Koti Uutisia Aktivistit kuvasivat kommunistien vappumarssia Kristiansandissa – entinen SOS Rasisme -johtaja raivoissaan

Aktivistit kuvasivat kommunistien vappumarssia Kristiansandissa – entinen SOS Rasisme -johtaja raivoissaan

5
Kjell Gunnar Larsen raivostuu nähdessään aktivistit torilla.
Kjell Gunnar Larsen raivostuu nähdessään aktivistit torilla.

Kaksi Norjan Vastarintaliikkeen aktivistia oli kuvaamassa vapunpäivän viettoa 1. toukokuuta Kristiansandin keskustassa Nordfront-julkaisua varten. He olivat valinneet kuvaamispaikakseen erään penkin torin lähellä ja odottivat, että vappumarssit alkaisivat.

Lyhyen ajan kuluttua paikalle ilmestyi kommunisteja Tjen folket -järjestöstä. Heidän joukossaan oli myös järjestön johtaja, joka on kavalluksesta tuomittu, entinen antirasistisen SOS Rasisme -verkoston johtaja Kjell Gunnar Larsen.

Kommunistit eivät siedä aktivistien kuvaamista ja soittavat poliisille.
Kommunistit eivät siedä aktivistien kuvaamista ja soittavat poliisille.

Tjen folketin väki alkoi soitella poliisille välittömästi huomattuaan Norjan Vastarintaliikkeen olevan paikalla. Yksi aktivisti kertoi tapahtumista: “He tuijottivat meidän suuntaamme vaikuttaen hieman sekavilta. Yksi heistä otti puhelimensa esille, ja poliisi oli paikalla parissa minuutissa.”

UK_kommunisteja_vappuna_Norjassa-3

Sen jälkeen, kun poliisi oli keskustellut kommunistien kanssa, lähestyivät he Vastarintaliikkeen aktivisteja. Aktivistit selittivät poliisille olleensa paikalla vain tarkkailemassa ja kuvaamassa torin tapahtumia eikä heillä ollut mitään aikeita hyökätä tai häiritä Tjen folketin mielenosoitusta. Poliisi hyväksyi tällä kertaa aktivistien kertoman ja poistui paikalta.

UK_kommunisteja_vappuna_Norjassa-4

Hetken päästä Tjen folket alkoi avata lippujaan ja aktivistit päättivät laittaa kameran käymään dokumentoidakseen mielenosoituksen. Tämä sai Kjell Gunnar Larsenin näkemään punaista ja hän kävi yhden aktivistin kimppuun. Aktivisti puolusti itseään ja jatkoi sen jälkeen kuvaamista.

UK_kommunisteja_vappuna_Norjassa-5

Larsen siirtyi sitten takaisin omiensa mielenosoituspaikalle ja Tjen folket liittyi isompaan vapunpäivän kulkueeseen. Aktivistit seurasivat kulkuetta toisella puolen katua. Poliisiaseman vieressä Kjell Gunnar Larsen vaihtoi suuntaa ja yritti yllättäen hyökätä aktivisteista toisen kimppuun. Aktivisti kertoi puolustaneensa itseään ja paikalle tuli pian toinen kommunisti, joka yritti rauhoitella kuumana käyvää Larsenia.

UK_kommunisteja_vappuna_Norjassa-6

“Pidin hänestä tiukasti kiinni ja vähitellen Larsen rauhoittui ja päästi paidastani irti”, kertoi aktivisti.

Poliisi oli taas paikalla alta aikayksikön, ja Vastarintaliikkeen aktivistit selittivät, mitä oli tapahtunut ja että he olivat vain kuvanneet vapunpäivän kulkuetta, kun Larsen yritti käydä päälle. Poliisi vastasi tähän kieltämällä aktivisteja näyttäytymästä enää samana päivänä Kristiansandin keskustassa.

Aktivistit ovat nyt vakuuttuneita siitä, että Larsen miettii vastaisuudessa kaksi kertaa, ennen kuin taas yrittää käydä Vastarintaliikkeen aktivistien kimppuun.

Lähde: Nordfront.net

5 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti video julkaistaan täälläkin sitten kun se vain on mahdollista.

  2. Noloa katsella kun tuon ikäinen mies käyttäytyy kuin apina.
    Ja vielä kavalluksestakin tuomittu, kuinkas muuten. Kommunismi vetää puoleensa epävakaita luonteita kuin lantakasa kärpäsiä, eikä taipumus huliganismiin näytä talttuvan joidenkaan kohdalla edes vanhemmalla iällä.

  3. Mikä tuossa kuvaamisessa nyt sitten muka ärsytti tuota komukkaa niin paljon, että kävi tekstiileihin? Ja muutenkin tämä on kyllä hieno esimerkki siittä millaista sakkia nämä “antirasistit” ja äärivasemmisto oikein ovat. Kun ei osata muuten argumentoida ja kun he itsekin tietävät, ettei heidän puheilla ole totuuden kanssa mitään tekemistä, niin sitten uidaan liiveihin.

Comments are closed.