Koti Uutisia Ulkomaat Al-Holin leirin Isis-naiset: ”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa”

Al-Holin leirin Isis-naiset: ”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa”

14

MEMRI-TV on kääntänyt englanniksi Al-Holin leirin Isis-naisten julkaiseman videon, jossa he sanovat muun muassa seuraavia asioita:

”Oi allahin viholliset, luuletteko että se mitä teitte meille Al-Baghouzissa tullaan sivuuttamaan rauhanomaisesti? Täällä ei ole yhtäkään siskoa, joka ei olisi menettänyt isää, veljeä, aviomiestä tai lasta ja me emme ole myöskään unohtaneet veljiämme, jotka olette vanginneet.”

”Luuletteko taltuttaneenne meidät vankeudella saastaisella leirillänne? Ei, olemme nyt kuin pian räjähtäviä aikapommeja.”

”Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa.”

Pääministeri Antti Rinne ilmeisesti pitää silti mahdollisena, että Al-Holin leirin ”suomalaisia” Isis-naisia ja lapsia haettaisiin takaisin Suomeen, sillä hän totesi asiasta heinäkuussa ”Suomen valtion tehneen tiiviisti yhteistyötä, jotta tilanteeseen löytyisi ratkaisu.”

Lähde: MEMRI-TV

14 KOMMENTIT

 1. Koneisto pyörii jo. Vihervasemmisto tekee kaikkensa että isis terroristit saadaan Suomeen kuluissa säästämättä. Thaimaassa lopulta skorpionin pistoon kuollutta suomalaista ei autettu millään tavalla. Tähän on menty

  • Miikka teki tietoisen valinnan mennä Thaimaahan nussiin rotumuukalaisia ja hommasi vielä thaimaalaisen vaimon itselleen. Todellinen ”patriootti” siis.

   • Maksa viheltää, iho kellertää ja kaveri lähtee aina kuukausiksi Thaimaaseen. Lapset jätetään omalle äidille Suomeen. Kalsareissa kaksi skorpionia ja touhu vain jatkuu.

  • Törkeätä kun Miikaa ei autettu Taimaasta kotiin Kyllä jotkut pitäisi panna vastuuseen siitä

 2. ISIS-terroristien tuominen Suomeen on tärkein prioriteetti. Al-Holin ”suomalaisten” pitää saada tulla Suomeen turvaan välittömästi. Näin kansanpetturit haluavat varmistaa, että Suomalaisten verenvuodatus ei lopu tulevaisuudessakaan.

  • Täältä niitä satavarmoja terroristeja tulee ja ”päättäjämme” eli EU-huorat; sätkynuket tietävät sen. He vain tosin myötäillen räksyttävät kiimoissaan EU:n tekemille päätöksille. Enkä nyt puhu mistään mepeistä vaan eliitistä, joka todella päättää. Nämä pölvästit sitten vain vinkuvat tarakalla, kun mennään mäkeä alas ja lujaa.

   Toisen ja kolmannen polven parasiitit ovat myös vaarallista porukkaa, kuten tutkimukset kertovat.

 3. ””Mielummin kuolemme kuin elämme vääräuskoisten keskuudessa”. Se on hyvä kanta, tehkää se.

 4. Eivätkös nuo Al-Holin ”ääri-jihad Holistit” suoraan tuossa sano että eivät halua tulla Suomeen…

 5. Ainut jarkeva kotoutuspaikka heille on kunnon muslimivaltio; Iran, Libya tms. Ei Suomi. Suomessa he joutuisivat elamaan vaarauskoisten keskella, ja sitahan he eivat halua, mieluummin kuolevat. Joten kunnioittakaa heidan omaa sanaansa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here