Koti Uutisia Aktivistit sulkivat siltoja Ranskassa – “Tämä on meidän kotimme”

Aktivistit sulkivat siltoja Ranskassa – “Tämä on meidän kotimme”

1

UK_Calais_aktivistit

Aktivistien ryhmä on ottanut haltuunsa siltoja palavin tynnyrein. He kertovat puolustavansa kaupunkiaan ja aikovat lopettaa Eurooppaan suuntautuvan invaasion. Génération Identitaire -ryhmä kertoi, että 130 henkilöä oli osallistunut mielenosoitukseen joukkomaahanmuuttoa vastaan.

Ryhmän lausunnon mukaan Euroopan johtajat ovat epäonnistuneet suojelemaan kansaansa sekä pakolaisia. He sanoivat, että kuukausien aikana Calais on tullut tunnetuksi todellisen invaasion symbolina Ranskassa.

“Hyökkäyksiä järjestystä pitäviä vastaan sekä motoristeja ja rekkoja vastaan. Mellakoita kaupungissa, sosiaalisen ja ekonomisen aseman luhistuminen. Tämä on tullut osaksi päivittäistä elämäämme marttyyrikaupungissa. Se on ainoastaan kiihtynyt viimeisinä viikkoina.

Emme enää pidä kirjaa ‘Viidakossa’ tapahtuneista väkivaltaisuuksista. Useat toimittajat ovat maksaneet hinnan, unohtamatta seksuaalisia ahdisteluja alaikäisiä kohtaan. Tämä tilanne on seurausta vastuuttomasta politiikasta, johon syyllisiä ovat johtajat Euroopassa, kuten Pariisissa, Berliinissä ja Brysselissä. Koska johtajat kieltäytyvät suojelemasta kansaansa sulkemalla rajat, he näkevät, kuinka rajat suljetaan kansallisella tasolla, kuten tänä aamuna Calais’ssa.

Tämä on meidän kotimme.”

Ryhmä jakoi myös lehtisiä, joissa kerrotaan maahantulijoille, että heidän täytyy palata kotiinsa.

“Kaikki kulkuväylät Calais’hen on suljettu. Ette voi kulkea läpi, menkää takaisin, menkää kotiinne. Emme suostu väistymään enää.”
UK_Calais_aktivistit2

Lähde: Kansalainen.fi

1 KOMMENTTI

  1. Pahalta näyttää,, päättäjien kannalta, taitaa tulla heillekin kiire pistää pää turvalliseen pensaaseen . Koska kansa on toiminut väärin kotonaan ?

Comments are closed.