Koti Uutisia Kotimaa Al-Holin Isis-vangeille annettu oikeus palata Suomeen

Al-Holin Isis-vangeille annettu oikeus palata Suomeen

13
Ulkoministeri Pekka Haavisto.

Ulkoministeri Pekka Haavisto sanoi perjantaina Kauppalehden ja Uuden Suomen “Aamianen Jari Korkin kanssa” -videosarjassa, että Al-Holin Isis-vankileiriä hallinnoiville kurdeille “On viestitetty, että suomalaisilla on oikeus palata kotiin.”

Ulkoministeriö odottaa nyt kurdien päätöksiä asian suhteen. Hän myös kertoi Suomen myöntävän passit takaisin Suomeen pyrkiville terroristijärjestön jäsenille.

”Jos he pääsevät sieltä leiristä ulos esimerkiksi Erbiliin, he voivat siellä kääntyä minkä tahansa EU-maan edustuston puoleen. Kyllä me täällä Suomessa sitten kirjoitamme Suomen kansalaisille väliaikaisen passin. Lentolippunsa he tietenkin maksavat itse, mutta sama palvelu kuin muillekin kansalaisille on sitten tarjolla.”

Lähde: Kauppalehti

13 KOMMENTIT

 1. “Lentolippunsa he tietenkin maksavat itse, mutta sama palvelu kuin muillekin kansalaisille on sitten tarjolla.”

  Ihan varmasti! ¦D

  • Keijo, MV:stä:

   “Voi vittu taas tätä vihervasemmiston sekoilua. Jos se ilmastopaska on näille niin tärkeää, niin keskittyisisivät edes oikeisiin asioihin, eli vaikkapa maapallon västökasvun hillitsemiseen ja lopettaisisivat Afrikan ja Lähi-Idän kuskaamisen tänne kylmään pohjolaan, missä näiden kehitysmaalaisten hiilijalanjälki monikymmenkertaistuu. Nyt sitten tuolla lihan haittaverolla yritetään kustantaa verovaroista tänne kuskattujen ihmisten korkeampi elintaso, kun näistä harvalla itsellään on kykyä omilla tuloillaan täällä itseänsä elättää.”

   Helvetin hyvin sanottu, Keke!

   Perse-Pekka HIVistö voisi sen ecuadorilaisen porttonsa kanssa keskittyä VIHREISIIN asioihin, mutta näillä pers’sankareilla on vain RUSKEAT jutut mielessä…

   Linkola on hieno mies, sano. No, joo – eiköhän tämä maailmanlopun sekoilu ynnä hulluus kohta tukahdu omaan oksennukseensa, jota KAIKKI näiden vassareiden ynnä muiden kommareiden mökellykset vain ovat. Ei noista kupan ja HIV:n runtelemista aivoista koskaan tule ulos mitään etäisestikään älykästä muistuttavaa.

  • On se, kun globalistien tukemat vihervassarit pääsevät (junaillaan) “valtaan”! Mutta meidän tehtävänä on ottaa vähissä erin se “valta” pois sen väärinkäyttäjiltä.

 2. Haavisto taisi aika nopeasti unohtaa sen faktan, että nuo isis-taistelijat olivat osana järjestöä joka teki niin psyykkisesti raakoja asioita, että niiden tekeminen on kuin heinänteko kokemuksestaan.

  Mikä helvetin päähänpistö tuli Haavistolle? Heittikö Haavisto itsensä katolta kulttuuriedustajien ehdotuksesta ja saannut sen jälkeen näin ‘aivot narikassa’ idean?

  Sillä on paljon merkitystä miksi ihmiset ei todellakaan halua niitä takaisin. He ovat selkeä riski Suomen turvallisuudelle, ja tiedämme aivan varmasti kaukaisen historian kautta, miten vaarallisia miehet ja naiset voivat olla.

 3. nämä politiikot pitäisi laittaa, sanonoko miks. ei muuten mikään muutu, hullumaksi vaan menee

 4. Niin ihanaa ja rohkeaa! Sydämellisesti Tervetuloa ISIS! Lentokentällä on vastassa mm. pääministeri Antti Rinne ja ulkoministeri Pekka Haavisto kukkapuskien ja orkesterin kanssa. Kansalaiset ovat myös odotetusti innoissaan…

  • Siellä on kunnon hinttidelegaatio pers’reiät rasvattuina vastassa. Suomen Eduskunnassa kyllä perse ja paska haisee, sen voin sanoa. Nykyisin mukaan sekottuu myös rotumuukalaisten löyhkä. Sopii toki hyvin sinne. Eivät ole minun edustajia tai ministereitä. En seuraa mitään valemedioita, en lue lehtiä, en kuuntele radiota, en ole Facebookissa jne.

   Muuten, tänään oli ruokatäydennysten hakupäivä täältä maaseudun rauhasta. “Porvoo”-niminen multikulttuurinen helvetti on lähin kaupunki, josta safkat haen. Yritän käydä mahdollisimman harvoin eli ostaa kunnon satsit kerralla. Siellä tulee JOKA KERTAA vastaan valkoisia naisia työntämässä nekruja kärryissä.

   Tänään bongasin myös irakilaisen tjmv. KOLMEN suomalaisen, nuoren tytön/naisen kanssa. Mitä tuollainen tarkoittaa? Miksi kukaan pyörisi jonkun perkeleen kehitysmaalaisen imbesillin kanssa? Oksettavaa.

   Vinosilmiä, nekruja, hiekka-apinoita ja muuta saastaa täynnä tuo kaupunki.

 5. Tällä pönkitetään sitä vasemmiston oikeusvaltiopönötystä. Toivottavasti alkaa hiljalleen ryskimään täälläkin, niin josko liberitaani massa heräisi.

 6. Halvinta kun kurdeille maksetaan että vartioivat tätä jengiä vuosisadan loppuun saakka.

Comments are closed.