Koti Artikkelit Vastarintaliike Aktivismia “vainojen uhrien muistopäivänä”

Aktivismia “vainojen uhrien muistopäivänä”

15

kollage-460x301

Pohjoismainen Vastarintaliike lähetti “vainojen uhrien muistopäivänä” selvän viestin lukuisille sionismia ja monikulttuurisuutta ajaville tiedotusvälineille ja toimipaikoille.

“Holokausti” on sota-ajan valhe. Lähes kaikki mediat, yhdistykset ja yritykset koko Euroopan alueella kuitenkin muistavat valhetta juhlallisin menoin joka vuosi. “Holokaustin” muistopäivästä hyötyvät eniten vapaan maahanmuuton ja liberalismin kannattajat. Kuten Horst Mahler kirjoittaa 27. tammikuuta julkaisemassamme avoimessa kirjeessä, on holokaustiopin tavoitteena murhata eurooppalaiset kansallishenget.

Pohjoismainen Vastarintaliike päätti “kunnioittaa” holokaustin muistopäivää eristämällä kulkuestenauhoilla holokaustioppia edistävien instituutioiden rakennuksia.

met27115

Suomessa pääkaupunkiseudun aktivistit eristivät vastaanottokeskuksen ja jakoivat ympäristöön joukkomaahanmuuttoa vastustavaa materiaalia. Suomeen kohdistuu valtavasti pakolaispainetta Israelin käymien sotien vuoksi. Israel rahoittaa myös eurooppalaista holokaustiteollisuutta ja on varannut itselleen yksinoikeuden nationalismiin. Eniten tästä kärsii Eurooppa, jonka valkoista väestöä ollaan vaihtamassa Afrikan ja Lähi-idän maahanmuuttajiin. “Holokaustia” käytetään argumenttina maahanmuuton rajoittamista vastaan.

Aiheeseen liittyen useissa Suomen kaupungeissa kampanjoitiin Horst Mahlerin vapauttamisen puolesta. Hänet on tuomittu 12 vuodeksi vankilaan “holokaustin” kyseenalaistamisen vuoksi. Mahlerin avoimen kirjeen suomennoksen julkaisemisen lisäksi häntä muistettiin katutasolla esimerkiksi banderollein. Materiaalia levitettiin muun muassa kaupungintalojen, lehtien toimitusten sekä holokaustiaiheisia tapahtumia järjestäneiden yhdistysten läheisyyteen. Lisäksi Saksassa vankeustuomiotaan suorittavalle Mahlerille kirjoitettiin tukikirje.

horst271151horst271152horst271153HMPori3HMPori1jkl_mahler_2015_9

Ruotsissa eristettiin muun muassa Skaraborgin läänin paikallislehden toimituksen, Göteborgs-Postenin, GT:n, Sundsvalls Tidningenin, Dagbladetin, Söderhamns-Kurirenin ja DT:n ovet. Pääsy estettiin myös Ruotsin yleisradio SVT:n konttoriin, juutalaisomisteiseen Bonnier-taloon, kulttuuriministeriön alaisuudessa toimivaan Elävän historian foorumi -taloon sekä SVT:n ja TV4:n toimitiloihin.

Symbolisen eristyksen kohteita olivat myös muutamat puoluetoimistot ja monikansalliset suuryritykset. Aktivismia tehtiin kymmenessä eri kaupungissa ja pääosin samana ajankohtana. Toiminta on saanut paljon julkisuutta yhteensä ainakin kolmessakymmenessä lehdessä ja TV-kanavalla.

ab-460x371spärrband-460x249

Norjan Vastarintaliike esti pääsyn yleisradio NRK:n tiloihin ja kahteen eri yhdistykseen, joilla on erityisen suuri osuus holokaustivalheen ylläpitämisessä.

Jaa kommenttiosiossa ideasi: mitkä vihollisen tunnetut toimipaikat voisivat tulevaisuudessa olla eristämisen tarpeessa?

 

Kansallinen Vastarinta
Nordfront

15 KOMMENTIT

 1. Erinomaista toimintaa! Äkkiseltään tulisi mieleen näin Suomen maasta kun puhutaan, niin YLE:n, Hesarin, MTV3:n, Aamulehden ja Kalevan toimipaikat. Toki kaikki muutkin alueelliset sanomalehdet ovat uutisoinnissaan yhtä iljettäviä, kuten täkäläiset Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat.

 2. Eikös Helsingissä ollut JDL:n tai vastaavan juutalais kusetus/lobbaus/vakoilu toimisto tai hallintorakennus?

 3. On se muuten kumma, kun on tämä “juutalaisvaltio”, mutta samanaikaisesti suomalais- saksalais- ym. valtiot ovat täysin verboten. Ainoastaan juutalaisille on sallittu etnisyyteen perustuva valtiollinen järjestyminen.

