Koti Aktivismiraportit Aktivismia Turussa

Aktivismia Turussa

1
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2012/07/tku190720121.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third]
[one_third_last]

19.7.2012 Turun ryhmä liikkui torstaina TYKSin lähistöllä, levittäen julisteita ja tarroja. Tämä Aurajoen itäpuoleinen keskusta on aina ollut melko punaista aluetta, lieneekö syynä yliopiston läheisyys. Sen aistii ilmapiiristä ja välittömästä palautteesta, jonka ryhmä sai eräiltä ohikulkijoilta.

Seuraavana torstaina olimme liikkeellä jälleen. Pilvisyydestä johtuen oli yllättävän hämärää ja vuodenaikaan nähden viileää. Ajaessamme kaupungin läpi tuntui se miltei uniselta, vaikka kaupunkifestivaali DBTL oli alkanut edellisenä päivänä. Määränpäänämme oli Impivaara. Alue sijaitsee keskustan tuntumassa, ja sinne on keskittynyt runsaasti liikunta- ja vapaa-ajanviettopaikkoja. Ollessamme ainoat alueella liikkujat saimme levittää materiaalia kaikessa rauhassa; havaitsimme vain ohi ajavia autoja ja yhden koiranulkoiluttajan. Aloitimme uimahallin parkkipaikalta, josta jatkoimme viereiselle vesipuistolle. Seuraavaksi oli vuorossa jää- ja palloiluhalli sekä jalkapallohalli, joissa koitimme uutta kiinnitystapaa – tämä olikin menestys. Lopuksi jäljellä olivat vielä jousiammuntarata ja tennishalli.

Urheilu on hauskaa. Niin on tämäkin. Taistele vastaan!

turku[at]vastarinta.com

[/one_third_last]

1 KOMMENTTI

Comments are closed.