Koti Uutisia “Alaikäiset” hakkasivat palomiehen vastaanottokeskuksessa Tanskassa

“Alaikäiset” hakkasivat palomiehen vastaanottokeskuksessa Tanskassa

2

UK_vastaanottokeskus_Ostrup

Poliisi ja palokunta saivat hälytyksen Østrupin vastaanottokeskukseen Aarsin lähistöllä Tanskassa lauantain vastaisena yönä. Hieman tämän jälkeen kolme tunkeutujaa pidätettiin.

Vastaanottokeskuksen palohälytin oli lauennut kello 3.54. Kun palokunta saapui keskukseen, siellä oli käynnissä tappelu, minkä vuoksi muiden tunkeutujien poisto rakennuksista osoittautui hankalaksi.

Kolme yksin saapunutta “alaikäistä” tunkeutujaa pahoinpiteli yhtä palomiestä. Yhtä vastaanottokeskuksen työntekijää hakattiin myös tappelun yhteydessä.

Tunkeutujat joutuivat viettämään yönsä putkassa. Kahta heistä tullaan syyttämään pahoinpitelystä, ja kolmatta lapsosta syytetään järjestysrikkomuksesta.

Kun kähinä oli laantunut, palomiehet pystyivät toteamaan, ettei keskuksessa ollut tulipaloa. Poliisin lehdistötiedotteen mukaan keskuksessa vallitsi huono ilmapiiri.

Lähde: Rahmispossu.net

2 KOMMENTIT

  1. “Kun kähinä oli laantunut, palomiehet pystyivät toteamaan, ettei keskuksessa ollut tulipaloa.”

    Onko palohälytyksen tehnyt vastaanottokeskuksen työntekijä kutsuakseen apua? Ovatko yksin tulleet lapsoset laukaisseet tarkoituksella palohälyttimen jotta voivat sitten hakata palomiehet? Vai onko se tapahtunut vain sivutuotteena kaikenlaisen hölmöilyn mukana se palohälytys esim. varomattoman tulenkäsittelyn seurauksena? Mikä on teidän teoria?

  2. Luulisin että hälytys on laukaistu tahallaan tai sitten se on lauennut sisällä valmistetun ruoan käryn, tupakoinnin tms seurauksena. Suomessahan tämä on arkipäivää ns. laitosvokeissa. Joka hälytys on vaan pirun kallis kun paloautot lähetetään paikalle. Nämä partalapsethan käyttäytyvät kaikkia kantaväestöön kuuluvia kohtaan aina huonosti ja hakemalla hakevat konfliktia että pääsevät tappelemaan. Sellaisa ne villielukat on.

Comments are closed.