Koti Aktivismiraportit Aktivismiraportit 2019 Aktivismia Tampereella

Aktivismia Tampereella

12

Viikko 10 Tampereella järjestettiin lauantaina tempaus, jossa menimme liikettä mainostavan banderollin ja liikkeen
lippujen kanssa seisomaan vilkkaasti liikennöidyn tien yläpuolelle. Totuttuun tapaan autoilijoiden reaktiot näkyivät peukutuksina, keskisormina, tööttäilynä sekä roomalaisina tervehdyksinä.

Noin 40 minuutin aktivismin jälkeen paikalle saapui poliisin kenttäjohdon auto vilkut päällään. Hetken kulutta tuli myös kaksi partioautoa ja pian poliisit tulivatkin kyselemään, onko meillä lupia tapahtuman järjestämiseen, jolloin kerroimme heille, ettei moisia kyseiseen toimintaan tarvita. Poliisi otti aktivistien henkilötiedot ylös, menivät takaisin autoihinsa hetkeksi istumaan ja lopulta sentään poistuivat paikalta.

Liity mukaan toimintaan: pirkanmaa[at]vastarinta.com

12 KOMMENTIT

  • Jani, on niillä poliiseilla resurssipula. Tuolla oli vaan kolme autoa ja kuusi poliisia, kun ois pitänyt olla ainakin viisi autoa! 😆

 1. Poliisin ammatissa työskentelemisen täytyy johtua käsittämättömän suuresta vihasta omaa kansaa kohtaan.

 2. vaalien jälkeen pantava oikeeseen järjestykseen koko virkamies kunta polpoa myöten , matut vit….. täältä.

  • Eiköhän vaalien jälkeen jatku sama paska kuin tähänkin mennessä. Ei eduskuntavaalit mitään muuta oikeasti.

  • Mikä vaalien jälkeen tulee muuttumaan? Vaalit tulee voittamaan mitä todennäköisimmin SDP, joka kannattaa PolPoa ja valvontalakeja, jos meinasit Persuja niin nekin sionistit kannattavat valvontalakeja oikeaa kansallismielistä oppositiota vastaan. Tämä ei lopu ennen vallankumousta.

   • Ketäpä sieltä voisi äänestää, jos muutosta haluaa järkevämpään suunttaa? Aku ja Aatu eivät ole edes ehdokkaina.

 3. Kyseessä oli poliisien puoelelta bongaus. Kaikki poliisit jotka eivät vielä ole elävänä nähneet Vastarinnan jäseniä koittavat saada merkinnän kirjaansa. Ja siksi paikalle tulee aina paljon väkeä että kevään bongarimerkinnät saadaan täyteen.

  Nyt paikalle saapuneet poliisit eivät ole enää vailla merkintää ja siksi voivat olla hyvillä mielin. Kevät alkoi heidän osaltaan onnekkaasti.

Comments are closed.