Koti Aktivismiraportit Aktivismiraportit 2018 Aktivismia Tampereella

Aktivismia Tampereella

6

Viikolla 47 Tampereella on käyty jakamassa Kohti vapautta! -tapahtuman mainosmateriaalia, Kansan yhtenäisyys ry:n lehtisiä sekä Vastarintaliikkeen omia lehtisiä ja tarroja.

Liity mukaan toimintaan: pirkanmaa[at]vastarinta.com

6 KOMMENTIT

 1. Yks vanha mummo uhkaili käsilaukulla, kun oltiin pimeellä liimaamassa metsäpolun varrella vanhaan sähköpylvääseen tarraa. Mut onneksi päästiin pakoon. Huh, kova juttu, selvittiin, kannatti käydä kaks päivää armejaa. Heil.

   • Vassareiden ei tarvitse liimailla pimeällä tarroja. Aate kestää päivänvalon ja avoimen keskustelun. Uusnatsismi on itse pirusta ja arkajalkojen typerä harrastus.

    • Valo ajaa puolivaloilla. jos on kuten kirjoitit, miksi puna-anarkit ja vihervänkyrät esiintyvät julkisuudessa naamioituneina? Kaiken maailman hupparivirityksiä, liinoja, maskeja, peruukkeja, feikkilaseja ja tekoviiksiä kun taas PVL, Odinit ja vastaavat isänmaanystävät, joita te pelkuriraukat kutsutte uusnatseiksi, marssivat selkä suorana kasvot paljaina.

    • Ai tämänkö takia punikkien sivustoilta aina puuttuu vapaa keskustelu?

     Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 2. Valon ei kestä näkyä edes päivällä naamaansa vilauttaa ettei iskä ja äiti saa tietää kuinka pihalla oma kakara onkaan hyvässä seurassa Pispalassa. Liikaa menetettävää näillä pikkupaskiaisilla. Varmaan nukkuu maski naamallakin!

Comments are closed.