Koti Uutisia Ulkomaat Albanialaisliigat saattavat olla tulossa Suomeen

Albanialaisliigat saattavat olla tulossa Suomeen

15

Poliisista sanotaan, että muuta Eurooppaa pitkään riivanneet albanialaiset rikollisliigat saattavat olla tulossa Suomeen. Albanialaiset rikollisliigat ovat tunnettuja muun muassa huumekaupasta ja siitä, että ne ovat erittäin väkivaltaisia. Keskusrikospoliisissa ollaankin nyt huolissaan liigojen rantautumisesta Suomeen.

– Albanialaiset huumerikolliset ovat olleet jo vuosien ajan Europolissa (EU-maiden poliisivirasto) kovan porukan maineessa. He ovat hyvin suoraviivaisia ja tehokkaita. Heihin on liitetty myös kovan väkivallan uhka, sanoo Jari Leskinen keskusrikospoliisista.

KRP vahvistaa myös sen, että ulkomaalaisilla rikollisilla on iso rooli huumeiden maahantuonnissa. Useissa tapauksissa salakuljettajat ovat maista kuten Viro, Albania ja Romania.

Poliisin mukaan myös huumerikosten kokonaismäärä nousi viime vuonna kymmenen prosenttia. Suomeen huumeet liikkuvat useimmiten Baltiasta Ruotsiin ja sieltä Suomeen.

Lähde: Helsingin Sanomat

15 KOMMENTIT

 1. Ihmisten ja tavaran pitää antaa liikkua vapaasti. Siihen ei saa puuttua. Muuten koko EU:n olemassaolon perusta romahtaa.

  • Analbaani vitsaus olisi hoidettu jo aikakausia sitten jos Nato olisi antanut serbien tehdä mitä pitää tehdä. Sen sijaan Srbija tuhottiin ja analbaanit saavat hustlata missä haluavat.

   • > jos Nato olisi antanut serbien tehdä mitä pitää
    > tehdä

    Juuri näin. Nato on kuitenkin globaalin eliitin käsikassara ja tekee mitä käsketään.

    Ilman eliitin suojelua rikollisliigat eivät pääsisi kasvamaan ja leviämään niin kuin nyt.

    — Tulee mieleen tapaus, kun talibanit lopettivat Afganistanin huumeviljelyn. No. Ei muuta kuin Nato apuun ja huumeviljely saatiin palautettua muutamassa vuodessa.

   • Kun Jugoslavia ja Kosovo olivat paasemassa yhteisymmarrykseen Kosovon asemasta Rambouilletin neuvotteluissa, lisasi Madeleine Albright sopimukseen pykalan, jonka mukaan kansainvalisille joukoille tulee antaa koko Jugoslavian kattava liikkumisvapaus. Kun Belgrad ei hyvaksynyt tata, aloitti NATO koko Jugoslavian pommittamisen. Sama juttu Irak ja Syyria, vaikka YK:n peruskirja kieltaa sen jasenjarjestoja kayttamasta vakivaltaa tai sen uhkaa minkaan maan poliittista yhtenaisyytta tai valtiollista suvereniteettia kohtaan.

 2. Hörhöjen marttyyri sekakäyttäjänisti ja runoilijapoika Jimi Karttunen potkaisi tyhjää vetäessään Albaanimafian mukanaan tuomaa bentsokulttuuria. Nykyään ihmetellään nuorison vähäistä juomista mikä johtunee rivotril lääkkeen räjähdysmäisestä kasvusta katukaupassa. PolPoa tämä ei tunnetusti tunnu kiinnostavan koska viha poliisin toimintaa kritisoivan kansanosan kuoliaaksi vaientaminen tuntuu olevan prioriteettilistan kärjessä.

 3. Avointen rajojen politiikalla nämäkin pääsevät vapaasti Suomeen ilman taustojen tarkastuksia, ei mitään kontrollia.

 4. Normaali järkiselle ihmiselle oli päivänselvää mitä seuraa tästä vapaaliikkuvuus vouhotuksesta.
  Kaikille rosvoille se on loistava tilaisuus päästä toteuttaan itseään pienellä riskillä joutua teoistaan vastuuseen. Mutta ilmeisesti nämä isoa palkkaa ja suurta arvonantoa nauttivat valtioiden johtajat ei sitä ymmärtäneet.Kusipäinen porukka tekee pikkuhiprakassa päätäksiä joista ei kukaan ole eikä kukaan pysty olemaan vastuussa.

