Koti Uutisia Al-Assad: länsi vastuussa Pariisin iskusta

Al-Assad: länsi vastuussa Pariisin iskusta

4

UK_Presidentti_Al-Assad

Syyrian presidentti Bašar al-Assadin mukaan Pariisin terrori-isku oli seurausta lännen antamasta tuesta terrorismille. “Meidän täytyy muistuttaa monia lännessä siitä, että varoitimme tällaisista tapauksista jo Syyrian kriisin alettua”, presidentti sanoi tšekkiläiselle Literární noviny -lehdelle antamassaan haastattelussa.

“Sanoimme lännelle, ettei sen tulisi tukea terrorismia ja antaa sille poliittista suojaa, sillä se tulisi vaikuttamaan myös heihin ja heidän kansalaisiinsa. He eivät kuunnelleet”, al-Assad lisäsi.

Pariisin terrori-iskulla on yhteyksiä Isis-järjestöön, joka taistelee myös Syyrian hallitusta vastaan. Sionistiset länsivallat liittolaisineen ovat aseistaneet ja tukeneet Syyrian kapinallisia.

Lähde: Press TV

Aiheeseen liittyen:

Magneettimedian artikkeli Pariisin terrori-iskusta
Syyrian jihadistikapinallisille oma edustusto Yhdysvaltoihin
Kansallismieliset al-Assadin tukena Syyrian konfliktissa

4 KOMMENTIT

  1. Pakko kyllä sanoa, että tämä Assad on hieno mies kun uskaltaa puhua totuuden juutalaisista ja heidän länsimaisista sionistinukeistaan!

    You can’t mossad, the Assad! Hyvä meemi.

  2. Jonkun lähteen mukaan Al-Qaida olisi ottanut vastuun, jos en väärin muista.

    Assad on hieno mies. Saa nähdä milloin USA/Israel salamurhaa hänet.

  3. Assad on hieno ja älykäs mies. Lännessä marssitaan terrorismia vastaan, kun Syyriassa taistellaan terrorismia vastaan. Komppaan Wesseliä, CANT MOSSAD THE ASSAD!

Comments are closed.