Koti Aktivismiraportit Aktivistit ripustivat poliitikkoja pylväisiin

Aktivistit ripustivat poliitikkoja pylväisiin

15
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/09/Hki140920131.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/09/Hki140920132.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/09/Hki140920133.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/09/Hki140920134.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

14.9. Aktivistit ripustivat poliitikkoja pylväisiin Helsingissä lauantaina. Tahdoimme muistuttaa helsinkiläisille, että lumedemokratiasta huolimatta suomalaiset eivät ole vapaita. Tempaukseen liittyen julkaistiin myös artikkeli Etsitkö vapautta?

[/one_third_last]

15 KOMMENTIT

  • Veikkaanpa, että iskulauseiden ja banderollien tarkoituksena on ollut kiinnittää huomio, minkä jälkeen kiinnostuneet on ohjattu sivuille julisteiden avulla. Sivuilta löytyykin sitten selväsanaisia kannanottoja!

   Tyylikäs video!

   • Ihan toimiva idea, jos ohikulkija osaa yhdistää ilmapallot niihin julisteisiin. Itse tempaus ja video ovat kyllä siistejä, joten voisihan se nettiosoitekin lukea suoraan siinä banderollissa.

    • Aikamoista sekasotkua olisi varmaan jos kaikkea tekstiä tunkisi banderolleihin 😀

     Loistava idea ja jos peruslammas ei osaa yhdistää asioita, saa jatkaakin kulkuaan demokratian sumussa.

     • Niin siis meinasin, että ihan hyvin sen ei-kantaa-ottavan iskulauseen voisi korvata esimerkiksi nettiosoitteella. Kun nettisivua on tarkoitus mainostaa, niin miksi tehdä se ns mutkan kautta?

      Mutta niinku sanoin, niin ihan toimiva idea, jos ne vaan osaa yhdistää toisiinsa! En tosin kutsuisi ketään lampaaksi vielä sillä perusteella, ettei ohikulkumatkallaan osaa yhdistää ilmapallorykelmää lähistölle kiinnitettyihin julisteisiin..

     • Et ilmeisesti tiedä markkinoinnista mitään, joten kannattaa lopettaa ennen kuin nolaat itseäsi enenpää…

 1. Hah haa! Hienoa! Sääli että en nähnyt näitä oikeassa elämässä.
  Hatun noston paikka Vastarintaliikkeelle, taas kerran!
  Voitte olla ylpeitä itsestänne, olette tehneet enemmän kansallissosialismin puolesta kuin kukaan muu sodan jälkeisessä Suomessa yhteinsä!
  Kohti voittoa!

 2. ?:lle Vastaten:
  Liikkeen osoite oli kyllä näkyvillä aina yhdessä banderollissa joka koheessa.
  Eläköön Voitto!

 3. Mainiota, että tällaisia järjestöjä on olemassa! Sivuiltanne saa “hieman” eri kuvan kuin Ylen punapropagandasta! Voiko tällainen toistaiseksi passiivinen tukea toimintaa jollain tavalla?

Comments are closed.