Koti Uutisia Ulkomaat Al-Holin leirin Isis-naiset: ”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa”

Al-Holin leirin Isis-naiset: ”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa”

27

MEMRI-TV on kääntänyt englanniksi Al-Holin leirin Isis-naisten julkaiseman videon, jossa he sanovat muun muassa seuraavia asioita:

”Oi allahin viholliset, luuletteko että se mitä teitte meille Al-Baghouzissa tullaan sivuuttamaan rauhanomaisesti? Täällä ei ole yhtäkään siskoa, joka ei olisi menettänyt isää, veljeä, aviomiestä tai lasta ja me emme ole myöskään unohtaneet veljiämme, jotka olette vanginneet.”

”Luuletteko taltuttaneenne meidät vankeudella saastaisella leirillänne? Ei, olemme nyt kuin pian räjähtäviä aikapommeja.”

”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa.”

Pääministeri Antti Rinne ilmeisesti pitää silti mahdollisena, että Al-Holin leirin ”suomalaisia” Isis-naisia ja lapsia haettaisiin takaisin Suomeen, sillä hän totesi asiasta heinäkuussa ”Suomen valtion tehneen tiiviisti yhteistyötä, jotta tilanteeseen löytyisi ratkaisu.”

Lähde: MEMRI-TV

27 KOMMENTIT

 1. Koneisto pyörii jo. Vihervasemmisto tekee kaikkensa että isis terroristit saadaan Suomeen kuluissa säästämättä. Thaimaassa lopulta skorpionin pistoon kuollutta suomalaista ei autettu millään tavalla. Tähän on menty

  • Miikka teki tietoisen valinnan mennä Thaimaahan nussiin rotumuukalaisia ja hommasi vielä thaimaalaisen vaimon itselleen. Todellinen “patriootti” siis.

   • Maksa viheltää, iho kellertää ja kaveri lähtee aina kuukausiksi Thaimaaseen. Lapset jätetään omalle äidille Suomeen. Kalsareissa kaksi skorpionia ja touhu vain jatkuu.

  • Törkeätä kun Miikaa ei autettu Taimaasta kotiin Kyllä jotkut pitäisi panna vastuuseen siitä

 2. ISIS-terroristien tuominen Suomeen on tärkein prioriteetti. Al-Holin “suomalaisten” pitää saada tulla Suomeen turvaan välittömästi. Näin kansanpetturit haluavat varmistaa, että Suomalaisten verenvuodatus ei lopu tulevaisuudessakaan.

  • Täältä niitä satavarmoja terroristeja tulee ja “päättäjämme” eli EU-huorat; sätkynuket tietävät sen. He vain tosin myötäillen räksyttävät kiimoissaan EU:n tekemille päätöksille. Enkä nyt puhu mistään mepeistä vaan eliitistä, joka todella päättää. Nämä pölvästit sitten vain vinkuvat tarakalla, kun mennään mäkeä alas ja lujaa.

   Toisen ja kolmannen polven parasiitit ovat myös vaarallista porukkaa, kuten tutkimukset kertovat.

 3. “”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa”. Se on hyvä kanta, tehkää se.

 4. Eivätkös nuo Al-Holin “ääri-jihad Holistit” suoraan tuossa sano että eivät halua tulla Suomeen…

  • Ei saatana eikö täällä suomessa tajuta asian vakavuutta kohta täälläki räjähtelee ku nuo tänne tulevat liekkö ensimmäisenä pamaha eduskunta talo🤔🤔 siinäpä kannattaa miettiä et kannattaako terroristejä tuua suomeen!! Rajat kiinni

 5. Ainut jarkeva kotoutuspaikka heille on kunnon muslimivaltio; Iran, Libya tms. Ei Suomi. Suomessa he joutuisivat elamaan vaarauskoisten keskella, ja sitahan he eivat halua, mieluummin kuolevat. Joten kunnioittakaa heidan omaa sanaansa.

 6. Täähän on hyvä ulostulo, tekevät vissiin itsemurhan sitten ja ongelmaa ei enää ole.

 7. Suomen päättäjien pitäisi lukea tämä Isis-naisten julkaisu. Annetaan näiden pakanoiden jäädä omiensa joukkoon ja nekin rahat siirretään vanhustenhuoltoon.