  • Israel:han on aina ollut kaksinaismoralismin ruumiillistuma.
   Rotuun, uskontoon ja etnisyyteen perustuva kansa ja valtio.
   Itketään antisemitismistä, mutta samaan aikaan tuutataan joka mediasta muslimi vastaisuutta maissa joihin juutalaisilla ei pitäisi olla mitään asiaa, sillä onhan Israel heidän “luvattu maa”.
   Tosin onhan muslimit vain sionistien keino heikentää länsimaiden oloja ja nostattaa juutalaisuutta jalustalle.

 4. Aivan mahtava idea. Valtamedia ei minusta käsitelly asiaa missään, tai en ainakaan huomannut. Mutta varmasti ihmiset jotka kävelivät ohi, huomasivat nauhat. Ja mikä merkittävintä se tapahtui samaan aikaan pohjolassa. Erinomaista !!

  Kun tässä yleisesti puhuttiin tästä sionismin päivästä niin ihmisillä tuntuivat tunteet olevan pinnassa. Tunneryöpyn sai hyvin romahtamaan kun sanoi:”Ööö… Jos oikein muistan niin teksti “Arbeit Macht Frei” oli Treblinkan slogan, ei Auschwitzin”. Ja usein väki hiljeni ja suu jäi auki. Ja sitten kun jatkoi että:”Kuka muistaa mikä oli Auschwitsin päätuote?” niin hämmästys ei kun kasvoi. “Sehän oli bensiini. Sielä tuotettiin bensiiniä polttamalla vetyä ja häkää josta muodostui metanolia. Ja metanoli jalostettiin Fisher-Tropsch menetelmällä bensiiniksi. Sama metodi jolla Neste tekee nyt biodieseliä puusta”. Ja kun vielä lisäsi että maapallolla on nytkin kymmeniä laitoksia jotka tuottavat bensiiniä samalla menetelmällä niin siinä vaiheessa olikin jo melko hiljaista.

  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta tietoni mukaan “Arbeit Macht Frei” oli Treblinkassa, josta se sitten siirrettiin Auschwitziin.
  menetelmällä.

  • Hups… “menetelällä” sana olikin tekstiruudun ulkopuolella. Pahoittelut.

 5. Tästä http://mil.ru/winner_may/parad/his_docs/[email protected]
  löytyy Venäjän puolustusministeriön arkiston mielenkiintoinen asiakirja, jota ei aikaisemmin näytetty näin julkisesti:
  Ensimmäisen Ukrainan rintaman poliittisen hallinnon päällikön raportti Puna-armeijan poliittisen päähallinnon päällikölle Oświęcim [Auschwitz] kaupungin vapauttamisesta, päivätty 28.1.1945. Alkuperäinen, konekirjoitus lennätinnauhalta.

  Muistanette, että politrukin tehtvään kuuluu vihollisen mustamaalaaminen aina ja kaikkialla.

  Käännän osittain:
  “Lennättimellä, toimitettava välittömästi

  MOSKOVA, Poliittinen päähallinto RKKA
  Kenraalieversti toveri A.S. Scherbakoville

  27 päivänä tammikuuta rintaman joukot vapauttivat kaupungit Oświęcim ja Bzezinka, jotka saksalaisten toimesta olivat muutettu suurimmaksi keskitysleiriksi venäläisille, ukrainalaisille, puolalaisille, unkarilaisille, tsekkeill, jugoslavialaisille, ranskalaisille ja muille kansallisuuksille. Leirin hallnto ja vartijat pakenivat Saksaan. Leirissä oli jopa 10.000 vankia. Noin puolet heistä oli lähetetty Krakowiin NKVD:n suodatusyksikköön. Venäläiset ja ukrainalaiset lähetetään armeijan kokoontumis- ja siirtoyksikköihin.”

  Raportissa juutalaisia mainitaan vaan yhteydessä Javorznon pikkukaupungin vapautumiseen. Siellä oli pieni juutalaisten leiri. Raportista jää epäselväksi, oliko

  a) leirissä yhteensä 4000 vankia ja niistä 550 sairasta vankia jäivät leiriin saksalaisten pakenemisen jälkeen

  vai

  b) 4000 vankia ovat jääneen leiriin saksalaisten pakenemisen jälkeen ja niistä 550 vankia olivat sairaita.

  Joka tapauksessa tämä alkuperäinen ja välittömästi vapautumisen jälkeen laadittu raportti ei mainitse juutalaisia erityisesti kärsineenä ryhmänä. Ja yleensä kärsineiden kansallisuuksien listassa heitä mainitaan vain epäsuorasti “muut kansallisuudet”.

Comments are closed.