 5. Avoimuudesta saamme kiittää isoa liutaa maanpetturipoliitikkoja ja erikoismaininnan saa Anne Holmlund, Päivi Räsänen, Mikko Paatero jotka yhteistuumin lakkauttivat toimivan poliisijärjestelmän ja politisoivat sen perustamalla Poliisihallituksen sekä sitä myöden Polpon.
  Ahtisaartakin (Sorosin käsikassara) saa kiittää “rauhasta” Balkanilla ja siitä hänet korruptoitiin Nobelilla.
  Kuitenkin koko paletti on ollut Polpon ja euroopan muidenkin järjestäytynyttä rikollisuutta valvovien elimien tiedossa, mutta kun käsky käy niin mitään ei saa tehdä.
  Balkanin alueelta tuleva porukka olisi pitänyt sulkea rajojensa sisälle eikä päästää muualle, esim: Ruotsissa on vakava ongelma Serbien rikollisjoukkiot, jotka ovat syrjäyttäneet tehokkaasti venäläisetkin.
  Albaaanit ovat jo vuoiskausia ellei kymmeniä halinneet saksan huumemarkkinoita, siellä homma on kotrolloimatonta jo.

 6. Kiitos avoimien rajojen ja poliisin munattomuuden juuri tälläisiä jengejä tänne tulee.

 7. Albania — Euroopan pers’reikä. Eikä Balkaniltakaan tule muuta kuin hyvää musiikkia Sloveniasta. II maailmansodan TODELLINEN holocaust (kreik.: “kaikki poltetaan”) tapahtui — yllättäen — juuri Balkanilla. Ja minäkin muistan hyvin 90-luvun puolivälin touhun, kun serbit tappoivat kroatteja, kroatit serbejä ja kaikki albaaneja. Eikä sekään mikään HOLOCAUST ollut — ei siellä kaikkia poltettu.

  Ikävä kyllä.

 8. Albaanit ovat ihmissaastaa jotka tulisi hävittää, eivät ole saneet mitään aikaiseksi paitsi yhden paskaisen, korruption kyllästämän ja länttä ihannoivan valtion jolla nämä ihmiskunnan alemmat kulkijat pääsääntöisesti asustaa. Ai niin, ovathan he sentään kunnon rikollisorganisatioita perustaneet, Balkanin omat jälkeenjääneet geenimutaatiot.

  • Albaaneilla on vain ja ainoastaan tasantarkkaan yksi asia jota heissä voi kunnioittaa: heidän menneisyys ja yhteistyö Aatun kanssa. Kommunismin aikakausi kai muutti Albanian lopulta niin paskaksi että siitä ei nykyään tule muutakuin rikollisia. Albaaneja varmaan asuukin enemmän muualla entä itse Albaniassa.

 9. No mutta älkää nyt olko noin negatiivisia kun kyse on ainoastaan raikastavasta kulttuurivaihdosta. Suomen monikirjava rikollisuus ja etenkin huumekauppa ja prostituutio kaipaavat uusia tuulia jo hieman pitkästyttäväksi käyneen mutiais- ja venäläisedustuksen rinnalle. Ja samalla voimme salaa toivoa että kilpailukiimassaan nirhivät mahdollisimman paljon toisiaan.

  • Järjestäytynyt rikollisuus Suomessa taitaa olla lähinnä moottoripyöräjengien hallussa. Onhan sitten mutiaisten omat jengit ( Saturdah) ja muut ryöstö/raiskausjengit, mutta jännä sinänsä, että Suomessa ei ole mafiaa juuri ollenkaan. On nämä MC-jengit, perus narkkarit ja juopot, mutiaiset. Oikeastaan tuosta Suomen rikollisuus koostuu. 90% liittyy päihteet hommaan.

   • Nykytilanteesta en ole enää niin hyvin perillä kun ei tarvitse eikä kiinnosta seurata. Vuosia sitten huumeita ja naiskauppaa pyörittivät lähes yksinomaan venäläiset joista monilla oli Eestin passi vaan nykyään voi hyvinkin olla toisin. Mulla oli silloin eräältä suomalaisen pyörittämältä porukalta tappouhkaus pâällä. Jäin henkiin.

    Motoristina en ole vielä sekaantunut jengirikollisuuteen kun on vääränmallinen mopeti mutta myönnän olevani valtatiekriminaali joka on väläytellyt kameroita ympäri Euroopan. Belgiassa 160@120 maksoi 50€ ja 73@50 satasen. Suomessa kortti hyllylle varmaankin.

Comments are closed.