Koti Uutisia Pohjoismaat Ala-asteen rehtori useiden raiskausyritysten jälkeen: “Pojat ovat vain uteliaita”

Ala-asteen rehtori useiden raiskausyritysten jälkeen: “Pojat ovat vain uteliaita”

4

Vanhemmat varoittavat Mittmedia-julkaisu Länstidningen Södertäljeä (LT) törkeän seksuaalisen väkivallan varjostavan lasten arkea södertäljeläisellä ala-asteella. Näistä vakavin on ollut erään pojan joukkoraiskauksen yritys. Tekijöiden, jotka ovat iältään 8–9-vuotiaita lapsia, epäillään yrittäneen pakottaa toisen pojan suuseksiin. Poika kuitenkin kieltäytyi, ja hänen vanhempansa ovat kertoneet neljän pojan vainonneen heidän lastaan tämän jälkeen.

– Kaksi yhdeksänvuotiasta poikaa yritti pakottaa häntä siihen, mutta hän kieltäytyi. He ovat jatkaneet poikani uhkailemista ja vainoamista tämän jälkeen, eikä koulu tee asialle mitään, sanoo seitsemänvuotiaan pojan äiti LT:lle.

Samat neljä poikaa ovat puhuneet erään tytön raiskaamisesta. Tämän tytön he veivät metsään ja kuristivat häntä puuta vasten. Kello soi kuitenkin välitunnin päätteeksi juuri tuolloin, eivätkä he ehtineet raiskata tyttöä.

– Monet lapset pelkäävät henkensä edestä kouluun menemistä, vanhemmat kertovat.

– Lapseni itkee pelosta, kun hänen on mentävä kouluun, kertoo erään lapsen äiti.

Tästä huolimatta kukaan koulun aikuisista ei kuitenkaan tartu ongelmiin tai toimi lasten suojelemiseksi.

– Mielestäni koulu ei tee asioille mitään. Ei ole tehnyt kertaakaan, kun olen siellä käynyt. En ole nähnyt siellä koskaan aikuisia vahtimassa näiden poikien tekemisiä. Minun poikaani on kielletty liikkumasta, missä hän haluaa, mutta nämä pojat saavat juosta, missä lystäävät, kertoo eräs vanhempi.

Tapahtumista on ilmoitettu sekä poliisille että sosiaaliviranomaisille, kuitenkin tuloksetta. Vanhemmat kertovat lisäksi koulun johdon reaktioiden olevan äärimmäisen välinpitämättömiä. Rehtorin ainoa kommentti asiasta oli: “Tällainenhan on vain poikien uteliaisuutta.”

Tietojen mukaan kolmen pojan vanhemmat neljästä ovat olleet halukkaita yhteistyöhön asian selvittäjien kanssa, ja he ovat olleet järkyttyneitä kuulemastaan. Neljäs poika, joka “johtaa” koko joukkiota, kiistää kuitenkaan tehneensä mitään, ja hän saa sitä paitsi tukea äidiltään. Tämä puolestaan on johtanut siihen, ettei kyseistä poikaa ole rangaistu mitenkään.

– Poika seuraa tytärtäni ja huutaa hänen nimeänsä. Tyttäreni tulee kotiin, tärisee pelosta ja itkee. Rehtori puolestaan on työntänyt päänsä hiekkaan ja sanonut: “Tämä on tapahtunut vapaa-ajalla, emme voi tehdä tälle mitään.” Ette niin, minä olen vastannut, mutta jatkoin, että heidän olisi kuitenkin hyvä tietää asiasta, kertoo poikajoukkion “johtajan” uhriksi joutuneen tytön äiti.

Poikajoukon uhriksi joutuneen toisen pojan äiti kertoo seuraavaa:

– On aivan hullua, että nämä neljä poikaa voivat kulkea vapaasti ympäri koulua, hyökkäillä toisten kimppuun ja uhkailla heitä. Päivä sen jälkeen kun poikani joutui heidän uhrikseen, eräs näistä neljästä pojasta jahtasi poikaani metsään ja huusi: “Senkin sika, äitisi ei tule ilmoittamaan minusta poliisille!”

LT:n tavoitettua koulun rehtorin Jenny Stanserin hän kommentoi vain: “En voi vastata kysymyksiin asiasta.”

– En voi kommentoida yksittäisiä tapauksia. Voin kuitenkin sanoa, että mikäli jotain tuollaista olisi tapahtunut, olisimme jo tehneet kaiken voitavamme sen eteen, että kaikkien lasten olisi turvallista olla koulussamme. En ole saanut vanhemmilta mitään signaalia siitä, etteivät he olisi tyytyväisiä koulussa tekemiimme asioihin, Stanser sanoo.

