Koti Uutisia Ulkomaat Alabama kieltää abortit

Alabama kieltää abortit

10
Alabaman kuvernööri Kay Ivey.

Alabaman osavaltio Yhdysvalloissa on kieltänyt abortin tekemisen. Uusi laki asettaa myös ankarat rangaistukset lääkäreille jotka eivät tottele kieltoa. Lääkäri, joka suorittaa laittoman abortin Alabamassa, voidaan tuomita vähintään 10- ja enintään 99-vuoden vankeuteen. Uusi laki odottaa nyt vain kuvernöörin allekirjoitusta, jotta se astuu voimaan.

Uusi laki kieltää abortit myös raiskaus- ja sisäsiittotapauksissa. Ainoa poikkeus laille on se, jos naisen henki on vaarassa synnytyksen tai raskauden yhteydessä.

Vasemmisto ja valtamedia ovat kritisoineet uutta lakia kovin sanoin. Lain ollan jopa väitetty muistuttavan holokaustia ja tai Neuvostoliiton työleirejä.

Lähde: Nordfront

10 KOMMENTIT

  • Hienoa? Mitäs jos lapsen tiedetään syntyvän vaikka kehitysvammaisena tai muuten sairaana? Jos ei ole mahdollisuutta aborttiin, tulee sekä lapsi että vanhemmat kärsimään koko tämän lapsen elämän ajan, joka myös sattumoisin kehitysvammaisilla ihmisillä on paljon lyhyempi kuin terveillä ihmisellä. Sisäsiittoisuus ja raiskaus ovat äärimmäisen vastenmielisia asioita, joten jos tästä tulee vielä raskaaksi, niin todellakin pitäisi olla mahdollisuus aborttiin. Jos tällä halutaan valkoisen väestön kasvua edistää, niin ei se näin toimi.

 1. Toi on kyllä aivan liian äärimmäinen laki omasta mielestäni (raiskaus- ja sisäsiitostapauksissa pitäisi olla oikeus aborttiin), vaikka onhan tuo holokaustiin ja työleireihin viittaaminen sitä tyypillistä tunteisiin vetoavaa ja älytöntä vasemmistolais-paskaa, mitä ollaan saatu sietää jo vuosia täälläkin.

 2. Paska laki jos ei vittu raiskattu nainen saa aborttia. Miettikää jos joutuisit synnyttämään paskan ruskean tai vinosilmä lapsen hyi vittu.

 3. Mikä on muuten vastarintaliikkeen kanta sisäsiittoisten abortteihin? Käsittääkseni lapsesta voi kasvaa pahoin kehitysvammainen, ja näin ollen rodun heikentäjä…

  • Insestissä on suuri riski lapsen kehitysvammaisuudelle. Tunnen yhden lievästi kehitysvammaisen naisen, joka on tehnyt useita lapsia ja nekin huostaanotettu. Vaikken yleensä ottaen pidä aborttia ehkäisynä vaan enemmänkin kannatan sitä raiskaus- ja insestitapauksissa niin tuon naisen kohdalla abortti olisi ollut ratkaisu tai ennemmin laittaa piuhat poikki kun ei osaa edes itsestään huolehtia. Ei se aborttikaan raskauskierrettä pelasta. Mikä helvetin oikeus kaikilla on lapsiin?

  • Simon Lindberg on ottanut kantaa aiheeseen. En nyt löydä ko. kirjoitusta ja radio-ohjelmaa tähän, mutta kehitysvamma (etenkin aivovamma) on perusteltu ja hyvä syy keskeyttää raskaus. Insesmistä tai raiskauksesta alkunsa saatu on niin ikään sallittua keskeyttää. Liikkeen kanta aborttiin ei siis ole yhtä tiukka kuin äärikristityillä.

   Abortteja tekevät Yhdysvalloissa eniten toisrotuiset naiset, joten on ihan linjassa, että USA:n sionistikristityt haluavat maksimoida heidän syntyvyytensä lainsäädännöllä

   • Mitä mieltä olette lievästi kehitysvammaisesta, odottavasta äidistä? Tunnen tällaisen ja ajattelen että tekisi hyvä nainen abortin kun sitä tarjotaan. Tiedän, ettei se ole ehkäisykeino eikä se pelasta synnytyskierteeltä. Kyseisestä naisesta ei kuitenkaan ole kasvattamaan lasta kun ei osaa edes itsestään huolehtia. Piuhat pitäisi laittaa poikki näissä tapauksissa, jos joku pitää aborttia ehkäisynä kun omaa typeryyttäänsä paneskelee ympäri kaupunkia tai odottava äiti ei kykene huolehtimaan lapsista oman heikkolahjaisuutensa takia. Tuon tutun lapsilla on jo ties mitä heikkolahjaisuuksia ja käytöshäiriötä. Sivusta jo katsottu, miten hoitaa lapsiaan. Rakkautta riittää, mutta älli ei riitä vastuun kantamiseen ja velvollusuuksien hoitamiseen. Käyhän hänen luona joitain tukihenkilöitä, ja nehän pääasiassa sitä lasta hoitaa. Mikä ihmeen oikeus kaikilla on lapsiin…

  • Eli toisin sanoen on sinun ja Fyrfosin mielestä ihan ok, että nainen/lapsi pakotetaan synnyttämään lapsen jonka isä on oma isä tai vaikka rotumuukalainen on raiskannut lapsen/naisen ja tämä pakotetaan synnyttämään ristisiitos äpärä? Jes, onpa tosi hieno ja pyhä laki.

Comments are closed.