  • Niin sujuvasti vaalien jälkeen unohdettiin hoitajamitoitukset ja vanhustenhoito, pelkkää muslimien köijäämistä suomi täyteen. Kohta loppuu taas prismoista ja citymarketeista teräaseet kun seuraava aalto saapuu suomeen, kuten viimeksikin tapahtui.

 8. Hävyttömintä on, että näitä musuja kutsutaan “suomalaisiksi”, roskalehdistölle riittää passin merkintä suomalaisuuteen, kohta varmaan turistejakin aletaan kutsua suomalaisiksi, kun ovat muutaman päivän reissulla täällä.

 9. Noista tänne väkisin tuotavista kaapuun verhoutuneista pökäleistä ei tarvitse ainakaan arpoa onko terroristi vai ei, kun 100-varmasti on. Onhan noita videoita netti pullollaan missä lapsetkin tappaa porukkaa, siis juuri nämä “pikku-pullukat-pellavapää-taaperot” jollaisiksi Sanna Marin, kansanpetturi, heitä kuvaili. Napalmia niskaan tonne Al-ko-Holin leirille niin moni, itseni mukaan lukien, nukkuisin yöni paremmin.

  • Joku sanoi että nyt meillä onkin “tutti-hallitus”. Samaa mieltä? Miksi “tutti-hallitus” on niin vaarallinen? Kertooko alle laitettu sitaatti sen?

   “Kun maahanmuuttokriittiset mielenosoittajat ovat saaneet toiminnan hienosti ja näyttävästi alkuun, mitä jos tuhannet mielenosoittajat ottaisivat Ruotsin vastaisen rajan haltuun ja pysäyttäisivät kaikki ei-toivotut tulijat itse, kun valtio ei suostu tai pysty tekemään sille kuuluvia tehtäviä?

   Tai mitä jos tuhannet mielenosoittajat valtaisivat yhtäkkiä maahanmuuttoviraston, eivätkä suostuisi poistumaan sieltä, koska rajat eivät toimi? Tai mitä jos maahanmuuttotulvan vastainen mielenosoitus pidettäisiin liberaalien vaikuttajien kotien vieressä?

   Maahanmuutto-ongelmat ulottuisivat silloin ensimmäisen kerran liberaalien vaikuttajien omalle kotialueelle. Tai mitä jos lukemattomat ihmiset yhdessä ja yksin edistävät työssään ja vapaa-ajallaan lukemattomin muin kansalaistottelemattomuuden keinoin systeemin maahanmuuttoon liittyvää haurautta, rikkinäisyyttä ja vaikeaa korjattavuutta, ja lisäävät liberaalien mielikuvia sellaisista? Kansalaisten kannattaa päästää mielikuvituksensa valloilleen suunnitellessaan sellaisia toimenpiteitä.

   Liberaalit ovat psykologisesti ideologiansa vahingoittamia, ja meidän on siten itsemme lisäksi pelastettava liberaalit heiltä itseltään.”

  • Ehkä täytyy kantaa jotakin sopivaa aseistusta mukana ja olla erityisen varuillaan pikku taapereidon lähettyvillä.

   • Minä olen tässä juuri miettinyt, että alanko täällä Savon maalla varustautumaan ja nyt kun pahin painajaiseni on toteutunut. Kyllä täälläkin on irakilaisia ja somalialaisia vaikka muille jakaa. Ampumisharrastusta olin pitkään miettinyt, vaikkei sekään taatusti oikeuta minua kuljettamaan asetta taskussa liikkuessani kaupungilla. Keittiöveitsiä saa lähikaupastakin, niin kuljen sitten vaikka sen kanssa kadulla.

    • Kyllä ne mutakuonot tunkevat tänne maallekin, ei sille mitään kukaan oikein voi. Täältä kun lähden ruokaostoksille hieman isompaan kioskiin, niin kyllä valitetavasti mutiaisia näkyy aina silloin tällöin. Missä tahansa hiemankin isompien, asvaltoitujen teiden kulkuyhteyksillä olevissa kaupoissa/huoltoasemissa rotumuukalaisia ikävä kyllä tuppaa näkemään.