Stanserin mielestä sana raiskaus on irrelevantti tässä tapauksessa:

– Ymmärrän, että vanhemmat haluavat ryhtyä radikaaleihin toimiin kuten olla päästämättä lapsiaan kouluun. Meillä on kuitenkin lainsäädäntö, jota meidän tulee noudattaa. Mikäli he eivät ole tyytyväisiä tekemisiimme, he voivat ilmoittaa asiasta valtion viranomaisille Skolinspektioneniin tai lapsi- ja oppilasasiamiehelle.

Lähteet: Nordfront, LT

4 KOMMENTIT

 1. vittu noita vapaamuurari rehtoreita ovat kyllä saatanan vallassa kirjaimellisesti!! Juutalaisen johtaman saatanan!!

  YÖK YÖK YÖK! Aivokuolleet niinkuin suomessakin suurin osa ihmisistä ei ymmärrä hevon vitun vertaa kuinka pahasti maanpetturit ovat pettäneet heidät heillä ei ole pienentäkään käsitystä! Täysiä idiootti robotti ihmisiä niinkuin suomessa! LUen vaihto ehto muita medioita usein lukee äänestäkää PS! En voi olla kirjottamatta noin typerien ihmisten kommenteihin halla ahot ja muut jutkujen juoksupojat ovat kymmeniä kertoja näyttäneet maanpetturullisuutensa!! Monen on vaikea käsittää kuinka paljon kontroilloitua niin sanottuja vastavoimia on niin youtubessa kuin poliittisella kentällä! Aitoja vastavoima vastaan hyökätään armottamasti siinä ensimmäinen hyvä mistä aivokuolleen lähteä liikkeelle!!

 2. Noiden kehitysmaalaisten seksialinen suuntautuminen tullee geenistä asti. Ei mikään muu selitä sitä että ne on homoja pienestä pitäen. Juuri tuossa iässä normaalisi luonnon kehittämä ehkäisy “tytöt on yök” ja “pojat on yök” estää sisarusten väliset seksisuhteet ja näinollen ei-toivotut jälkeläiset. Mitä todennäköisimmin 1600 vuotta jatkuneet serkut-avioliitot ovat muuttaneet tiettyjen alueiden geeniperimää niin että tämä luonnon kehittämä ehkäisy on jäänyt pois. Ja sen tilalle on tullut himo samaan sukupuoleen. Jota pidetään mitä ilmeisimmin normaalina käytöksenä ko. maissa. No, meillä on erilaiset kulttuuritkin. Toivottavasti nämä kulttuurin rikastuttajat eivät sekoita omia tapojaan ja dna:taan meihin.

  Sääliksi kuitenkin käy niitä ruotsalaisia jotka joutuvat päivästä toiseen elämään pelossa. Mietin vain että kuinka moni heistäkin oli aikoinaan “welcome” ihmisiä ennenkuin elämä konkreettisesti hetitti märän rätin heidän kasvoilleen. Totuutta ei siinä vaiheessa pääse enää pakoon vaikka haluaisi.

  Kuin verrataan vaikka Ruotsin raiskaustilastoja Suomen tilastoihin niin niitä on moninkertainen määrä väkimäärän eroon nähden. Vaikka raiskaavathan ne valkoiset miehetkin.

 3. Vian täytyy olla valkoisissa lapsissa.🙂 “Pojat on vaan uteliaita.” Helvetti mitä oksettavia mädättäjiä tuollaiset “opettajat” ja rehtori.

 4. Vain Ruotsissa ala-aste voi olla kuin bordelli.
  Todennäköisesti kaiketi muslimipoikia. Jos tyttäreni tai poikani olisi tälläisessä koulussa. En pitäisi heitä siellä päivääkään. Kysehän on aivan pikku-lapsista, joiden pitäisi saada olla lapsia. Isänä en jäisi kädettömäksi.
  Maailman pahuuden mitalla ei ole loppua eikä päätä. Kun ihmismieli menettää moraalinsa ja rappio sairastuttaa terveen mielen mädättäen sen kärpäsentoukkia kuhisevaksi mädäksi lihaksi.
  Koulun rehtori on malliesimerkki edellisestä kuvauksesta. Oksettavaa, todella vastaan kaikkia lasten oikeuksia, mutta nehän on uhrattu ensimmäisenä homojen, lesbojen ja eläinmiin sekaantujien halujen alttarille.

Comments are closed.