Koti Aktivismiraportit Aktivismia Virossa

Aktivismia Virossa

3

Viikko 39 Tallinnan keskustassa levitettiin tarroja ja englanninkielistä materiaalia 28.–29. syyskuuta. Lisäksi vastustettiin samaan aikaan olevaa EU-johtajien kyberturvallisuuskokousta, jossa EU-eliitti pohti, miten rajoittaa entisestään eurooppalaista sanan- ja ilmaisunvapautta sosiaalisessa mediassa.

Viron konservatiivinen kansanpuolue EKRE järjesti mielenosoituksen joukkomaahanmuuttoa vastaan lähellä EU-johtajien kokoontumispaikkoja. Samalla alueella osoitti mieltä myös Pohjoismainen Vastarintaliike. Paikalla oli toimittajia kuvaamassa, ja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tunnus ja iskulauseet herättivät huomiota päivää ennen Göteborgin-kokoontumista. Näitä ei kuitenkaan päätynyt tiedotusvälineiden sivuille.

Yhteydenotot: rekrytointi[at]vastarinta.com

3 KOMMENTIT

  1. Huomaatteko miten hyvin porukka pysyy aitojen takana eikä heittele mitään. Jos anarkisti-marcot ja takku-tukat menisivat Viroon riekkumaan niin poliisi antaisi niin lujaa pampusta ja saappaasta että kylkiluut olisivat pari kuukautta kipeät. Juuri tämän vuoksi Virossa voi osoittaa mieltään vapaasti ja rauhassa.

    Mielenosoitus on mielenosoitus. Riekkuminen ja paikkojen hajoittaminen on kokonana toinen asia.

    Ja pistittekö merkille videosta että Virossa ei poliiseilla ole möhömahoja?

    • No eipä ne kommari-räkänokat heittele täällä suomessakaan kiviään. Ruotsissakin poliisin kivittäjät oli tunkeutujia. Antifasismi on aina internet-uhoa vailla pitoa ja itsensä pakkofeminisöimistä.

Comments are closed.