo juonia toisen kera salaa pimeässä peiton alla. Ja käytännössä kontrolloi molempien tekemisiä ja on onnistunut luomaan herkullisen vastakkaisasettelun vähän joka puolelle. Joku pinta-alaltaan pienehkö paikka jossain meren rannalla. Hmmm… Olisko se Monaco?!?

 3. No, ei ole ihme, että jokaiselta tervejärkiseltä ihmiseltä menevät hermot tässä hulluinhuoneessa, jossa mikään ei ole enää kohdallaan. Barak Obaman Yhdysvallat ja Israel olivat ja näköjään ovat ISIS:ksen ja al-Qaidan liittolaisia. Juuri niiden terroristien, jotka tappavat jopa muslimeita ja tekevät terrori-iskuja Yhdysvalloissa ja Euroopassa.
  Milloinkaan olemassaolonsa historian aikana ei ole ihmiskunta vajonnut näin alas kun se on nyt.

  • On vajonnut ja monta kertaa. Ensin pitää osua pohjaan,että voi ponnistaa ylöspäin. Tälläkin kertaa toistetaan samat vanhat virheet, kehästä ei olla vapaita ennenkuin ihmisten tietoisuus kehittyy siinä määrin että historiasta kyetään oppimaan.

   • Sen olen minäkin oppinut historiasta että ihmiskunta ei opi historiasta. Toivottavasti todella joku päivä se siihen kykenee.

    • Historiasta ei voi oppia, koska ylivoimainen enemmistö ei tiedä siitä mitään. Isoin osa ei ole kiinnostunut edes yrittämään ottaa selvää. Toiseksi isoin uskoo kaikki valheet eikä älyä kokonaiskuvioita miltään aikakaudelta siltäkään osin, kuin faktoja olisi saatavilla. Valtamafia väärentää kaiken historiasta, mutta toistaiseksi internetissä on vielä jotain allittu

Comments are closed.