Koti Uutisia Elämäntavat Alaikäinen kansallissosialisti huostaanotettuna

Alaikäinen kansallissosialisti huostaanotettuna

25

Alaikäinen kansallissosialisti, jota on ahdistellut niin poliisi kuin sosiaalitoimikin, on otettu huostaan. Nuoren mukaan hänellä on vahvat rajoitukset tällä hetkellä eikä hänellä saa olla esimerkiksi puhelinta. Ilmeisesti huostaanotto ei tule olemaan vain lyhyt aivopesuvisiitti.

Kyseinen nuori ei tosin ole ainoa, jota virkavalta ja sosiaalitoimisto ahdistelevat. Erittäin todennäköisesti tämänkaltainen toiminta nuoria kohtaan tulee lisääntymään tulevaisuudessa.

Huostaanottopäätöksen teki sosiaalityöntekijä E. Karjalainen. Kansallinen Vastarinta seuraa tilanteen kehitystä mahdollisuuksien mukaan.

Aiheeseen liittyen:
Holappa yritti aivopestä alaikäistä kansallissosialistia
Ohjenuoria nuorelle kansallissosialistille

25 KOMMENTIT

 1. Tätä vähän pelkäsinkin… sairas maa, huostaanoton peruste on terve mieli? Toivon kaikkea hyvää tälle nuorukaiselle, jokainen vastoinkäyminen lisää taistelutahtoa.

 2. Ja lasten oikeudet olivat….mutta poliittiset agendat jyräävät kaiken edelle.
  Tämähän on hyvien tapojen mukaista toimintaa ajan hengessä.

 3. Hatkaan vaan mahdollisimman pian ja antakaa suojaa ja suojelua. Netin ja puhelimen rajottaminen on ihmisoikeuksien vastaista!

 4. Suomessa ollaan ihan New World Orderin kärjessä. Tämä maa on sairaampi kuin kukaan on koskaan uskaltanut edes ajatella.

 5. Onko tosiaan niin että poika on pelkkien mielipiteiden vuoksi viety pois omasta kodista ja erotettu omista vanhemmistaan?

  Jos kotiolot ovat kuitenkin hyvät ja turvalliset eikä vanhemmilla ole mitään päihde tai muita ongelmia, niin millä perusteella voidaan lapsi erottaa noin vain pois omasta perheestään? Eihän tuossa ole mitään järkeä.

  • Älä luulekkaan asioiden olevan noin yksinkertaisia. Jouduin itsekkin alaikäisenä kohtaamaan jatkuvaa uhkakuvien piirtelyä, kun luokanvalvoja ja jopa koulun esimies nälvivät toisten erilaisia mielipiteitä ja sitä kuinka niistä voi hyvinkin joutua vastaamaan tuomarin edessä.

  • He varmaan pelkäävät että “kansallissosialistit ovat murhaajia ja kaiken pahan alku ja loppu, heillä ei ole sielua, aivoja tai sydäntä ja he eivät halua mitään hyvää.”
   Varmasti jotain tuollaista..

  • PolPo on jo pitkään ahdistellut nuoria kansallismielisiä. Supo kiikuttaa niitä kuulusteluihin jatkuvalla syötöllä.

 6. Minkälainen hulabaloo nousisi jos huostaanottoon joutuisi esim. somalityttö jota uhkaisi lapsiavioliitto 70 vuotiaan alleensalaskevan hampaattoman ukon kanssa tai sukuelimien silpominen. Toinen esimerkki voisi olla elämäntapaleikkipartisaanin alun noutaminen anttifanttien joukosta.

 7. Jotenkin alkaa tuntumaan ettei Johan Bäckmannin väitteissä lastensuojelusta ole savua ilman tulta.

  • Mitäs se Johan Bäckman on sanonut, kun en ole seurannut.

   • Lastensuojelutarinoistaan en ole lukenut, mutta pääsääntöisesti Bätman levittää Kremlin sanomaa keisarivallan ja neuvostoajan rajojen palauttamisesta samalla kun uhoaa Suomen tulevaa miehitystä, jossa hänellä on kuulemma oleva ratkaiseva rooli ja jonka jälkeen hän on oleva johtohahmo Venäjän luoteisimmassa osassa entiseltä nimeltään Suomi.

    Hänen mukaansa miehitys on historiallisesti perusteltu ja oikeudenmukainen toimenpide ja muistaa siinä samalla aina säännöllisin väliajoin mainita Suomen kansallismielisten eliminoinnista tavalla tai toisella. Vladimir Zhirinovskyn hengenheimolainen, pakkopaitatavaraa kansallissosialistisessa Suomessa.

 8. Suomi elää sairaassa kapitalismin ja “yhden totuuden” pimeydessä.

 9. Eli kotona on muuten hyvät olot ja hänestä on välitetty ja sitten vain mielipiteidien vuoksi hänet otetaan huostaan/kiirelliseen sijoitukseen?!
  Tottakai, sosiaalitoimisto ja poliisit ajattelevat varmaankin että tässä perheessä on jotain vikana että he ovat kehdanneet kasvattaa KANSALLISSOSIALISTISEN lapsen. Eikös olekkin kamalaa? Hirveän vaarallinen iik!
  Itsekkin olen kansallissosialistinen lapsi, ja olen juuri äskettäin viety kiirelliseen sijoitukseen ja aivan että oli helvetillistä, ja aivan ilman mitään syytä, sekä täyyynnä valheita, kokoajan valehdellaan minkä kerkiää!
  Minua ei huostaanotettu koska olen kansallissosialisti, en ole siitä kenellekkään maininnut mutta itse sanon että poliisissa ja sosiaalityöntekijöissä on kyllä aiivan iso ongelma.

  Mutta oikeasti, tunnen sen tuskan jota tämä poika joutuu kokemaan ollessaan heidän hoivassa, ja varsinkin kun he tietävät että hän on kansallissosialisti, ties kuinka mahdottomaksi menee päästä pois ja kuinka häntä kohtelevat!

 10. Olis kyl hyvä tietää vähä taustoja. Esimerkiksi youtubessa on yksi henkilö joka saattaa vähän olla erityislaatuinen, mutta ei kummiskaan ihannoi mitään Hitleriä.

 11. Tähän on tultu. Pitänee hommata pojalle henkivartija, ei rikollisten mutta sosiaalitoimen takia. Vituttaa sen verta, ettei veri kierrä, kun tällaista lukee.

Comments are closed.