Koti Kolumni Älä alistu!

Älä alistu!

2

Onko Suomella velvollisuus elättää turvapaikanhakijoita? Onko meidän siedettävä maahanmuuttajien harjoittamaa poliittista kiristystä? Ei todellakaan.

Eduskuntatalon edessä on meneillään toista viikkoa jatkunut kolmen afgaanimiehen syömälakko. He protestoivat hylättyjen turvapaikkahakemusten vuoksi. Miehet eivät tahdo palata kotimaahansa, koska heitä vainotaan kotimaassaan aatteidensa vuoksi. Ja ilmeisesti suomalaisten tulisi tarjota heille nyt elanto kiitokseksi heidän pelkurimaisesta paostaan kotimaastaan. Jos on jonkin aatteen kannattaja tai jos vastustaa jotakin, täytyy aatteensa takana seistä viimeiseen asti eikä karata raukkamaisesti heti, kun tilanne käy tukalaksi. Afganistanin miehet kuitenkin protestoivat olemalla syömättä ja syyttävät maahanmuuttovirastoa epäinhimillisestä päätöksestä.

Jos miehet nääntyvät eduskuntatalomme eteen, niin voin taata, että maailman valtamedioissa kauhisteltaisiin äänekkäästi valkoisen eurooppalaisen julmuutta ja tunteettomuutta – ja kauan. Yksinkertainen tosiasia on, ettei meidän tule sietää mielipiteitä muodostavan valtamedian ja ylimielisten maahanmuuttajien poliittista kiristystä.

Kovasti tuntuu kotimaahan palaaminen pelottavan – siellähän voi vaikka henki lähteä. Maahanmuuttomyönteiset liberaalit tahtovat meidän myöntyvän maahantunkeutujien vaatimuksiin aina, kun ihmishenki on uhattuna. Humanismi lähtee oletuksesta, että jokaisella ihmishengellä on itseisarvo, jota ihminen ei voi koskaan menettää. Mutta humanismi ei ole realismia. Suomi ei voi ottaa vastuuta kaikkien maailman ihmisten hengistä. Me emme ole vastuussa afgaaneista, jotka eivät suostu syömään. Annetaan heidän näännyttää itsensä hengiltä, jos he todella ovat menettäneet itsesuojeluvaistonsa. Suositelkaamme nälkälakkoa kaikille laittomasti Suomessa oleskeleville. Lakkoon vain kaikki, joilla kanttia riittää.

Suomi ei saa myöntyä rikollisten maahanmuuttajien vaatimuksiin. Saadessaan kerran tahtomansa läpi, tulevat he jatkossakin kiristämään lisää etuoikeuksia itselleen. Alkaa ikuinen kierre, joka päättyy vasta, kun yhteiskuntamme on kauttaaltaan kupattu tyhjiin. Jäljellä on “Suomi” vailla suomalaisia, suomalaista identiteettiä ja omanarvontunnetta.

On iljettävää katsoa, kun heikot ja alistetut suomalaiset mukautuvat mihin tahansa vaatimuksiin. Uskomatonta kyllä, veronmaksajien varoilla palkatut viranomaiset käyvät aika ajoin tarkistamassa protestoivien nälkälakkolaisten kunnon. Jos laittomat afgaanit ovat liian heikossa hapessa, heidät viedään tiputukseen, joka tietenkin kustannetaan meidän maksamistamme veroista!

Nälkälakkoilu on epäkunniallinen tapa protestoida. Vasemmiston tukemat afgaanit ovat todellisuudessa täysin riippuvaisia purtavasta kädestä, kapitalistisesta yhteiskunnasta.

Miksei Suomi lähetä meille haitallisia elementtejä takaisin kotimaihinsa? Tietenkin tämä aiheuttaisi vastustusta kansainvälisessä yhteisössä, mutta sillä ei tulisi olla mitään väliä meille. Olemme itsenäinen ja itsetietoinen kansa. Ainakin meidän pitäisi olla.

Meidän ei tarvitse suvaita epäkunnioittavaa käytöstä maahantulijoilta. Kun teemme yhden myönnytyksen, saamme jatkaa nöyristelyä hautaamme saakka, kirjaimellisesti. Suomalaiset, herätkää todellisuuteen, alkakaa ajatella yhteiskunnallisesti sekä tarkkailla ympäristöänne. Meistä on hyvää vauhtia tulossa maahanmuuttajien marionetteja. Emme saa alistua!

Janne Moilanen

2 KOMMENTIT

Comments are closed.