     Onneksi talo on sellaisessa paikassa että tänne niitä ei voi tulla. Mutta tauti kyllä on saavuttanut valtavan osan jo Suomea, eikä enää voi puhua vain isoja kaupunkeja saastuttavasta ilmiöstä.

     Nyrkkirauta/stiletti/perhosveitsi/teräskärkiset kengät — puolustautumiskeinoja on monia.

 10. En osaa sanoa kuvaisiko alle siteerattu näkemys “suvakkien synnyistä syvistä” enemmän terroritekoihin halukkaita ISIS -naisia vaiko poliittisen vakaumuksen omaavia suvakki-naisia. Miten vaan:

  11. Kun nainen oli lapsi, hänen vanhempansa moittivat ja haukkuivat häntä usein siitä, että hän on liian tarvitseva silloin kun hän kaipasi tai tarvitsi aikaa yhdessäoloon; läheisyyttä ja lämpöä; tukea, ymmärtämystä ja rohkaisuja; ruokaa, vaatteita ja tavaroita; asioiden ja tilanteiden selittämistä; jne. Siksi hänestä kasvoi aikuinen, joka inhoaa pakonomaisesti omaa tarvitsevuuttaan. Paetakseen ja kumotakseen itseensä kohdistuvia negatiivisia tunteita, hänestä tuli patologinen altruisti. Liiallisella ja tunkeilevalla muiden auttamisella, tukemisella, rahallisella avustamisella, kuuntelemisella, ymmärtämisellä, jne. hän osoittaa ja todistelee itselleen ja muille, että hän ei tarvitse juuri mitään, muut tarvitsevat kaikkea, hän on se, jota kaikki muut tarvitsevat. Nainen antaa niin paljon omasta ajastaan, työstään ja rahoistaan, että hänellä ei ole juuri yhtään aikaa omalle elämälleen, ja hänen rahansa ovat kroonisesti lopussa. Hän ei ole koskaan ollut parisuhteessa mieheen, vaikka hän haluaisi miehen kumppanikseen. Hänellä ei ole auttamiseltaan aikaa ja energiaa sellaiseen, ja jos hän ottaisi miehen itselleen, hän olisi melko avuton ja autettava, jotta nainen voisi toteuttaa auttamispakkoaan myös miehen kanssa.

  Nainen tyrkyttää apuaan puoliväkisin silloinkin kun ihmisillä ei ole mitään tarvettakaan, joka saa muut ihmiset helposti vaivaantumaan ja ärsyyntymään. Hänen auttamisensa on usein enemmänkin symbolista rahan, ajan ja työn polttamista taivaan tuuliin, kuin oikeaa taloudellista, toimivaa ja tuloksellista auttamista. Nainen haluaa enemmän sitä, että muut ovat pysyvässä riippuvuussuhteessa häneen, kuin sitä, että he nousisivat tuen avulla omille vahvoille jaloilleen ja tulisivat tulevaisuudessa omillaan toimeen.

 11. Aihetta sivuten, mennee näin maanantai-illan huumor’pläjäyksenä vaikkapa:

  “Kaikista tärkeintä on löytää bin Laden. Se on meidän prioriteetti #1, emmekä lepää ennen kuin löydämme hänet!”
  —George W. Bush, 13.9.2001

  “En tiedä missä bin Laden on. Minulla ei ole siitä aavistustakaan, enkä edes välitä. Se ei ole kovinkaan tärkeätä. Se ei ole prioriteeteissamme.”
  —George W. Bush, 13.3.2001

  Eli puolessa vuodessa ehtii mieli ihmisen niin paljon muuttua. Hyvää joulua kaikille. Toivottavasti saadaan VALKOINEN JOULU takaisin Suomeen vielä joskus. ❄️ ☃️ ❆ ☃️ ❅ ☃️ ❄️ ☃️

 12. No panee suun kiinni eikä laita sinne enään ruokaa siellä leirillä niin siinä sitä mielummin kuolemista oikea uskoisille terroristeile!.

Comments are closed.