Koti Uutisia Sionismi Al-Jarida: Yhdysvallat antoi Israelille luvan salamurhata iranilainen kenraali

Al-Jarida: Yhdysvallat antoi Israelille luvan salamurhata iranilainen kenraali

7

Kuwaitilaisen Al-Jarida-lehden mukaan Yhdysvallat antoi Israelille luvan salamurhata Iranin vallankumouskaartiin kuuluvien Quds-joukkojen komentajan Qassem Suleimanin, joka on juutalaisten näkökulmasta uhka Israelille.

Suleimani on ollut Israelin tähtäimessä jo pidemmän aikaa. Raportit kertovat Israelin olleen lähellä Suleimanin salamurhaa kolme vuotta sitten, mutta Yhdysvallat kielsi salamurhan.

Lähde: Haaretz

7 KOMMENTIT

 1. Tämä on ilmiselvästi virheellinen ja valheellinen uutinen, suorastaan harhaanjohtava.

  Ai miksi?

  Mistä lähtien Israel on muka nukkevaltioltaan USA:lta kysynyt lupaa mihinkään? Tällä uutisella Al Jarida ja Haaretz vain yrittävät saada ihmiset uskomaan että USA kontrolloisi Israelia eikä toisinpäin.

   • Israel on teokraattinen diktatuuri. Salamurhat ovat sen normaali diplomaattinen kanssakäynti siinä kuin laittomat ihmiskaappaukset vieraiden valtioiden alueelta.
    “Demokraattiset” valtiot eivät ole myöskään rasistisia ja osallistuvat esim. pakolaisten vastaanottoon, montako sataa tai tuhatta on Israel ottanut vastaan?
    Miten maahanmuuttaville DNA testi on demokratian mukainen?
    Miten YK tarkkailijoiden murhat edustaa demokratiaa tai Sabran ja Shatilan joukkomurhat?

     • Ei ole, koska on ollut olemass vasta vuodesta 1948.
      Mielestäsi demokratiaan kuuluu aiemmin mainitsemani toimintamalli?
      Sillä perusteella Stalin olisi suurin demokraatti historiassa.

 2. Israel harjoittaa valtio -terroristimia aivan kuten Pohjois-Koreakin. Israelin pääministeri Benjamin Betanyahu samaan aikaan huutaa kitapurjeet lepattaen kuinka Iran aikoo holokaustata 6 milj. juutalaista.
  Osa uskollisimmista idiooteista eivät millään suostu uskomaan sitä tosiseikkaa, että Mossad hääri myös Yhdysvaltain presidentin J.F. Kennedyn Dallasissa marraskuussa 22. pvä 1963 tapahtuneessa salamurhassa osallisena tai ainakin tiesi siitä kaiken sekä oli paikalla tuossa Yhdysvaltain häpeänpäivän tapahtumapaikalla. Tuo irvokas tapahtuma keräsikin kaikki mahdolliset koetetut konnat yhteen, vaikka olisi perhepotretin ottanut, jos siihen aikaa olisi suinkin liiennyt.

Comments are closed.