4 KOMMENTIT

 1. Minä olen kanssa alkanut ihan työkseni repimään noita samannäköisiä vasemmistolaisten tarroja irti aina kun niitä nään jossain tolpassa tai sähkökaapissa.

  Kannattaa aina kuljettaa taskussa sellaista pientä ikkunaskrapaa (rautakaupoista saa muutamalla eurolla) jolla lähtee tiukemmatkin kommarien töherrykset lähes välittömästi eikä tarvitse jäädä pitkäksi aikaa kynsimään kaikkien ulkopuolisten silmien eteen.

  • Niin ja se vielä unohtui mainita että aina revittyäni punikkitarran irti minä revin sen vielä palasiksi ennen roskakoriin heittoa jottei sitä vahingossakaan pysty liimaamaan uudelleen.

  • Ihan arkipäiväinen kommaritarrojen repiminen puhdistaa katukuvaa jo paljon ja tekee meidän kaikkien arjesta siistimpää.

 2. Minulla on jo vähän aikaa ollut yksi aika vilkkaasti liikennöidyllä paikalla oleva “vakiotolppa” johon laitan aina uuden vastarintaliikkeen tarran aina sitä mukaa kun se edellinen revitään irti.

  Ja koska aina yhden revityn tarran tilalle minä liimaan heti uuden, täytyy minun aina välillä tilata niitä lisää kadulle.comista ja se taas tietää lisää rahaa vastarintaliikkeelle.

  Joten #pernatsi henkeen haluaisinkin tässä lähettää kiitokset kaikille vasemmistolaisille jotka revitte minun laittamiani tarroja. Nimittäin repimällä vastarintaliikkeen tarroja, te lahjoitatte aina lisää rahaa vastarintaliikkeen tilille.

  On varsin huvittavaa nähdä kuinka tekopyhät “anti-fasistit” lahjoittavat rahaa kansallissosialisteille.

  Harvemmin tulee kiiteltyä suomalaisvastaisia tahoja, mutta nyt on pakko tehdä poikkeus. Joten kiitos vaan lahjoituksestanne kansallissosialistisen toiminnan hyväksi!

  Siteeraan vielä loppuun erästä rikosraportti ohjelmassa esiintynytttä vasemmistolaista töhrijää: “Nyt mä liimaan tarroja ihan vaan vittuillakseni. Ei meiltä tarrat kesken lopu.”

Comments are closed.