Koti Uutisia Rikos Albanialaisrikolliset hallitsevat Britannian kokaiinikauppaa

Albanialaisrikolliset hallitsevat Britannian kokaiinikauppaa

5
Hellbanianz.

Albanialainen rikollisjengi nimeltä Mafia Shqiptare loi yhteyden Etelä-Amerikan huumekartelleihin noin 5 vuotta sitten ja ovat sen jälkeen ottaneet haltuunsa Britannian noin 5 miljardin punnan arvoisen kokaiinihuumekaupan.

Tilastojen mukaan albanialaisista onkin tullut nyt ensimmäistä kertaa Britannian vankiloiden suurin ulkomaalaisten ryhmä.

Organisoitu albanialaisrikollisuus sai Britanniassa alkunsa sodasta Balkaneilla 90-luvulla, jolloin satoja albanialaisia saapui Englantiin turvapaikanhakijoina huijaten olevansa kosovolaisia. Albaanit ottivat ensiksi haltuunsa Lontoon prostituutiobisneksen, mutta laajensivat siitä pian myös huumeiden myymiseen ja ihmiskauppaan.

Suurin osa albanialaisrikollisista toimii “maanalaisesti” mutta eräs huumediilereiden jengi nimeltä Hellbanianz toimii avoimemmin markkinoiden rikollista elämäntyyliä nuorille heidän kotimaahansa rapmusiikin ja sosiaalisen median kautta, missä he avoimesti esittelevät huumeitaan, aseitaan ja rikollisin keinoin hankittuja rahojaan. Kyseinen mainostuskeino onkin toiminut, sillä suuria määriä nuoria albanialaismiehiä kulkee Euroopan läpi ja pyrkii laittomasti Britanniaan.

Lähde: Daily Mail

5 KOMMENTIT

 1. Albanialaiset ovat täyttä paskaa. Kysykää keneltä tahansa kosovolaiselta, serbiltä tai kroatilta.

  Juuretonta porukkaa, joista kukaan ei oikein edes tiedä mistä ovat tulleet. Pelkkää harmia aiheuttavat balkanillakin.

  • Albaanit ovat sontaa mutta ainakin omakohtaiset kokemukset ovat sitä että kosovolaiset diggaavat albaaneista. Varmaan yksi syy on sama uskonto + viha serbejä kohtaan.

   • Kosovo kuuluu Serbialle oikeasti. Kiitos (((NATO:n))) ja (((YK:n))), näin ei enää ole.

    Minulla on kosovolainen kaveri (Serbi). He ovat siellä vähemmistönä siellä albaaniroskan seassa. Maassa näiden lisäksi myös muslimeja (bosniakkeja), mustalaisia, turkkalaisia ym. saastaa.

   • Balkanilla serbit ovat myös vihattuja. Ainoat ystävät lienevät Kreikka ja Venäjä.

    Kosovolaiset ovat albaaneja etnisesti, ja uskonnosta sen verran, että pääosa albaaneista on muslimeita (sunni-bektashi) n. 70%, mutta on myös roomalaiskatolisia n. 20% ja ortodokseja n. 5%. Albaanit eivät ota uskontoa vakavasti ja saman perheen sisällä voi olla kolmenkin eri uskonnon edustajia.

    Albaanit ovat kyllä täysin juuretonta ja epälojaalia sakkia. Aikoinaan arabeille vakuuttivat olevansa kunnon muslimeita ja samaan aikaan korostivat eurooppalaisille, että osa heistä on myös kristittyjä. Albaanit ovat aina “liittoutuneet” voitolla olevan osapuolen kanssa historiassaan ja vannonut tälle “uskollisuutta”, esim. arabit, Venetsia, Bysantti, Ottomaanien Valtakunta, Itävalta, SaksaJugoslavia, Neuvostoliitto, Kiina ja nykyään sionistinen USA. Historiassaan albaanit ovat kuitenkin tavalla tai toisella pettäneet useimmat näistä.

Comments are closed.