Koti Uutisia Ukrainan kriisi Aleksandr Dugin: Ukrainassa taistellaan tulevasta maailmanjärjestyksestä

Aleksandr Dugin: Ukrainassa taistellaan tulevasta maailmanjärjestyksestä

2

Suomessa vieraileva venäläisfilosofi Aleksandr Dugin kertoo haastattelussa, että Ukrainan kriisissä kamppaillaan tulevasta maailmanjärjestyksestä.

Duginin mielestä Ukrainan kriisissä ei ole kyse ainoastaan Venäjän ja Ukrainan välisestä kamppailusta tai Ukrainan kahden eri osan kesken, vaan kyseessä on globaali vastakkainasettelu. Dugin kertoo, että Venäjä on haastamassa Yhdysvaltain liberaalit arvot venäläisellä konservatismilla.

Aleksandr Dugin tunnetaan euraasialaisen unionin puolestapuhujana, jonka filosofian kerrotaan vaikuttavan Venäjän ulkopolitiikassa. Dugin on liikkunut Venäjän kansallismielisissä liikkeissä jo lähes 20 vuoden ajan ja oli muun muassa kielletyn kansallisbolshevistisen puolueen jäsen.

Viime aikoina Dugin on kiertänyt ympäri Eurooppaa hakemassa tukea kansallismielisiltä, myös Kreikan Kultaiselta aamunkoitolta.

Lähteet: Yle, The Montreal Review

2 KOMMENTIT

  1. Täyttä paskaa molempia osapuolia ohjaa samat kosher voimat.

  2. Mikseivät ihmiset avaa silmiänsä? Mieluummin eletään valheessa, uskotaan mitä jutkumedia kertoo, kauhistellaan kansallismielisyyttä, ihaillaan homo- ja lesbokulttuuria, ostellaan muotivaatteita, eletään velaksi, saastutetaan luontoa, uskotaan holokaustiin ja uskontoihin Ym.ym. Hävettää.

Comments are closed.