Koti Aktivismiraportit Aktivismia Ylivieskassa

Aktivismia Ylivieskassa

1

Viikko 3 Investoimme useaan kappaleeseen tohtori David Duken Juutalainen ylivalta -kirjaa, jotka lähtevät eteenpäin lahjoituksina lähialueen kansallismielisille vaikuttajille ensi viikon aikana.

Levitimme myös liikkeen materiaalia suositun paikallisen kävelykadun varteen korvaten sieltä ennestään löytyneet äärivasemmistolaiset tarrat asiallisemmilla.

Viikko huipentui Jyväskylän katuaktivismiin, jossa osallistuimme materiaalin jakamiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun paikallisten ihmisten kanssa.

Lähde mukaan toimintaan! rekrytointi[at]vastarinta.com

1 KOMMENTTI

  1. Isona suosituksena myös voisin antaa Derek Hollandin Poliittisen Sotilaan. Mitä itse olen huomannut kun ihan tavallisille tallaajille niitä antanut niin aktivoituminen omaa maataan kohtaan ollut aika suuri. Isot kiitokset mustalle sydämmelle sen julkaisusta ja suomentamisesta. Tälläisiä inspiroivia ja motivoivia kirjoja pitäisi enemmän suomentaa koska sen liekin sytyttäminen ja siinä mielessä radikalisointi on jopa tärkeämpää kuin ideologine radikaalisoituminen vaikka sekin on tärkeää niin ei niin tärkeää kuin se että tekee mahdollisimman paljon

Comments are closed.