Koti Uutisia Aktivistit jakoivat holokaustihuijarin vastaista materiaalia Tukholmassa – muukalainen yritti hyökätä kimppuun kepillä

Aktivistit jakoivat holokaustihuijarin vastaista materiaalia Tukholmassa – muukalainen yritti hyökätä kimppuun kepillä

2

Maanantaina 15. helmikuuta juutalainen holokaustihuijari Emerich Roth piti luennon Åsön koulutuskeskuksessa Tukholmassa. Vastarintaliikkeen aktivistit Ruotsin 1. ryhmästä päättivät järjestää tälle protestitempauksen, jossa he jakoivat ihmisille kyseistä päivää varten valmistettuja lentolehtisiä tarkoituksenaan pudottaa Rothin levittämiltä valheilta pohja pois.

Aluksi aktiviteetti sujui rauhallisesti, ja lehtisiä jaettiin sekä koulutuskeskuksen oppilaille että muillekin ihmisille hyvään tahtiin. Hetken kuluttua ryhmä rotumuukalaisia alkoi kuitenkin järjestäytyä ryhmäksi. Muukalaisten ryhmästä yksi henkilö alkoi kävellä erästä aktivistia kohti repien sitten lehtisen tämän kädestä. Henkilö sai osakseen käytöksensä mukaista kohtelua, ja aggressiivinen rotumuukalainen juoksi pois paikalta pelon vallassa. Vastarintaliikkeen aktivistit eivät hyväksy väkivaltaista käytöstä itseään kohtaan, ja he tulevat aina käyttämään oikeuttaan hätävarjeluun.

Lentolehtisten jakoa jatkettiin tavalliseen tapaan, kunnes eräs toinen rotumuukalainen juoksi koulutuskeskuksen ovesta ulos puukepillä aseistautuneena. Muukalainen lähestyi aktivisteja yrittäen aloittaa hyökkäystä, mutta hän epäonnistui totaalisesti, kun aktivistit riisuivat hänet aseista ja antoivat hänelle kurinpalautuksen.

Lähistöllä oleva poliisipartio saapui sitten aktivistien luo pyytäen kumma kyllä ystävälliseen äänensävyyn aktivisteja antamaan puukepin heille. Tähän aktivistit suostuivat. Hetki tämän jälkeen tapahtumasta vastaava henkilö ilmoitti, että oli aika siirtyä toiseen paikkaan jakamaan materiaalia.

Matkalla seuraavaan paikkaan aktivistien ympärille ilmestyi kuitenkin yhä enemmän poliiseja, jotka alkoivat tavalliseen tapaansa vainota aktivisteja. Poliisi tarkisti yhden aktivistin taskut pitäen hänen selkänsä seinää vasten. 1. ryhmän johtaja Anders Rydberg päätettiin samalla hetkellä pidättää, vaikkei tälle ollut mitään syytä. Nordfrontin kirjeenvaihtajaa sekä erästä toista Nordfrontin toimittajaa kiellettiin kuvaamasta tilannetta, mutta onneksi sinipukuiset eivät tällä kertaa olleet kiinnostuneita takavarikoimaan kameroita.

Yhden aktivistin taskuja tarkistettaessa ja hänen ollessaan selkä seinää vasten paikalle sattui Ruotsin AFA:n (Antifascistisk Aktion) yksi perustajista, Mathias Wåg, polkupyörällään. Wåg oli aikeissa alkaa kuvata tilannetta, mutta kun eräs aktivisti toi esille, kuinka voi olla mahdollista, että Wåg saisi kuvata mutta Nordfrontin toimittajat eivät, poliisi päätti uskomatonta kyllä poistaa Wågin paikalta.

Poliisin vainottua aktivisteja tälle kerralle tarpeeksi heidät laitettiin yksitellen poliisiautoihin ja kuljetettiin pois paikalta. Poliisit jättivät aktivisteja kyydistään ripotellen heitä pitkin Södermalmia. Nordfrontin tietojen mukaan ryhmänjohtaja Rydberg on edelleen pidätettynä.

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Eikö tuo ollut alumiininen pesäpallomaila? No, mahtoi tunkeutujaa harmittaa kun sai osuman omasta mailasta, hah!

  2. Mitähän kraanavettä poliisi oli juonut. Ehkeivät ihan kaikki rivipoliisit ole aivan mätiä. Mutta se ottaa Ruotsin kaltaisessa maassa koville, että tulee “komerosta ulos”. Ei ainakaan perheellisellä ole siihen varaa, eikä tuossa maassa voi jatkaa elämäänsä mitenkään. Niin syrjäistä paikkaa ei ole olemassa. Varsinkin kun suvaitsevaisto ja “ruotsalaiset” saavat tehdä mitä haluavat eli rikkoa kirjoitettua lakia.

    Jokaisella ryhmällä ja poliittisella suuntauksella tulee oikeus toimia yhteiskunnassa vallankin kun sen estämiseksi ei ole luun ympärillä lihaa. Vastarintaliikkeessä on se hyvä puoli, että isoja miehiä riittää ja heidät tuntee myös vastapuoli ettei näiden yli kävellä. On helpompi “kääntää” vanhus kuin riuska mies, joka tietää mitä tehdään.

Comments are closed.